Ετσι ειναι τα τρισεκαταμυρια
-
ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
Καποτε συζηταγα στο σπιτι του PANASSS μαζι με τον αδελφο του και ο Κωστας και μου ειχε πει κατα λεξη ο αδελφος του
μας ειπε καποιος οτι αν ξαφνικα γινοταν ενα θαυμα εβγαινε στην επιφανεια ολος ο χρυσος που ειναι κρυμενος θησαυροι
εννοω θα περπαταγαμε πανω σε 6 μετρα χρυσου.Αντε τωρα καλο βραδυ και να χουμε να χαζευουμε.
-
ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
Που να το κουβαλαμε φιλε ειναι κ βαρη χαχαχαχα:36_1_13:
Γιωργη καποτε ενας μεγαλος κλαρινιτζης σε μια συνεστιαση επιασε κουβεντα με τον Σταθη Ψαλτη.
Του λεει Σταθη μου την υγεια μας να εχουμε τιποτα αλλο.
Του λεει ο Σταθης τυχη να εχεις γιατι χωρις αυτη δεν γινεται ,υγεια ειχαν και αυτοι στον τιτανικο και δες που βρισκοντε. -
ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=alw3R4sHKfw Και ο θαλαμος.
κυκλοφορουν κατι καταρες εκει ουτε απ εξω δεν θα περναγα
-
ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
Κανενα απο τα παραπανω δεν Αναφερει την πηγη του…......ειδικα σαιτ τυπου newsbomb...parapolitika...defencenet..κλπ...
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
Καποτε συζηταγα στο σπιτι του PANASSS μαζι με τον αδελφο του και ο Κωστας και μου ειχε πει κατα λεξη ο αδελφος του
μας ειπε καποιος οτι αν ξαφνικα γινοταν ενα θαυμα εβγαινε στην επιφανεια ολος ο χρυσος που ειναι κρυμενος θησαυροι
εννοω θα περπαταγαμε πανω σε 6 μετρα χρυσου.Αντε τωρα καλο βραδυ και να χουμε να χαζευουμε.
Αν αυτό γινόταν πραγματικότητα , θα είχε κάποια αξία ο χρυσός μετά από τόση αφθονία ;
-
ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
@Βάγγος:
Αν αυτό γινόταν πραγματικότητα , θα είχε κάποια αξία ο χρυσός μετά από τόση αφθονία ;
Σωστός ο Βάγγος. Στην πραγματικότητα ο χρυσός δεν έχει καμία αξία για την ικανοποίηση των αναγκών του ανθρώπου, ή ίσως ελάχιστη αξία λόγω του χρώματος και της λάμψης του για κοσμήματα. Η πραγματική αξία του χρυσού είναι η σπανιότητά του. Αν σταματούσε να είναι σπάνιο τότε θα είχε αξία μικρότερη και από τον τσίγκο.