Παιδια καλησπερα.Genesis τον κωδικα τον εχω κι εγω κι εχω και χαρτη μαζι…τα χρηματα τα εβγαλαν 4 γνωστοι μου πριν 7 χρονια.Τζαμπα ψαχνεις η δουλεια βγηκε και οι ανθρωποι αυτοι ειναι στο εξωτερικο τωρα.
-
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΔΙΚΑΣ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Παιδια καλησπερα.Genesis τον κωδικα τον εχω κι εγω κι εχω και χαρτη μαζι…τα χρηματα τα εβγαλαν 4 γνωστοι μου πριν 7 χρονια.Τζαμπα ψαχνεις η δουλεια βγηκε και οι ανθρωποι αυτοι ειναι στο εξωτερικο τωρα.
Γιωργο με λενε εσενα ?
κατσε κατσε γιατι θα χαζεψω παει θα μουρλαθω
αληθεια λες ?
εχεις τα ειδια σημαδια που ειναι στην φωτο
λεγε βρε αδερφε δεν ειναι κακο για να μαθω ρωταω γιατι να ταλεποραω το φορουμ
με κοδικες που ειναι οφ
ειπες πος ειναι δικι σου και τα βγαλαν
ηταν διλαδι λευτα εκι στο σημειο που ειναι τα δεντρα με τα σημαδια αυτο θελω να ξερω -
Οχι δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε αν λες αληθεια.Εχεις πει πολλα ψεμματα γι' αυτο το θεμα.Εχεις βαλει και καποια φωτο υποτιθεται απο την σπηλια.
Τωρα για την συγκεκριμενη αποκρυψη, ειπα και πριν οτι η 17χρρονη τοτε Βιργινια πιστευε οτι ηταν η μοναδικη που ειδε οτι εγινε.Δεν εγιναν σημαδια γιατι αμεσως μετα το φονικο αυτη εφυγε απο εκει.Ο φιλος της που θα εκανε τα σημαδια σκοτωθηκε.Η ιδια επεσε στα χερια του στρατου την επομενη ημερα με κρυοπαγηματα στα ποδια της.Αν τη δεις απο κοντα, θα σου πει και αυτη τα ιδια.
Τωρα για τον κωδικα δεν εχω ιδεα απο που ειναι.Ισως ειναι απο τον νερομυλο πιο κατω.Εγω εχω καποιο σημα με αποστατικο σε αυτη την κατευθυνση, αλλα η προσβαση εκει ειναι σχεδον αδυνατη.Αν εχεις ορεξη για περιπετεια ακολουθα το μονοπατι πισω απο το νεκροταφειο.Σε καποιο σημειο ομως θα χρειαστεις εργαλεια για να ανοιξεις δρομο, γιατι ειναι απροσπεραστο εδω και 50 χρονια. -
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως τα λεφτα βγηκαν απο γνωστους μου.Ελπιζω να μην πουλησες σε κανεναν τον χαρτη γιατι…..
Μπορω να σε ρωτησω αν τα εβγαλαν απο το ρεμα?Γιατι απο οτι ξερω το μερος δεν πειραχτηκε απο την ανασκαφη και μετα.Απο που τα πηραν?
-
Οχι δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε αν λες αληθεια.Εχεις πει πολλα ψεμματα γι' αυτο το θεμα.Εχεις βαλει και καποια φωτο υποτιθεται απο την σπηλια.
Τωρα για την συγκεκριμενη αποκρυψη, ειπα και πριν οτι η 17χρρονη τοτε Βιργινια πιστευε οτι ηταν η μοναδικη που ειδε οτι εγινε.Δεν εγιναν σημαδια γιατι αμεσως μετα το φονικο αυτη εφυγε απο εκει.Ο φιλος της που θα εκανε τα σημαδια σκοτωθηκε.Η ιδια επεσε στα χερια του στρατου την επομενη ημερα με κρυοπαγηματα στα ποδια της.Αν τη δεις απο κοντα, θα σου πει και αυτη τα ιδια.
