Εξυπναδες:36_2_9:
-
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΔΙΚΑΣ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
γιωργαρε καποτε εισουν πιο απλος. Με το ομορφο μαλη σου χιχι.
πειγαμε να παρουμε τα 500 κασωνια αν θημαμε μεσω γοογλι. τορα μας δοκιμαζεις οτη τα πουλας. Για μενα και να μου τα χαρισεις τα θεωρω αχριστα.
Βασικα χαθηκες για καιρο απο εδω. Εμαθα οτη εισουν Ολανδια. πρεπη λιγα να πειρες οπου τα απολαυσες εκει. ΧΑΛΑΛΗ σου. καλη επηστροφη στο ΕΛΛΑΔΑ . Καμια μικρι δουλιτσα να τσιμπισουμε.Ενοω σαουλακι επη χαρτου. και τα χαρτια στο μπαουλο σαν ιστορια.Γιωργο και τορα απλος είμαι δεν αλαξα
χαθηκα για καποιο ιδιετερο λογο που δεν θελω να πο
παντος όχι για Ολανδια και ξεκοκαλισμα
λες ότι θελεται να βαλω θεματα από ιστορια
να βαλω και θεματα
Γιωργο αν ανεβασω θεμα να εισαι σηγουρος ότι θα βουλιαξει το ΦΟΡΟΥΜ από της εμφανισεις και αυτό γιατι είναι κατι που παιζει γερα από ιστορικα ντουκομεντα και όχι Γιωργο μου απο ιστοριες της γιαγιας και χατες για χαρτια τουαλέτας ΕΡΕΥΝΑ ξερεις τι σημενει .ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ
δεν θα λιπουν βεβαια και τα χρυσοπαιδια που παντα θα μπενουν θα περνουν και δεν θα προσφερουν τιποτα
ξερεις τα γνωστα :11_9_16: -
Γιωργο και τορα απλος είμαι δεν αλαξα
χαθηκα για καποιο ιδιετερο λογο που δεν θελω να πο
παντος όχι για Ολανδια και ξεκοκαλισμα
λες ότι θελεται να βαλω θεματα από ιστορια
να βαλω και θεματα
Γιωργο αν ανεβασω θεμα να εισαι σηγουρος ότι θα βουλιαξει το ΦΟΡΟΥΜ από της εμφανισεις και αυτό γιατι είναι κατι που παιζει γερα από ιστορικα ντουκομεντα και όχι Γιωργο μου απο ιστοριες της γιαγιας και χατες για χαρτια τουαλέτας ΕΡΕΥΝΑ ξερεις τι σημενει .ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ
δεν θα λιπουν βεβαια και τα χρυσοπαιδια που παντα θα μπενουν θα περνουν και δεν θα προσφερουν τιποτα
ξερεις τα γνωστα :11_9_16:αντε βρε γεωργιε βαλε κανενα καλο θεμα …...!!
-
Nα βαλω αλλα να ξεκλειδωσουν το θεμα μου προτα που μου το κλειδωσαν χωρις κανενα λογο
Βρε μπας και ηταν της τροικας εντολη να το κλειδωσουν ?
παρη τα κανες πλακακια με την κακγελαριο μερκελ βρε σε λαδωσε και σενα
μηνυμα στον σεβαστο και αγαπητο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ για το θεμα 500.000 κιβωτια χρυσου να το ξεκλειδωσει
:36_4_9::36_2_50: