αχαχαχαχα καλο φιλε !!!!!!!!!!!!!
-
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΔΙΚΑΣ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
φιλε μου δεν μιλαω για εσενα,γιατι πολυ απλα δεν σε ξερω.
μιλαω γενικα για ανθρωπους που εμπορευονται σημαδια χαρτες και λιπα
τωρα για την συγκεκριμενη δουλεια δεν ξερω και ουτε θελω να μαθω εγω την αποψη μου ειπα μιας και εθηξες το θεμα εμπορειου.
τελος σου ευχομαι οτι καλητερο για την δουλεια σου
φιλικα χρυσοθυραςαν ειναι μεσα απο την καρδια σου σε ευχαριστο
-
ωπα εδω τι εχουμε?
φιλε δινης καποιες λυσεις,αλλα δεν βλεπω τον κωδικα παρα μονο κατι ποδαρια στην μια φωτο και δεν ειναι ευγενικο καθολου να μας υποτιμας ετσι
περιμενω απαντηση για να κρινω την ζοβαροτητα της ζεστης που κυκλοφορη,αν θα διαγραψω το θεμα η οχι -
αυτος ειναι ο κοδικας ο τελικος στο καλεσμενου
…λοιπον για να τελειωνει εδω η ιστορια με το Καλεσμενο Ευριτανιας, να πω πως τα χρηματα εχουν βγει απο εκει αμεσως μετα την αποκρυψη.
Εχω ασχοληθει αρκετα με την ιστορια που λιγο πολυ την ξερετε ολοι σας.Η Βιργινια που επεζησε και εκανε γνωστη την αποκρυψη, δεν ειδε ή δεν θυμωταν καλα οτι εκεινο το βραδυ δεν ηταν μονοι τους εκει.Απεναντι στο νεκροταφειο, οπως και στο βουνο υπηρχαν και αλλοι ανταρτες.Εχω την μαρτυρια ενος απο αυτους που ενω κοιμοταν, ξυπνησε απο το θορυβο που εκανε το τζιπ που ερχοταν.Ειδε πως κατεβασανε τα 3 βαρελακια, πως τα εβαλαν σε μια φυσικη σπηλια διπλα στο βουνο και μετα την εκλεισαν με πετρες απο το ποταμι.Οπως ειπε και η Βιργινια μπηκαν περιπου 25 μετρα απο την γεφυρα και αυτος που τα εβαζε ειχε την σπηλια στο υψος του κεφαλιου του.Γι' αυτο τον λογο οταν εβγαλαν την αδεια προσπαθουσαν να βρουνε την κυτη του ποταμου.Εδω να πω πως η Βιργινια λεει ακομη οτι σε ενα απο τα 3 βαρελακια μπηκε και ενα σημειωμα.Ακολουθησε το φονικο και η Βιργινια εφυγε απο εκει νομιζοντας οτι κανεις δεν ειδε τιποτα.Εγω νομιζω οτι αφου δεν ηταν ατομικη η αποκρυψη, οτι βγηκαν απο εκει και μεταφερθηκαν δεν ξερω και εγω που...
Παντως απο εκει εχει περασει ολη η Ελλαδα και ολοι συμφωνουμε οτι το μονο που εχει ειναι κουτακια απο αναψυκτικα και μπυρες.
Οποτε ποιον κωδικα πουλας εσυ? -
…λοιπον για να τελειωνει εδω η ιστορια με το Καλεσμενο Ευριτανιας, να πω πως τα χρηματα εχουν βγει απο εκει αμεσως μετα την αποκρυψη.
Εχω ασχοληθει αρκετα με την ιστορια που λιγο πολυ την ξερετε ολοι σας.Η Βιργινια που επεζησε και εκανε γνωστη την αποκρυψη, δεν ειδε ή δεν θυμωταν καλα οτι εκεινο το βραδυ δεν ηταν μονοι τους εκει.Απεναντι στο νεκροταφειο, οπως και στο βουνο υπηρχαν και αλλοι ανταρτες.Εχω την μαρτυρια ενος απο αυτους που ενω κοιμοταν, ξυπνησε απο το θορυβο που εκανε το τζιπ που ερχοταν.Ειδε πως κατεβασανε τα 3 βαρελακια, πως τα εβαλαν σε μια φυσικη σπηλια διπλα στο βουνο και μετα την εκλεισαν με πετρες απο το ποταμι.Οπως ειπε και η Βιργινια μπηκαν περιπου 25 μετρα απο την γεφυρα και αυτος που τα εβαζε ειχε την σπηλια στο υψος του κεφαλιου του.Γι' αυτο τον λογο οταν εβγαλαν την αδεια προσπαθουσαν να βρουνε την κυτη του ποταμου.Εδω να πω πως η Βιργινια λεει ακομη οτι σε ενα απο τα 3 βαρελακια πηκε και ενα σημειωμα.Ακολουθησε το φονικο και η Βιργινια εφυγε απο εκει νομιζοντας οτι κανεις δεν ειδε τιποτα.Εγω νομιζω οτι αφου δεν ηταν ατομικη η αποκρυψη, οτι βγηκαν απο εκει και μεταφερθηκαν δεν ξερω και εγω που...