Τωρα για τον κωδικα δεν εχω ιδεα απο που ειναι.Ισως ειναι απο τον νερομυλο πιο κατω.Εγω εχω καποιο σημα με αποστατικο σε αυτη την κατευθυνση, αλλα η προσβαση εκει ειναι σχεδων αδυνατη.Αν εχεις ορεξη για περιπετεια ακολουθα το μονοπατι πισω απο το νεκροταφειο.Σε καποιο σημειο ομως θα χρειαστεις εργαλεια για να ανοιξεις δρομο, γιατι ειναι απροσπεραστο εδω και 50 χρονια.βρε τι παθαμε
ψεμα δεν ειναι να κανεις χιουμορ
αλλα αν δεις τι γραφω θα καταλαβεις οτι γραφω ταφος και οχι ριζοσπιλο αρα δεν ειναι απο εκι η φωτο
βρε καλε μου ανθροπε της ειδες της φωτο απο τον νερομιλο στην αποστολη ΑΠΟΛΛΩΝ 4
εκι εχει και διο παλια γεφιρια τοξωτα που δεν τα βρικα σημερα εκι ειμουν βρικα ενα του 1947
παλιο βεβαια αλλα τσιμεντενιο
τορα για τα σημαδια που διχνω δεν ειναι στο σημειο που λες εσι δεν εχει εκι σημαδια -
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως τα λεφτα βγηκαν απο γνωστους μου.Ελπιζω να μην πουλησες σε κανεναν τον χαρτη γιατι…..
οχι δεν πουλαω χαρτες καλε μου χιουμορ κανω και μου αρεσει να σας τσιτονω και λιγο γιατι κοντευει να σας παρει ο υπνος
εχεις παει στο σημειο που ειναι τα σημαδια ?
η εχεις παρει τα σημαδια απο κανεναν γνοστο σου
σε ροταω γιατι στο σημειο που ειναι τα σημαδια δεν εχει σημεια γραφεις απο χρυσοθηρες επταετιας
τι θελω να πο οτι σκαψιμο στο 137 δεν εχει που ειναι και η καρδια σημαδεμενι
που σημαινει οτι δεν τα βγαλαν
αν τα εβγαζαν πριν επτα χρωνια το σκαψιμο ακομα και σημερα θα φενοταν -
Γιωργαρα αφου ολα καλα και η ψιλοπαραξηγησεις φτοιαξαν και αφου υποθηκε οτι τα λεφτα βγηκαν δεν μας τον σπας τον κωδηκα βημα προς βημα αναλητηκα το τι σημενει το καθε σημαδι με την σηρα μεχρι πως καταληγηςστο σημειο 0.Κατα την ταπηνη μου γνωμη αν το κανεις αυτο θα εξηλεωθεις και θα κλεισουν οι κακιες γλωσσες και θα αλλαξουν γνωμη καποια ατομα οχι οτι το εχεις αναγκη αλλα πρωτα για μαθηση και μετα για το γαμοτο που λενε….!!!!!!
-
Γιωργαρα αφου ολα καλα και η ψιλοπαραξηγησεις φτοιαξαν και αφου υποθηκε οτι τα λεφτα βγηκαν δεν μας τον σπας τον κωδηκα βημα προς βημα αναλητηκα το τι σημενει το καθε σημαδι με την σηρα μεχρι πως καταληγηςστο σημειο 0.Κατα την ταπηνη μου γνωμη αν το κανεις αυτο θα εξηλεωθεις και θα κλεισουν οι κακιες γλωσσες και θα αλλαξουν γνωμη καποια ατομα οχι οτι το εχεις αναγκη αλλα πρωτα για μαθηση και μετα για το γαμοτο που λενε….!!!!!!
για σου καλε μου παρη τι κανεις ?
βρε παρη αν τσατιζομουν δεν θα ξαναεμπενα μεσα στο φορουμ
και οχι οτι δεν μου ειπαν και διαφωρα κοσμιτικα ,τελος παντονπαρη αφου ολοι λετε οτι δεν ξερω τιποτα θα πο κατι για να διτε οτι ειμαι ενταξι παιδι
οποις θελει να παμε να του διξω ακριβος το σημειο μαζι μου θα εχω και της μετρισεις
απο το κολοκιθοχαρτο που εχω βαλει τα σημαδιατορα θα πο κατι δεν θελω ομος εντασεις την περασμενη βδομαδα ειρθε ενα παλικαρι απο λαμια μερια
με εναν γνωστο μου ραβδοσκοπο να παμε σε μια δουλια καλι
του λεω να παμε οπου θες αρκι να ξερω τι μαραφετι εχεις για ψαχουλεμα
εχω μου λεει μηχανημα πιραυλοκινιτο μου λεει
ενταξι του λεω πριν ομος σε παρω να βγουμαι θα περασεις απο εξετασεις
γιατι εχουν δει πολα τα ματια μου του λεω .ενταξι μου λεει.
