μπορει αλλα οτι γυαλιζει δεν ειναι και απαραιτητα χρυσος!!δουλειες ναι αλλα τι ;μεγαλες;δε νομι.γνωμη μου οτι οι σοβαρες και μεγαλες δουλειες ητε εχουν παρθει η ειναι τοσο καλα χωμενες που μονο αυτοι που ταβαλαν,αν ζουν,πραγμα απιθανο μπορουν να τα παρουν.απο κει και περα ολοι ονειρευομαστε τα χοντρα πακετα,ενω στην ουσια ξερουμε οτι ψαχνουμε τα ψιλα,ατομικες αποκρυψεις,κομποδεματα κλπ.βεβαια δεν ειναι κακο να κανουμε ονειρα,και ο πρωτος ειμαι εγω που εφτασα πριν κατι χρονια στο μολυβδοσκεπαστο,και περασα απεναντι γιατι;υποτιθεται για ενα κιβωτιακι ,τελικα 2 κομματια και εκεινα;τεσπαντ.ξεχωρα το αποτελεσμα η φυση και η αδρεναλλινη που τρεχει πιστευω σε ικανοποιει εν μερη!γνωμη μου παντα τα προαναφερομενα παιδια και με ολο το σεβασμο.παντα φιλικα γιαννης!
-
LIVE οι νέες ανασκαφές για την ανεύρεση του θησαυρού του Αλή Πασά στα Τρίκαλα
Μιλώντας στο trikalaola.gr χθες βράδυ ο υπεύθυνος των ανασκαφών κ. Βαγγέλης Δήμας, μας ανέφερε πως οι εργασίες για την ανεύρεση του θησαυρού ανεστάλησαν…
προσωρινά, διότι το τρυπάνι που ανοίγει το φρεάτιο ενός μέτρου διαμέτρου, λόγω της σκληρότητας των στρωμάτων που αποτελούνται από διάφορα πετρώματα, δεν μπορεί να τα διαπεράσει γι’ αυτό το συγκεκριμένο τρυπάνι έχει σταματήσει την γεώτρηση.
Είδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές για να συνεχίσει την ανασκαφή άλλο τρυπάνι, πιο ισχυρό από το υπάρχον.
Η έλευση του νέου τρυπανιού είναι πιθανόν να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή ή και γρηγορότερα και από Δευτέρα να αρχίσει ξανά η εκσκαφή.
Ο κ. Δήμας δεν έπαψε να δηλώνει πως ο θησαυρός είναι στο σημείο που γίνονται οι εκσκαφές και τα δύο προηγούμενα τρυπάνια έπεσαν μέσα σε ένα από τα δωμάτια που υπάρχουν τα κιβώτια του αμύθητου θησαυρού του Αλή Πασά από ατόφιο χρυσάφι. Αναμένουμε λοιπόν.
Το trikalaola.gr όταν θα αρχίσει το νέο τρυπάνι την ανασκαφή, θα το μεταδώσει και πάλι ζωντανά στο διαδίκτυο. -
εαν τοσο καιρο βιαζοταν για την ανασκαφη τωρα παει με το πασο του χμ αντιφατικα μου φαινονται αυτα. ποιος δεν θα εβαζε καμερα για να του φυγει εστω και λιγο η περιεργια και το αγχος; μακαρι ο ανθρωπος να τα βρει ειναι δικαιωμα του αλλα πολυ χαλαρότητα βλεπω τι να πω;
-
αν εχει μπει στο δωματιο που λεει και ειχε κατι, για ενα πραγμα να ειστε σιγουροι, με την πιεση που εχει ο αερας και τον αφρο, θα ειχαν βγει τοσα πραγματα εξω που ακομη θα μαζευαν και δεν θα χρειαζοταν να παει καποιος μεσα….....
