Και κάτι άλλο… πως τσεκάρονται ως διαβασμένα θέματα που δε με ενδιαφέρουν στα νέα θέματα?
-
Ανοιγμα σελιδας και δοκιμες απο τα μελη
Η τρεχων εκδοση της vbulletin εμφανιζει διαφορετικα το site οταν μπαινεις απο κινητο (mobile version) εαν θελεις να δεις το πληρες site στο κινητο επιλεγεις στον περιηγητη σου την επιλογη ( request desktop version) .
Για να επισημανεις τα θεματα ως διαβασμενα επιλεγεις Forum και τερμα κατω υπαρχει η επιλογη "Επισήμανση θεμάτων ως διαβασμένα""It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Γιατί δε μπορώ να ζουμαρω στην οθόνη όταν μπαίνω απ το κινητο?… συμβαίνει και σε άλλους η μόνο σε μενα?
Πανο αν το κινητο σου εχει οθονη αφης και οταν και οταν κανεις tap με το δαχτυλο και δεν ανοιγει πατησε στην φωτο μετο δαχτυλο σου παρατεταμενα μεχρι να σου βγαλει παραθυρο με ανοιγμα η αποθηκευση και μετα πατα ανοιγμα
-
<small>@moyia:</small><br><blockquote>Η τρεχων εκδοση της vbulletin εμφανιζει διαφορετικα το site οταν μπαινεις απο κινητο (mobile version) εαν θελεις να δεις το πληρες site στο κινητο επιλεγεις στον περιηγητη σου την επιλογη ( request desktop version) .<br />Για να επισημανεις τα θεματα ως διαβασμενα επιλεγεις Forum και τερμα κατω υπαρχει η επιλογη "<a href=""[url" target="_blank">http://www.psaxtiria.net/forum/#"]Επισήμανση</a> θεμάτων ως διαβασμένα"</blockquote><br />Σε desktop version το έχω αλλα τίποτα πάλι… πριν την αναβάθμιση δούλευε κανονικά, δεν ξέρω γιατί...
PS
-
Σε desktop version το έχω αλλα τίποτα πάλι… πριν την αναβάθμιση δούλευε κανονικά, δεν ξέρω γιατί...
πανο γεια σου εχω ενα δανεικο αν θυμαμαι deus pulse star 2 του βαιου επειδη το πηρα δανεικο αν γνωριζει απο τα κουμπια τι ειναι το καθενα πες να σε παρω να μου πεις
-
Πανο πες μου λιγο λειτουργικο συσκευεις και προγραμα περιηγησεις.
Πχ android - firefox"It's only the mind which separates reality from truth."
:36_2_39::36_8_6::36_33_5:
απο σταθερο μπαινουν κανονικα.Απο σταθερο υπολογιστη ειναι κανονικα απλα οταν μπαινεις απο κινητο δεν μπορεις να δεις το πληρης site βλεπεις τη mobile εκδοση της vbulletin.
Αυτο συμβαινει για το λογο οτι η bulletin αναγνωριζει οτι εισαι απο κινητο και προωθει την αντιστοιχη εκδοση,το ειδιο συμβαινει και με τα περισοτερα ταμπλετ πλυν τον ipad.
Το προβλημα αυτο λυνετε συνηθως απλα επιλεγοντας στον περιηγητη της mobile συσκευης την επιλογη "request desktop version" πολες φορες αυτο δεν δουλευει και οι εναλακτικες που εχεις ειναι ειτε να βαλεις το περιηγητη σε debug mode ειτε να κατεβασεις καποιο προσθετο το οποιο θα κανει προσομοιωση καποιου αλλου συστηματος eg. ipad - desktop firefox κλπ.
Ενα addon που κανει αυτη τη δουλεια ειναι το Phony ."It's only the mind which separates reality from truth."
[USER="1439"]stampa[/USER]
Κανονικα στο Σαφαρι ειναι ευκολο και θα επρεπε να βλεπεις το πληρες σαιτ.
Γραφεις τη διευθυνση ,πατας παρατεταμενα μεχρι να εμφανιστη το μενου επιλογων Πανω στη γραμει διευθυνσεων και επιλεγεις request desktop version."It's only the mind which separates reality from truth."
[USER="1439"]stampa[/USER]
Κανονικα στο Σαφαρι ειναι ευκολο και θα επρεπε να βλεπεις το πληρες σαιτ.
Γραφεις τη διευθυνση ,πατας παρατεταμενα μεχρι να εμφανιστη το μενου επιλογων Πανω στη γραμει διευθυνσεων και επιλεγεις request desktop version.Σακη τα εχω κανει αυτα, αλλα τιποτα παλι…
PS
-
ναι γιατι ειναι το mobile skin. οταν μπαινεις απο κινητο δεν βλεπεις την μπαρα οπως τωρα αρχικη φορουμ κλπ. βλεπεις την λεξη κατηγοριες και αν πατησεις πανω σου βγαζει την μπαρα. το mobile skin δεν σου επιτρεπει ζουμ
ναι χριστινα ετσι ειναι οπως λες… δεν τρεχει τιποτα αλλα εαν θα μπορουσε να γινει κατι πιστευω καλο θα ηταν... απλα πεταγονται
οι χαντρες λιγο εξω :36_6_1:PS