ακουσται τορα τι εγινε περνοντας το εργαλιο του στο δοκιμαστιριο που εχω
στοχο στους 90 ποντους ακουστικε ενα ξξξξξξκ ελαφρι χαλαρο θα ελεγα εντελος
μου λεει εχω μια χαμηλη ενδιξη
απο κατο ειχε δυο γουμαρισιους κιλοδοκους 50χ20 σκουριασμενους
σηνεχεισαι του λεω και σηνεχηζωντας εκι ηταν και το τελος
στο 150 δεν ακουσε τιποτα στοχο 30χ30 σκουριασμενο κιβοτιο
τονιζω στοχο ιπο γωνια με ελαφρια κληση το εδαφος 10 τα εκατο κληση θα ελεγαΗ ΑΠΟΚΡΗΨΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝΙΖΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ
ΤΑ ΛΙΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 137 ΒΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΙΒΟΤΙΑ ΞΥΛΙΝΑ
ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΝΣΕΡΒΟΠΑΦΙΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΧΤΙΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΧΡΥΣΟ
ΑΦΗΝΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΓΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ :36_2_27: -
και οχι οτι δεν μου ειπαν και διαφωρα κοσμιτικα ,τελος παντονπαρη αφου ολοι λετε οτι δεν ξερω τιποτα θα πο κατι για να διτε οτι ειμαι ενταξι παιδι
οποις θελει να παμε να του διξω ακριβος το σημειο μαζι μου θα εχω και της μετρισεις
απο το κολοκιθοχαρτο που εχω βαλει τα σημαδιατορα θα πο κατι δεν θελω ομος εντασεις την περασμενη βδομαδα ειρθε ενα παλικαρι απο λαμια μερια
τονιζω στοχο ιπο γωνια με ελαφρια κληση το εδαφος 10 τα εκατο κληση θα ελεγαΗ ΑΠΟΚΡΗΨΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝΙΖΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ
ΑΦΗΝΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΓΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ :36_2_27:Πούλα τον χάρτι βρε μην τρέχεις τώρα!!!!! :36_2_1: 36_2_1: 36_2_1: 36_2_1: 36_2_1:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΑΦΗΝΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΓΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ :36_2_27:Uploaded with ImageShack.us
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Φρέσκα κουλούρια!!!
GENESIS τελικά τα σημάδια που ανέβασες είναι κάποια άλλη δουλειά και δεν έχουν σχέση με την ιστορία της γριάς!!!
Monika Λιακο τελικά δεν ήσουν διαβασμένος?
Τα λεφτά υπήρχαν και έφυγαν!!!
Κατηφορίζοντας από την "πλαζ ξάπλες" στο πέρασμα "Γιάννη βίλλα" και "μικρό ζαντικο"
Στις 170 μοίρες περίπου η απόκρυψη έκανε φτερά!!!
Και έτσι η δουλειά της γριάς πέρασε στην ιστορία!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
καταρχην να ευχαριστισο ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν με τον κοδικα
καθος και τον σουλι με το εργαλιο του που μου εδοσε την λυση
σουλι σε ευχαριστο και εσενα και τα παιδια
διστιχος ειναι ετσι οπος τα λεει ο πανας
θελω να τον ρωτησω με ολο τον σεβασμο απο που εχει στα χερια του τοσο δινατα χαρτια και τα ξερει ολα
Σημερα εβαλα ενα τελος στην αποστολη του κοδικα να παει στα κοματια και αυτη η αποστολη οπος και ολες
αχριστες ειναι νζταπα τρεχουμε και κουραζομασται
να μαθουμε τουλαχιστον τη ακριβος λεει
ΠΓ 65 ΙΙ χτυπημενο πανο σε δρις ΠΓ 65 καρδια ρομβο σταβρο σε διπλανο δρις
σπαζοντας το κεφαλι μου διαπιστοσα οτι απο δεντρο σε δεντρο
μετροντας το με μετροκορδελα ηταν 65μετρα επομενος ΠΓ πλευρα Γ 65 μετρα
το 65 εινα ακριβος απο εκι που ξεκιναει το Π και τελειωνει στο Γ
Ακριβος απο πανο εχει τριγωνομετρικο σταθερο και τα δυο δρις εχεις αυτοματα ενα τριγωνο
δεν ειναι βεβαια ισοσκελες αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα
γιατι το Δ και η καρδια μετροντας το σε κλιμκα ενα προς ενα σε βγαζει κεντρο μεσα στο δελτα
τελικη μετριση κεντρο απο τα διο δεντρα καταβουλισι στο τριγονομετρικο
18 κεντρο μετρα
το τρελο ειναι οτι
σημερα που εσκαψα στα 18 μετρα βρικα ενα στογκιλο σκουριασμενο σηδιρο στους 40 ποντους διαστη 15χ15
δεν καταλαβα τιποτα τι ρολο βαραει αυτο εκι
αν ξερι καποιος να μου πει