-
Κορυφώνεται η αγωνία για την ανεύρεση του θησαυρού του Αλή Πασά στα Τρίκαλα, καθώς όπως δήλωσε χθες αργά το βράδυ στο trikalaola.gr ο χρυσοθήρας κ. Βαγγέλης Δήμας, σήμερα (Δευτέρα) θα ξέρουμε…
περισσότερες λεπτομέρειες, αφού το νέο μεγάλο γεωτρύπανο που εγκαταστάθηκε χθες, πιάνει δουλειά σήμερα το πρωί και μέχρι το μεσημέρι θα έχει φτάσει στο δωμάτιο με τον θησαυρό. Το trikalaola.gr θα έχει από το πρωί ζωντανή μετάδοση τις ανασκαφές για την ανεύρεση του θησαυρού λεπτό προς λεπτό, όπως και την προηγούμενη φορά. -
παιδιά αυτός κάποιους χορηγούς έχει βρεί και κάνει έτσι μεροκάματο ξέρω αρκετούς τέτοιους. Στην φοινικούντα (ένα ψαροχώρι έξω από καλαματα είχε έρθει έας βρετός να βει το θησυρό του μερτέν "μάτωσε" πολλούς ανθρώπους εκτός των βασικών χορηγών . λαμόγια του κερ @#^@@@τα είναι όλοι αυτοί βρε ούξξξξξξξξξξ χαχαχαχαχαχαχαχ. Αν φτάσει από κάτω στην κίνα θα βρεί πετρέλαιο
-
Πριν από λίγο τελείωσαν οι εργασίες της διάνοιξης του φρεατίου από το μεγάλο γεωτρύπανο και όπως δήλωσε στο trikalaola.gr ο υπεύθυνος των ανασκαφών κ. Βαγγέλης Δήμας, το τρυπάνι έφτασε στο πρώτο δωμάτιο, όπου βρίσκεται μέρος του θησαυρού του Αλή Πασά. Αυτή την ώρα το…
γεωτρύπανο αποχωρεί από το σημείο των ανασκαφών και πάνω από το φρεάτιο που έγινε η διάνοιξη, έχει πέσει μεταλλικός σωλήνας με τάπα.
Από αύριο αρχίζει η δεύτερη φάση των ανασκαφών, όπου θα γίνει εγκατάσταση μεγάλων κοντέινερ, όπου θα εξυπηρετούν το ανεβοκατέβασμα των εργατών που θα καθαρίσουν το δωμάτιο και στην τελική θα ανεβάσουν τον θησαυρό στην επιφάνια.
Οι συμπληρωματικές εργασίες μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν επιπλέων, δωμάτια των εργατών, δωμάτια για την φύλαξη του χώρου επί 24ώρου βάσεως από της ΕΛΑΣ ή και από τον στρατό ακόμη αν χρειαστεί, ηλεκτροφωτισμό, περίφραξη κ.α.
Μόνο που ο χρυσοθήρας θα πρέπει να κάνει γρήγορα να φέρει τον θησαυρό στην επιφάνεια, πριν η Ελλάδα πάει για πτώχευση… :36_1_8::36_1_8::36_1_8::36_1_8: -
Πριν από λίγο τελείωσαν οι εργασίες της διάνοιξης του φρεατίου από το μεγάλο γεωτρύπανο και όπως δήλωσε στο trikalaola.gr ο υπεύθυνος των ανασκαφών κ. Βαγγέλης Δήμας, το τρυπάνι έφτασε στο πρώτο δωμάτιο, όπου βρίσκεται μέρος του θησαυρού του Αλή Πασά. Αυτή την ώρα το…
γεωτρύπανο αποχωρεί από το σημείο των ανασκαφών και πάνω από το φρεάτιο που έγινε η διάνοιξη, έχει πέσει μεταλλικός σωλήνας με τάπα.
Από αύριο αρχίζει η δεύτερη φάση των ανασκαφών, όπου θα γίνει εγκατάσταση μεγάλων κοντέινερ, όπου θα εξυπηρετούν το ανεβοκατέβασμα των εργατών που θα καθαρίσουν το δωμάτιο και στην τελική θα ανεβάσουν τον θησαυρό στην επιφάνια.
Οι συμπληρωματικές εργασίες μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν επιπλέων, δωμάτια των εργατών, δωμάτια για την φύλαξη του χώρου επί 24ώρου βάσεως από της ΕΛΑΣ ή και από τον στρατό ακόμη αν χρειαστεί, ηλεκτροφωτισμό, περίφραξη κ.α.
Μόνο που ο χρυσοθήρας θα πρέπει να κάνει γρήγορα να φέρει τον θησαυρό στην επιφάνεια, πριν η Ελλάδα πάει για πτώχευση… :36_1_8::36_1_8::36_1_8::36_1_8:Που εισε εσυ ρε θυριο σε βλεπω καλα ενημερωμενο μηπως ολοι μερα εκει γυρω τρυγηρνας.χεχεχεχεχεχεχεχεχ
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
τι εγινε ρε παιδια δεν εφτασε ακομα κατω;
εγω πιστευω οτι εχει αναδρομο τον ερμη γιαυτο και εχει δυσκολιες ο ανθρωποςτζιμη η τρυπα ειναι ετοιμη και φυλασετε ολο το 24ωρο τωρα ετοιμαζει τα συνεργεια που θα κατεβουν στα δωματια