ασχοληθηκε κανεις με αυτα ?
…..............................................
Υπέρυθρο θερμαντικό πάνελ
Ασχολουμε με την infrared θερμανση εδω και μερικα χρονια.
Εχουμε δυο ειδων τεχνολογιες
Infrared λαμπες και infrared panels.
Τα infrared panels ειναι ενας συνδιασμος απο διαφορα ανθρακουχα φυλλα (σαντουιτς) διαστασεων εως και 120χ120 εκ.
Στο πισω μερος υπαρχουν αντιστασεις που θερμενουν τα φυλλα και αυτα μετα με την σειρα τους ακτινοβολουν θερμοτητα στο χωρο.Τα πλεονεκτηματα τους ειναι, λεπτα , κρεμονται στους τοιχους , μπενουνε φωτογραφιες επανω στην επιφανεια.
Τα μεινεκτηματα τους ,ακριβα , καινε αρκετα αναλογα με την θερμαντικη τους εκπομπη.
Οι Infrared λαμπες εκπεμπουν infrared ακτινοβολια μεσω καποιων κατοπτρων.Θερμαινουν ανθρωπους , αντικειμενα τα οποια βρισκονται στο χωρο ακτινοβολια μεσα σε 27 δευτερολεπτα. Ειναι direct ακτινοβολια,δεν θερμαινει τον αερα και μετα ο αερας να θερμανει τους ανθρωπους και τα αντικοιμενα.Η θερμαντικη τους ικανοτητα ειναι 100 % παραπανω απο την ηλεκτρικη ενεργεια που καταναλωνει ( 3000 watt ηλεκτρικη ενεργεια –--> 6000 watt θερμαντικη ενεργεια )
Ειναι οτι ποιο υγιεινο υπαρχει , ετσι μας ζεσταινει και ο ηλιος ( χρησιμοποιηται απο τους φυσιοθεραπευτες για διαθερμιες).
Το κοστος αγορας ειναι απο 100 ευρο εως 250 το μεγαλλιτερο (3000 watt).Προσεξτε , δεν λεμε για αυτα που διαφηζονται στην ΤV , πρεπει να ειναι quartz.
Το μονο μειονεκτημα τους ειναι οτι εκπεμπει ενα πορτοκαλι χρωμα , σε μερικους δεν τους αρεσει.
Το χρησιμοποιω στο σπιτι μου και σε αλλους επαγγελματικους χωρους εδω και 2 χρονια και εχω 500% καλλιτερα αποτελεσματα απο πετρελαιο, 300% αιρκοντιοσιον , 200% απο ξυλοσομπα συνδεδεμενη με καλοριφερ , 150% απο infrared panels.
Συνιστω infrared λαμπες.
Στη διαθεση σας για περισσοτερες πληροφοριες
ευχαριστω
12 τμ = 1200watt (100 eyro), 20 τμ = 2000 watt (150 eyro)
Μπενουν κανονικα στην μπριζα.Μονο τα μοντελα 3000 watt ( 30 τμ) θελουν 16 αμπερ ασφαλεια ( πληντηριου)
Στειλε πμ για πληροφοριες παραγγελιαςευχαριστω
φιλε μου εχεις καταστημα με τα ειδη αυτα ? κατι αυστριακα που ειδα εινε πανακριβα στην αγορα
Συνηθως ο λογαριασμος δεν ξεπερναει τα 220
Το μυστικο ειναι οτι δεν ξεσταινεις ολο το σπιτι
Εισαι μερικες ωρες στο σαλονι , αναβεις του σαλονιου
Το βραδι αναβεις της κρεβατοκαμαρας
Καπως ετσι ειναι παιδια.
Απλα με την χρηση ηλεκτρονικου θερμοστατη-χρονοδιακοπτη…εχεις την ικανοτητα να τα αναβεις και να τα σβηνεις οτι ωρα θελεις (20:00 εως 01:00)....πχ εγω τα δικα μου περισυ στο παιδικο και στην κρεβατοκαμαρα αναβανε αυτοματα 2 ωριτσες πριν παμε για υπνο και κλεινανε 2-3 ξημερωματα και ματαξανανοιγαν στις 6 το πρωι εως στις 8:00 που φευγανε τα μικρα για το σχολειο .
Βεβαια υπαρχει και τροπος να τα ανοιγεις απο αποσταση μεσω κινητου....αλλα παμε αλλου.
Εγω παντος σωθηκα.....!!
φιλικα