σηκωσε το κεφαλι ψηλα και θα δεις οτι κατι υπαρχει και αν απλωσεις το χερι σου θα πιαστεις και θα σταθεις ορθιος.<επιτρεπεται να πεσεις επιβαλεται να σηκωθεις>.καλη δυναμη αδερφε και ας μην σε ξερω.
-
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
βασιλη κουραγιο και οτι ειναι θα περασει δεν στολεει οπιοσδηποτε αυτο θυμασε που μου εδινες κουραγιο για το παιδι? Εχω 2 χονια και ακομη πεσαιυομαι επισης αν δεν ξερεις μια βδομαδα μετα το μυνημα σου εχασα και τον αδερφο μου σε τροχαιο γιαυτο υπομονη πιστη και οχι απερισκεψιες
Εχω περασει πολλα αλλα και τα σιδερα λυγισαν αδερφια.
Μακάρι ο θεός να μην έδινε στον άνθρωπο τόσα βάσανα όσα μπορεί να αντέξει!!!
Φίλε Βασίλη εύχομαι να βρεις το κουράγιο και τη δύναμη να ξεπεράσεις το πρόβλημά σου. -
AΠΟΨΕ ΠΟΝΑΩ ΑΔΕΡΦΙΑ
Βασιλη αν σε πιασανε απλως οι μαυρες σου λογω της καταστασης και των ημερων , ενας καλος συντροφος , οχι παντα βεβαια ειναι ο γιαννακης ο αλανιαρης , μια στις τοσες χρειαζεται..σηκωνεσαι το πρωι περιδικι.
μετα απο αυτο καλο θα ειναι να παρακολουθησουμε και καμια λειτουργια μιας και ολοι προσμενουμε την Ανασταση σε ολους τους τομεις.
Μην το βαζεις κατω ο ανθρωπος στα δυσκολα φτιαχνει χαρακτηρα.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