Παντως απο εκει εχει περασει ολη η Ελλαδα και ολοι συμφωνουμε οτι το μονο που εχει ειναι κουτακια απο αναψυκτικα και μπυρες.
Οποτε ποιον κωδικα πουλας εσυ?Mαλιστα αποκριψη μεσα στο ρεμα με τρια βαρελακια
ουτε παιδακι 8 ετων δεν θα το εκανε αυτο να βαλει τα λευτα μεσα σε μια σπιλια που ειναι μεσα στο ρεμα
που σημαινει οτι ολα αυτα σας τα εχουν πει λαθος
η κιρια δεν λεγοταν βιργινια . Μου αρεσει που καποιοι σημετηχαν και στην ανασκαφη
η ανταρτησα λεγοταν ΠΟΛΙΖΟΥ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
τορα για να βαλουμε τα πραγματα σε στρατα
με τι τεκμηρια λεται οτι τα λευτα εχουν κανει φτερα
πος εισται τοσο σιγουροι εκτος και σιμετιχατε στην αρχηκη αποκριψη μαζη με την ανταρτησα τοτε παω πασο
κουτακια κοκακολας βγαλαν τα ΒΟΤΚΟΜΑΣΤΟΡΙΑ γιατι βιαστικαν να πανε να σκαψουν -
ωπα εδω τι εχουμε?
φιλε δινης καποιες λυσεις,αλλα δεν βλεπω τον κωδικα παρα μονο κατι ποδαρια στην μια φωτο και δεν ειναι ευγενικο καθολου να μας υποτιμας ετσι
περιμενω απαντηση για να κρινω την ζοβαροτητα της ζεστης που κυκλοφορη,αν θα διαγραψω το θεμα η οχιπαρη συνελθε μι λες κοτσανες τα λευτα δεν φυγαν
παρη τι δεν καταλαβες διαβασες τι γραφω γιατι μου φενεται οτι τα προσπερνας ολα και κρατας παντα αυτο που σε συμφερει εσενα
και να σας δηξω μια καλιτερη φωτο ποιο καθαρη τι νομηζεις εσι και ολοι οτι θα καταλαβεις
ποιο ειναι το τελικο σημειο για σκαψιμο
το ξαναλεω και οποιος θελει το καταλαβαινει
η ανταρτησα ηταν εκτος τοπυ και χρονου
ρεμα ψαχναν
παρη ξερεις ποσα ρεματα εχει στο καλεσμενου??:8_1_219::15_4_129::36_3_7::36_3_28: -
Φίλε Genesis
Καλησπέρα καταρχήν. Διαβάζοντας τα όσα έχεις αναρτήσει πρέπει να σου πω το εξής. Ίσως και να έχεις δίκιο ως προς το ότι αν κάποιος δεν αρέσει αυτά που γράφεις απλά να προσπεράσει.
Από την άλλη όμως εάν σε περίπτωση που ήθελες να βρεις κάποιον για συνεργασία υπήρχε καλύτερος τρόπος .Με λίγα λόγια ίσως δεν έκανες καλή προσέγγιση και πέτυχες το αντίθετο με τα γραπτά σου.
Αυτά σου τα λέω γιατί υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα άτομα να απευθυνθείς και να συνεργαστείς. Ο τρόπος ήταν απλά λάθος.
Εδώ πρέπει επίσης να σου πω πως παρακολουθούσα το θέμα Οδοιπορικά καλεσμενο,ευριτανιας ,λιρες και από τα γραφόμενα σου (παρ όλους τους τσακωμούς και παρεξηγήσεις εκεί) εγώ συμπέρανα και είπα πως αυτός για να τους μιλαει έτσι κάτι έχει βρει και τους κάνει χαβαλέ!! Τώρα πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.
Όπως και να έχει ελπίζω να βγάλεις άκρη με την περίπτωση και όλα να πάνε καλά.
Λίγο ποιο συνετά άπαντα γενικά γιατί σύμμαχοι είμαστε όλοι μας εδώ μέσα και όχι εχθροί.
Φιλικά πάντα έτσι?!!!Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
βλεπεις πουθενα να λεω κοτσανες?
