Δυστυχώς συνεχίζει να σέρνεται
-
Ανοιγμα σελιδας και δοκιμες απο τα μελη
εχεις πατησει συνδρομη σε κανενα φορουμ? αν ναι πηγαινε εκει που την πατησες και ξανα πατα το να βγει
ολα τα παλια θεματα υπαρχουν εδω μεσα αλλα η αναβαθμιση τα αναγνωριζει ως αρχειο και οχι ως μερος αυτης, επομενως αναζητηση σε παλια θεματα δεν μπορει να γινει για αυτο σου βγαζει και "κανενα αποτελεσμα". αν πατησεις πχ την λεξη δοκιμες θα σου βγαλει αμεσως το θεμα γιατι ειναι νεο και περασμενο στην 5, αν πατησεις καραπιπερης δεν θα σου βγαλει τιποτα γιατι το θεμα ειναι απο αλλη εκδοση.
η μεταφραση θα γινει αργοτερα, δεν γινετε να ασχολουμαι με ολα ταυτοχρονα γιατι καποιο λαθος θα γινει στο τελος -
εχεις πατησει συνδρομη σε κανενα φορουμ? αν ναι πηγαινε εκει που την πατησες και ξανα πατα το να βγει
ολα τα παλια θεματα υπαρχουν εδω μεσα αλλα η αναβαθμιση τα αναγνωριζει ως αρχειο και οχι ως μερος αυτης, επομενως αναζητηση σε παλια θεματα δεν μπορει να γινει για αυτο σου βγαζει και "κανενα αποτελεσμα". αν πατησεις πχ την λεξη δοκιμες θα σου βγαλει αμεσως το θεμα γιατι ειναι νεο και περασμενο στην 5, αν πατησεις καραπιπερης δεν θα σου βγαλει τιποτα γιατι το θεμα ειναι απο αλλη εκδοση.
η μεταφραση θα γινει αργοτερα, δεν γινετε να ασχολουμαι με ολα ταυτοχρονα γιατι καποιο λαθος θα γινει στο τελοςοταν λες συνδρομη τι εννοεις? τα θεματα που βγαινουν εδω και ανανεωνονται μου βγαζει. και μαλλον σε αυτα που εχω μιλησει και εγω.
σορι που σε πριζω . -
Καλησπερα θα ηθελα να γινουν τα γραμματα πιο μεγαλα να μπωρουμε να διαβαζουμε πιο ευκολα εμεις που εχουμε καποια ηλικια αφεντικο ευχαριστω πυστεβω οτι θα ειναι πιο ευκολα κ κατανοητα καθος κ η εικονες να γινουν κ αυτες πιο μεγαλες να μπωρουμε να τις βλεπουμε πιο καθαρα κ απο το κηνητο
-
Καλησπερα θα ηθελα να γινουν τα γραμματα πιο μεγαλα να μπωρουμε να διαβαζουμε πιο ευκολα εμεις που εχουμε καποια ηλικια αφεντικο ευχαριστω πυστεβω οτι θα ειναι πιο ευκολα κ κατανοητα καθος κ η εικονες να γινουν κ αυτες πιο μεγαλες να μπωρουμε να τις βλεπουμε πιο καθαρα κ απο το κηνητο
Τα γραμματα μεγαλονουν πατοντας το πληκτρο Ctr μαζι με το + (συμβολο προσθεσης Συν ) και αντιστοιχα πατοντας το πληκτρο Ctrl μαζι με το πληκτρο - (Μειον) μικραινουν.
Οι φωτογραφιες στο κινητο ΔΕΝ μεγαλωνουν με το συστημα Slideshow του φορουμ εαν θες να τη μεγαλωσεις θα πρεπει να την ανοιξεις με το Slideshow και να επιλξεις ανοιγμα σε νεα καρτελα…..ΥΓ.
Τοπαλιδη τα ατομα καποιας ηλικας δεν μπαινουν απο κινητο στο φορουμ ......η αγορασε ταμπλετ απο 7 ιντζες και πανω χαχαχαχαχαχα."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
παιδια εγω εχω καποια προβληματα ακομα. αν μπορειτε να τα λυσετε.
1 μου βγαζει ακομα μυν απο διαφορα ποστ. ακολουθησα αυτα που μου ειπατα και σας βαζω φωτο να μου πειτε αν το εκανα σωστα.το δευτερο ειναι οτι παω στην γρηγορη αναζητηση και βαζω κατι να ψαξω και μου λεει οτι δεν υπαρχει. οτα ψαχνω ενα ενα μεσα απο το φορουμ το βρισκω. μοιπως εχω κανει πουθενα λαθει? δεν μπορουν τα αγγλικα να γινουν ελληνικα σε μερικα σημεια στις ρυθμησεις?
και το αλλο ειναι πολυ αργο.ευχαριστω.
Επιλεγεις "Το Προφιλ μου" –--------->Εκει βλεπεις στα δεξια καρτελες που λενε Δραστηριοτητες,Συνδρομητης κλπ ------------> πηγενε εκει και κοιτα σε πια θεματα -ενοτητες εχεις κανει δυνδρομη και κλειστες.
ΥΓ.
