Τωρα που ερχονται γιορτες ολοι θα θελαμε ένα δωρακι γι'αυτο λοιπον εχω να κανω μια προταση , μπορούμε να κανουμε μια κληρωση με ότι εχει ο καθενας να δωσει χωρις χρηματα εννοείται σαν ανταλαγη ένα πραμα , πχ. θα δηλωσει ο καθενας τι μπορει να δωσει προς κληρωση , εγω ας πουμε δινω ένα μαγνητη νεοδμιου 10 εκατοστών διαμετρο με δυναμη καθετης ελλξης 70 κιλων , ο άλλος που είναι ηλεκτρονικος δινει ένα πολυμετρο , αλλος που εχει συνεργειο δινει ένα σετ κατσαβίδια , και ουτο καθεξης , ολοι μπορουν να δωσουν από κατι , δεν είναι αναγκη να σχετιζεται με το χομπυ η να είναι καινουργιο , σημασια εχει να γινει το νταλαβερι , αφου λοιπον δηλωσει ο καθενας τι δινει θα μπουν όλα τα αντικείμενα μαζι και μετα με καποιο τροπο θα γινει η κληρωση στην οποια θα σημετασχουν ολοι , μενει λοιπον το στησιμο της φασης και ο τροπος να μην είναι σηκε η κληρωση , αυτος που θα δινει κατι προς κληρωση θα εχει και την υποχρεωση να το στειλει σε αυτόν που το κερδισε με χρεωση του παραληπτη φυσικα , αντε λοιπον αμα συμφωνείτε πατηστε το κουδουνι στην εξωπορτα !
-
Προταση για κληρωση !
και οτι δεν μου χρειαζεται ,απο εργαλεια .βιδολογο. 18βολτ τρυπανι . θερμαστρα στιλ aircontition . αλα μου φενετε βαγγελη βενζινα μου. οτι πλεον μονο οι καυγαδες , και οι σοβαρες παρεξηγησεις***** [[ βλεπε τον καλιτεχνη απογονο ]] ****** απασχολουν τα περισσοτερα μελοι .ξεκοληστε ρε παιδια . επεισης εγω εχω + καινουργια ρουχα , παπουτσια δερματινα και αθλητικα , και κιριλε για την πυλη αξιου . οπιος εχει αναγκη με χαρα μου . να τα δωρισω για τα ρουχα και τα υπολοιπα στην κληρωση που προανεφερα +καμια 40 hunts free ,φορτιστες usb /. mini usb // και πολα αλλα. θα τα ξεχωρισω ΠΣΚ .
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ .
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
Προταση για κληρωση !
Συγνωμη επειδη ακομα μετα απο 2 μηνες κοντα δεν εχει φτιαχτη η επεξεργασια μηνυματος .τηλεωρασης 30 ιντσων + μονιτορ για υπολογιστη το παλιο μεν αλα philips δε.
Αντρεα μου eGeo to μονιτορ δικο σου γιατι λεγοντας για της τηλεωρασης θυμηθηκα που εψαχνες 1 μονιτορ 1 συστατικο συγκεκριμενα που καηκε απο το δικο σου. νομιζω 98% εσυ εισουν προσπαθω να σου στειλω ΠΜ αλα δεν γινετε . μαλλον απο μπαναρισμα??? δεν πειραζη ,γιαυτο ειναι τα τηλεφωνα και εγω εφαγα 1 διαγραφη με το παλιο μου ονομα zakoulisΑλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
Προταση για κληρωση !
ΟΚ ηλεκτρονικαρα μου. με ολη την ενοια της λεξεως δεν το ηξερα αυτο με τα,ΠΜ Αντρεα και σου εστειλα 1 αιτημα φιλιας απεριψε το .
αμα δεν μπορουμε να μιλαμε με 1/2 λεξεις το πολυ βαρια βαρια απο μερος μου . πχ να σε παρω τηλεφωνο ? ενοχλω και τετοια . και δεν χρειαζεται να μου λες ευχαριστω για το μονιτορ παρολο,που μπερδεψα ta username ηταν το ελαχιστο που ,μπορουσα να κανω με την τοση βοηθεια που μου δινεις .οταν εχω απωρια/ες .οπως σημερα. τα εκτιμαω λεβεντη μου οταν ο αλλος [οπιοσδηποτε ] με βοηθαει η φερεται ομορφα και γινομαι χαλι να με πατησουν . γιαυτο εγω σε ευχαριστω Αντρεα λεβεντη μου για της βοηθειες σου να σεχει καλα η παναγιτσα φιλε. σε αυτα που λεγαμε σημερα που σε καλεσα μιλησαμε με τον rider για ,1 μηχανημα που μεστειλε .και τον ρωτησα το ιδιο και με μπερδεψε ρε Αντρικο μου και θελω να σε παρω να σου πω τι με ειπε .γιατι με μπερδεψε τελειος
και επειδη ειστε ηλεκτρονικαρες και οι 2 οπως και ο ARGI ,, Fandomas,, rider ,,Egeo . ο μανολιος απο το ηρακλειο ,για σου αντρακι μου…μανωλιο αν δεν σας ρωτησω δεν προχωραω . τελος παντον παω 1 αγο'η με το ΤΑΧΙ εδω διπλα σε 1 χωριο κανα τεταρτο και επιστρεφω
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.