μας πετας 2 φωτο με σχεδια και ντεμεκ την αποκρυπτογραφηση αλλα τον αρχικο κωδικα δεν βλεπουμε
εσυ που εισαι ιδιοφυια στο μυαλο για κανετο λιγο ποιο λιανα γιατι το παιχνιδι μακραινη με τις μακακιες σου και θα πεση πελεκυς -
ευχαριστο που με καταλαβαινεις απλα αν καθησεις και σκεφτεις λιγο λογικα θα καταλαβεις
τον τροπο που καποιοι θελουν να κλισουν το θεμα λεγοντας οτι τα εχουν βρει δεν ειναι ομος ποτε δινατον να μενει η αδια ανανεομενει απο τους ιδιους που ψαχναν και απο την αλη να βγενουν και να λενε οτι τα βγαλαν
απο την αλη ομος εγω προσοπικα σαν GENESIS μια ξεκουτιασμενη γρια δεν θα την πιστευα με τιποτα
και θα σου φερω ενα παραδιγμα προσοπικο
στο καλεσμενου εψαχνα και ψαχνω την περασμενη βδομαδα εχα παει σε ενα κοματι εκι κοντα
και βρικα και κατι αλλα σημαδια τελικα απο αλη αποκρηψη
που θελω να καταλιξω ομος
πιγενοντας σημερα να δω τι ειχε γηνει δεν μπορεσα να βρο το σημειο και μηλαμε για χρονικο διαστημα μιας εβδομαδας
ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ι ΜΑΝΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ -
βλεπεις πουθενα να λεω κοτσανες?
μας πετας 2 φωτο με σχεδια και ντεμεκ την αποκρυπτογραφηση αλλα τον αρχικο κωδικα δεν βλεπουμε
εσυ που εισαι ιδιοφυια στο μυαλο για κανετο λιγο ποιο λιανα γιατι το παιχνιδι μακραινη με τις μακακιες σου και θα πεση πελεκυςΠαρη ιδιοφυια δεν ξερω αν ειμαι για εσας για εμενα προσοπικα με αριστα το 10 βαζω στον εαφτο μου 7
που σημαινει αρκετα καλος
βαζοντας αρκετα θεματα πανο σε σημαδια και κοδικες ανταρτων που ολοι κανουν
και φτανοντας μεχρι σημερα αναρτιζοντας το θεμα καλεσμενου
βλεπετε και κατι που μεχρι σημερα σας ειναι εντελος αγνοστο και που κανενας δεν τολμισε να βαλει η γιατι δεν ηξερε η γιατι απλα δεν θελετε την αληθεια να βγει στον αερα πιστευοντας σε ονιρα στιχια δρακους και μαγισες
λεγωντας για αποκριπτογραφηση κοδικα
οι κοδικες ηταν τελικα σημαδια μετριμενα με καποια κλιμακα
συνηθος την ποιο απλη σε ολους ενα πος ενα
τα τελικα τα βαζαν σηνηθος σε δεντρα ΔΡΙΣ που ηταν αναλιοτα στο χρονο
αυτα τα σημαδια τα μετρισα με τα χερακια μου τα ιπολογισα εκψα δελτα πανο σε στθερο τριγωνομετρικο
και εσπασα τον κοδικα μετροντας βγενει διαταξη οπος γραφω και δηχνω ρομβος
αν αυτα για καποιους ειναι δισκολα τοται ναι καλα θα κανεται διαγραψτε το θεμα
και βαλτε μπροστα μαγησες ξορκια και οτι αλο προχιρο εχετε :10_4_6::15_2_138::36_6_1::36_3_18: -
ερωτηση….και περιμενω απαντηση
αφου (λεμε τωρα) τα λεφτα ειναι μεσα....λες (εσυ γιατι εγω δεν το πιστευω)
εχεις (λεμε τωρα) τον κωδικα (αν τον ειχες μαγκα δεν θα ησουν εδω μεσα ,αλλα στο ντουμπαι) ,γιατι τοτε δεν τα βγαζεις ?
επισης τον πουλας .....γιατιιιιιιιιιιιιι ?Let The Games Begin"
-
@agrypnos:
εχεις (λεμε τωρα) τον κωδικα (αν τον ειχες μαγκα δεν θα ησουν εδω μεσα ,αλλα στο ντουμπαι) ,γιατι τοτε δεν τα βγαζεις ?
επισης τον πουλας .....γιατιιιιιιιιιιιιι ?ελα ντε
-
Σε αυτό με τη γιαγιά θα συμφωνήσω ύστερα από προσωπική εμπειρία που είχα με ηλικιωμένο.
