οποιος δουλευει στην ΔΕΗ ή δουλευε σε οποιοδηποτε μερος της ελλαδας ας μου στειλει ενα προσωπικο μνμ. χρειαζομαι καποιες διευκρινησεις πολυ σημαντικες
-
Χρειαζομαι βοηθεια αμεσα
Αυτά αγαπητή μου Χριστίνα μπαίνουν στην κατηγορία του αχταρμά, ο πολίτης που πληρώνει για τα πάντα δεν πρέπει να γνωρίζει τίποτα αλλιώς μπορεί μια μέρα να ξυπνήσει.
Όλα με κώδικες όχι από τσιγκουνιά αλλά από πονηριά.
Κώδικες στα τραπεζικά βιβλιάρια ,κώδικες στο ρεύμα, κώδικες στο νερό κώδικες παντού, τρέχα εσύ να μάθεις τι σημαίνει το κάθε τι!
Έπρεπε κατηγορούμενε να γνωρίζεις ότι εκεί υπήρχε πινακίδα προειδοποιητικη και ας την ξηλώσανε απο την θεση της !
Ε μα τοτε κύριε προεδρε να ξηλωσουμε ολες τις πινακιδες στους δρομους να κανουμε οικονομια κιολας και να σπουδασει ο καθενας μας νομικη ωστε να γνωριζει επακριβως που πρεπει να υπαρχουν πινακιδες και γιατι να μην μπαινουν και στον κοπο τα δικαστηρια και οι υπηρεσιες .
Δυστηχως ζουγκλα και μπαχαλο που δημιουργησαν ολοι οι καρεκλοκενταυροι κηφηνες , γλειφτες του συστηματος για να βγαινουν στην συνταξη στα 40 και με δεκα χρονια υπηρεσιας που ουτε πατουσαν στις υπηρεσιες τους καλουμαστε εμεις να συνεχισουμε να τους ταιζουμε ως ειλωτες του συστηματος.
Επειδη εχουμε παρει σαν λαος και οχι σαν εθνος διαζυγιο απο την λογικη μια μερα καποιος θα παρει το οπλο και πολλοι θα μιμηθουν!
Εχω κουρασθει να μπαινω σε υπηρεσιες να σειετε ο κοσμος απο τις φωνες μου επειδη μου παρουσιαζουν παραλογες δικαιολογιες , πραγματικα αυτοι οι τυποι πρεπει να νομιζουν οτι ειναι οι ποιο εξυπνοι στον κοσμο με IQ πανηληθιου!
Δυστηχως ο Ντε Γκωλ δεν ειχε τα κοτσια !Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