http://www.makeleio.gr/?p=292885 Α ρε μπολεκ με την σοδα που φωναζεις κατι ξερεις.
-
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
http://www.makeleio.gr/?p=292885 Α ρε μπολεκ με την σοδα που φωναζεις κατι ξερεις.
NAI. εχω εδω και πεντε χρονια . επαθα εμφραγμα. Μου βαλαν διο Στεντ. μαλονακια ελληνικα. καθε βδομαδα παθενα στηθανχη με πονο στο στηθος. Επερνα υπογλοσιο. σε διο λεπτα περνουσε. Αντε παλη Στα Τσιπουρα. Τσιγαρα. ξεκινησα τη σοδα τη απλη , οχι φαρμακιου. με διθεν Αλουμινια μεσα. Και αυτο Επηδη μεπιασε Πονος στο Στομαχι τρομερος. Δεν βοηθουσε τηποτα. Την Αλλη μερα εφηγε ο πονος. μεπιασε να το συνεχησω. προη βραδι μισω κουταλακι. στο μηνα πανο η συντροφος μου. ΡΕ ΑΠΛΗΤΕ ! Βρομας Δεν Πλενεσε??? εγω Το προσεξα οτη η σοδα Μεκανε να βρομαη ο ιδροτας μου. στο 4 μηνα. ουτε καταλαβα ΟΤΗ δεν μεπιανε πονος στηθανχης. ΚΟΒΟ τα χαπια και συνεχειζω τη σοδα μεχρη σημερα. 4 χρονια. Και Μεχρι να πεθανω θα την πεινο . Τορα μονο προη μισω κοταλακι. Και το εργαλιο καμπανα. Τη Κανη αυτο το φθηνο θαυμα???
Διοχνει Τις βρομιες απο τα αγκια μας. τα μαλακονη. δεν ανεβαζης Πλεον πιεση. αν και δεν ειχα ποτε. 7 με 14 μια ζωη. ΘΑΒΜΑ ΦΑΡΜΑΚΟ> Να το περνουν απου πιασουν τα 50χρ. και Στο ουρανο θα πετατε. Διαβαστε το στο ΙΝΤΕΡ.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
Παιδια η ιδια λυση κυκλοφορει ακριβως σεενα ουκρανικο σαιτ με ουκρανο γιατρο που μου το εδειξε η κωμωτρια μου που ειναι ουκρανη πριν μια βδομαδα λογω δικου μου οικογενειακου προβληματος αυτο μου θυμιζει τον μπλε σκορπιο απο την κουβα και τον φραπε απο φυλα ελιας της δρουζας και πιστεψτεμε οτι επιδη την εχω ψαξει πολυ και στο εξωτερικο που πηγα αλλα και εδω ο πρωτος παραγοντας ιασης εινε κατα40 τα εκατο η ψυχολογια μετα τα βοτανα και σεπεριπτωσεις λευχεμιας τα προιωντα απο γαλα που ειναι βρασμενο μονο42 βαθμους γιατον μελιταιο με ιαση ως 85 τα εκατο στο πανεπιστημιακο στην φρανκφουρτη και τελος στη χημειοθεραπεια η ακτινοβολια τωρα γιατην σοδα εγω νομιζω οτι ειναι μουφακαι στην τελικη να σας πω οτι αν εχεις παιδι με τετοιο προβλημα ποιος γονεας εχει τσ κοτσια και τα π@π@ρια να δωσει σοδα στο παιδι αντι θεραπειας? Αν ειναι για τον εαυτοσου το ρισκαρεις αν εχεις τσαγανο με την ζωη του αλλου δεν παιζεις