Με πήγε σε μέρος όπου θυμόταν πως καλλιεργούσε ένα κομμάτι γης πιτσιρικάς πριν τον πόλεμο στο βουνό φυσικά όχι χωράφι με τίτλους κτλ και επειδή δίπλα είχε ένας παπάς ένα μαντρί και το είχε ως σημείο αναφοράς αλλά το οποίο με την πάροδο των χρόνων όχι απλά δεν υπάρχει αλλά εξαφανίστηκε γιατί ήταν ένα απλό κατάλυμα για τα ζώα, δεν έβρισκε το μέρος με τίποτα παρά μοναχά κατά προσέγγιση και στο περίπου.
Έτσι έχουμε μια τεράστια έκταση που παλιά ήταν χωραφάκια για πατάτες όσπρια κτλ και όντος είναι διαφορετικό το έδαφος εκεί αλλά πλέων έχουν φυτρώσει πουρνάρια θαμνάκια και ότι άλλο μπορεί να σου κάνει την αναζήτηση δύσκολη!!!
Πίκρα η γεροντική άνοια!!!
Χάθηκε ο κόσμος να κάνουν κάνα χάρτη!!Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
@agrypnos:
επισης τον πουλας .....γιατιιιιιιιιιιιιι ?να το ξαναπο αλη μια φορα δεν τα καταφερα γιατι δεν ειχα τον καταλιλο εξοπλισμο
απλα ειναι τα πραγματα ουτε ο προτος ουτε ο τελευταιος ειμαι που ψαχνανουν με λαθος και ελιπης εξοπλισμο
με αποτελεσμα να μην μπορεσουν να κανουν τιποτα
διλαδι 0 εις το πιλικον :36_1_5: -
Σε αυτό με τη γιαγιά θα συμφωνήσω ύστερα από προσωπική εμπειρία που είχα με ηλικιωμένο.
Με πήγε σε μέρος όπου θυμόταν πως καλλιεργούσε ένα κομμάτι γης πιτσιρικάς πριν τον πόλεμο στο βουνό φυσικά όχι χωράφι με τίτλους κτλ και επειδή δίπλα είχε ένας παπάς ένα μαντρί και το είχε ως σημείο αναφοράς αλλά το οποίο με την πάροδο των χρόνων όχι απλά δεν υπάρχει αλλά εξαφανίστηκε γιατί ήταν ένα απλό κατάλυμα για τα ζώα, δεν έβρισκε το μέρος με τίποτα παρά μοναχά κατά προσέγγιση και στο περίπου.
Έτσι έχουμε μια τεράστια έκταση που παλιά ήταν χωραφάκια για πατάτες όσπρια κτλ και όντος είναι διαφορετικό το έδαφος εκεί αλλά πλέων έχουν φυτρώσει πουρνάρια θαμνάκια και ότι άλλο μπορεί να σου κάνει την αναζήτηση δύσκολη!!!
Πίκρα η γεροντική άνοια!!!
Χάθηκε ο κόσμος να κάνουν κάνα χάρτη!!πεστα χρισοστομε αυτο περιμενα να ακουσω
το ιδιο εχει συμβει και στο καλεσμενου ψαχνανε σε λαθος σημειο αναφορας
πιστευοντας στην ανταρτισα και χορις να κανουν κανεναν κοπο να ψαξουν για κοδικες
μιν ξεχνας οτι στα 400-500 μετρα απο το καλεσμενου που σκαβαν ειναι και το αεροδρομιο ανεφοδιασμου των ανταρτων
που σημενει πολα για εμενα
διλαδι ενεργη γραμη ανεφοδιασμου
ηταν το κλιδι η κομβικο σημειο οπου διακινουνταν στα γηρο χωρια
πιρομαχικα φαρμακα και λευτα -
Με αφορμή αυτά που ανέβασες! Είπα να ρίξω μια ματιά έτσι για να ενημερωθώ!!!
Με έβγαλε σε μια ξεχασμένη δουλειά που από αμέλεια την είχα στο πίσω μέρος το μυαλού!!! Να είσαι καλά!!!
–------------------------------------------------------------------
Τελικά το αγώγι ξυπνά τον αγωγιάτη που έλεγαν οι παλιοί!!!
Αρκεί να υπάρχει κίνηση?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
να το ξαναπο αλη μια φορα δεν τα καταφερα γιατι δεν ειχα τον καταλιλο εξοπλισμο
απλα ειναι τα πραγματα ουτε ο προτος ουτε ο τελευταιος ειμαι που ψαχνανουν με λαθος και ελιπης εξοπλισμο
με αποτελεσμα να μην μπορεσουν να κανουν τιποτα
διλαδι 0 εις το πιλικον :36_1_5:Μην τολμησεις ομως και μας ξαναβαλεις κατασκευη σου εδω μεσα,το κραξιμο που θα φας θα ειναι με το δικαιο μας μετα.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!