Στο screenshot που ανεβασες οι ρυθμισεις ειναι ενταξει δλδ ολα ειναι κλειστα."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
δεν με πριζετε καλα κανετε και ρωτατε και θελω να ρωτατε
αυτο που σου ειπε ο moyia ελενξε. οπως βλεπετε τα θεματα πανω δεξια λεει συνδρομη, θα το αφαιρεσω αν θελετε. επισης αφαιρεσα απο το προφιλ το κουτακι ποσταρισματων γιατι μερικοι μπερδευοντουσαν και στελνανε προσωπικα μνμ δημοσια. διεγραψα οσα πεσανε στην αντιληψη μου.τοπα με ειπε και αλλος για τα γραμματα εψαξα να τα μεγαλωσω λιγο αλλα δεν το βρηκα το μονο που βρηκα ειναι τρεις επιλογες κανονικα μεσαια και μεγαλα. αν το βαλω στα μεσαια γινονται αρκετα μεγαλα με δυσκολια στην αναγνωση. θα το ξανα κοιταξω μηπως και βρω καπου στον κωδικα την αλλαγη
-
καλημερα. για τα μηνυματα θα ενημερωσω τον προγραμματιστη που ασχολειται ακομα με την βαση γιατι το προβλημα ειναι απο εκει. την νηματα των εμπορων θα τα μεταφερω πανω απο την βιβλιοθηκη σημερα.
την παλια vb ξεχαστε την εχει τελειωσει, αναβαθμιση σημαινει αλλαγες σε ολο το φορουμ ακομα και στα προβληματα που παρουσιαζει, καθε νεα εκδοση σου δινει κατι νεο και διορθωνει ολα τα προβληματα της προηγουμενης.αλλωστε η αναβαθμιση αυτη ειχε αγοραστει απο τον μπαμπα το 2013 αλλα αδυνατουσε να την προχωρησει για λογους μη τεχνικους!
δεξια υπηρχαν τα νεα ποσταρισματα αλλα τα αφαιρεσαμε προσωρινα οπως και αλλα extra για να βοηθησουμε την σελιδα να τρεξει σε καλυτερη ταχυτητα, αυτα θα επανελθουν ολα. για την διαγραφη ποστ θα το κοιταξω σημερα. -
το φορουμ με τις πωλησεις ανεβηκε επανω απο τους εμπορους. οι εμποροι κατεβηκαν μια θεση κατω τελικα.
τα μνμ μολις τα ελενξα. οταν πατατε διαγραφη τα στελνει στον καδο και ειναι υπο διαγραφη απο το λογισμικο σε 30 μερες περιπου. για να τα διαγραψετε κατευθειαν πηγαινετε στον καδο και καντε οριστικη διαγραφη. ειναι νεα ρυθμιση αυτη που ερχετε πακετο απο το λογισμικο, ποσες φορες εχετε διαγραψει μνμ και αργοτερα λετε οχι ρε γ@@@@ο το εσβησα ! τωρα δεν θα το λετε αυτο θα πηγαινετε στον καδο και θα το περνετε απο εκει, αλλα αν καθυστερησετε θα διαγραφετε μονο του! -
hgoumenos ολοι εχουν θεμα με την ταχυτητα αλλα προσεχουν και πως να το πουν ή κανουν υπομονη. αν νομιζεις οτι ειναι τοσο ευκολο ή οτι κατεχεις γνωσεις server να σου δωσω το τηλεφωνο της εταιρειας που εχει τον server να τους πεις τι να κανουν! εγω, ο προγραμματιστης που εφτιαξε την βαση και η εταιρεια που εχει τον server δεν κανουμε κατι αλλο απο το να κοιταμε να το διορθωσουμε,
ζητησαμε βοηθεια και απο την vbulletin για αυτο το θεμα. παντως η κατασταση δεν ειναι τραγικη με την ταχυτητα οπως οταν πρωτο ανοιξε αλλα θελει δουλεια ακομα. -
Καλημέρα. Σε δικές μου δoκιμες εχω διαπiστωση οτι ο χρόνος φορτώματος εχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα που λέμε.Δηλαδή μπορεί να κάνεις κλικ κάπου και να φορτώσει σε 3 sec και την επόμενη στιγμη να κάνει στο ιδιο λινκ ακόμα και 10 sec, αυτό δεν ειναι φυσιολογικό και μπορεί να προερχεται είτε απο τον server είτε από το ιδιο το script.
(1) Δεν ξέρω αν θες την γνώμη μου Χριστίνα αλλά έχω να προτείνω κατι.Αν έχεις κάποια mod εγκατεστημενα εξτρά εκτός τα default, δοκίμασε να τα απενεργοποιησεις όλα για να δεις συμπεριφορά.
Τα speed test που εκανα δχνουν τα εξεις.(2) 5,2 ολόκληρα sec κανει ο server για να φορτώσει την εικόνα που έχεις για το logo. .Προτείνω η την αλλαγη της σε αρκετα μικρότερες διαστάσεις, η να γινει στην ιδια συμπιεση ωστε να μειωθεί το συνολικό μέγεθος της αλλά και το μεγάλο load.
Αρα συνολικά αν δεις στην εικόνα που ανεβάζω, φτάνει τα 9 sec για συνολικό φόρτωμα τώρα που έκανα το test.
Αυτά για αρχή! -
καλημερα δημητρη και πανω που ελεγα να σε βρω!
εχω μετρησει και εγω την σελιδα και το ειδα και μου κανει εντυπωση γιατι η εικονα, εκτος απο την εικονα μου βγαζει και το cssnormalization.css και αυτο επιβαρυνει την κατασταση. απο αιτημα στην vbulletin και αφου πηραν κλειδια ειπαν οτι ειναι θεμα server. η 5αρα εχει περισσοτερες απαιτησεις απο οτι οι παλιες εκδοσεις πανω στον server. μου εδωσαν link για server configuration και το προωθησα για να κανουν τις αλλαγες απο τον host.