εστειλα τα χαρτια στο υπουργειο πολιτισμου για να το δηλωσω μετα απο 2μηνες ηρθε ενα χαρτι που γραφη βεβαιωση εγγραφης στο μητρωο ανιχνευτων ελαβε αριθμο μητρωου κτλ. και στο τελος εγραφε οτι το παρον δεν υποκαθιστα αδεια κατοχης, θα ερθει καποιο αλλο χαρτι? η αυτο ηταν και τσαμπα το δηλωσα?
-
Δελτιο κατοχης
Θα σου ερθει και η αδεια , με τον καιρο . Εως τοτε , οταν εχεις τον ανιχνευτη να το κουβαλας ΚΑΙ αυτο μαζι σου . Ασε που λεει οτι δεν υποκαθιστα αδεια. Θα σε γλυτωσει απο πολλες περιπετειες. Και παντα , μονο για μεταφορα , οχι για χρηση.
14 years ago Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 1,634 -
Δελτιο κατοχης
Αφου βρε φιλε δηλωνεις τυμβωρύχος….τι αδεια και πρασινα αλογα ρωτας???:36_1_42:
14 years ago Φήμη: 14 | Δημοσιεύσεις: 1,506 -
Δελτιο κατοχης
χαχαχα.
μεαυτο το ονομα δηλωσες?
σε ολλουςμας το ιδιο χαρτι ηρθε.
δεν εχει αλλο.
14 years ago Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 2,754 -
Δελτιο κατοχης
και μενα αυτο ακριβωσ μου ειρθε αλλα μετα απο εναμιση χρπονο, και γραφει τερμα κατω οτι δεν ειναι αδεια κατοχησ. τι στο διαολο ειναι? θα ερθει καποιο αλο?
14 years ago Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 1,305 -
Δελτιο κατοχης
Μην περιμενετε αλλο χαρτι, αυτο ειναι.
Ετσι γραφουν εδω και μισο χρονο σχεδον, τα πρωτα που ειχα δηλωσει εγω δεν εγραφαν αυτη τη φραση προς το τελος, ουτε και εκεινα ομως ηταν αδεια κατοχης.
Παρολα αυτα, απο το τιποτα ειναι πολυ καλυτερα.14 years ago Φήμη: 1,300 | Δημοσιεύσεις: 3,867 -
Δελτιο κατοχης
καλησπερα να κανω μια ερωτηση αν τα παρεισ απο χερι και δεν υπαρχουν αποδηξησ τι κανει αν ξερη καποιοσ ασ μου απαντηση ευχαρηστω
14 years ago Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 85 -
Δελτιο κατοχης
μπορεις απλα να το δηλωσης χωρις αποδειξη μια υπευθηνη δηλωση οτι ειναι μεταχειρισμενο και τελος
14 years ago Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Δελτιο κατοχης
ευχαριστω πολι ρε φιλε .γιατι ειχα ακουση οτι αν δεν εχεισ αποδηξη δεν μπορησ να το δηλωσησ
14 years ago Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 85