Αν καποιος εχει ακρες να μου βρει ένα αλεξισφαιρο γιλεκο θα του ημουν υποχρεως , τα χρηματα για καινουργιο δεν υπαρχουν αλλιως θα το επερνα μονος μου , σε κανα δυο ταξιαρχους της αστυνομιας πελατες μου που τους ειπα με γραψανε στα …..........τους , το θελω για τις ωρες που είμαι στο μαγαζι ειδικα απόγευμα βραδυ γιατι τα πραγματα εχουν αγριεψει πολύ , και μεταχειρισμενο να είναι δεν με πειραζει αρκει να μην είναι ληγμενο , ευχαριστω !
-
Ζητειται αλεξισφαιρο γιλεκο !
Βρε συ βενζινα τι το θέλεις το αλεξίσφαιρο ?
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου,πάρε κάποιο γνωστό επαγγελματία σεκιουριτα να σου κάνει μια ανάλυση ασφαλείας.
Προστασία είναι η αύξηση του ρίσκου για κάθε επίδοξο.
Αν ήμουν στην περιοχή σου θα ερχόμουν να σου εφτιαχνα. μια ανάλυση.
Με απλές κινήσεις μπορείς να έχεις περισσότερη ασφάλεια.
Στο εξωτερικό βάζεις μόνος σου καύσιμα και πηγαίνεις στο ταμείο που είναι πίσω από αλεξισφαιρα παράθυρα και πληρώνεις. Περιττό να αναφέρω πόσες κάμερες σε καταγράφουν.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Βρε συ βενζινα τι το θέλεις το αλεξίσφαιρο ?
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου,πάρε κάποιο γνωστό επαγγελματία σεκιουριτα να σου κάνει μια ανάλυση ασφαλείας.
Προστασία είναι η αύξηση του ρίσκου για κάθε επίδοξο.
Αν ήμουν στην περιοχή σου θα ερχόμουν να σου εφτιαχνα. μια ανάλυση.
Με απλές κινήσεις μπορείς να έχεις περισσότερη ασφάλεια.
Στο εξωτερικό βάζεις μόνος σου καύσιμα και πηγαίνεις στο ταμείο που είναι πίσω από αλεξισφαιρα παράθυρα και πληρώνεις. Περιττό να αναφέρω πόσες κάμερες σε καταγράφουν.Μεχρι τωρα εχουνε φαει 4 βενζιναδες οι οποιοι τους εφαγαν αφου τους ειχαν δωσει τα λεφτα , και καμερες ασφαλειας ειχανε , και τα μαγαζια τους ηταν μεσα σε πολυκοσμια , και σεκιουριτη προστατευε το μαγαζι αλλα τελικα κανενας τους δεν γλυτωσε , αν φορουσαν όμως αλεξίσφαιρα ΟΛΟΙ τους θα ηταν ζωντανοι , οι περισσοτεροι '' ληστες '' δεν υπαρχουν καπου καταγεγραμενοι γιατι είναι αλλοδαποι που εχουν ερθει παρανομα , τι να το κανεις να τον γραψει η καμερα και να τον πιασουν μετα αν εχει χαθει ηδη μια ζωη , τελος εδώ που είμαι εγω είναι επαρχια , αστυνομια υπαρχει στα 20χιλ , η περιοχη εχει γεμισει με ξενους που μαζευουν ελιες , μολις σουρουπωσει δεν κινειται τιποτα , και να φωνάξεις δεν σε ακουει κανεις , απ τους βενζιναδες που φαγανε κανενας τους δεν αντισταθηκε ουτε το επαιξε μαγκας ουτε τους προκαλεσε ετσι τους φαγανε γιατι είναι καθικια , όταν σταματει το βραδυ αμαξι και εχει 4 μεσα εγω τι να κανω μονος μου, 2 τους ξεπατωνω ανετα αλλα θα μου την πεσουν οι αλλοι 2 , αυτά βεβαια αν είναι αοπλοι γιατι αν εχουν κουμπουρι τοτε αστα , εκει αν εχεις το γιλεκο μπορει και να την γλυτώσεις , τελος παντων οση ασφαλεια και να εχεις το γιλεκο είναι που μπορει να σε σωσει μαστορα !
-
Χοντρα χοντρα στα λεω δεν τα θυμαμαι καλα.θελει βεβαιωση καθαρου μητρωου εγγραφα που αποδικνυουν την ιδιοτητα σου στην εταιρια τρελοχαρτο οτι εισαι καλα νομιζω και απο στρατο απολυτηριο για τυχον ι5.ψαξε στο ιντερνετ.αν δεν τα βρεις θα σου τα στειλω οταν ερθω Ελλαδα
Kalhmera ekei stin ksenitia.Prosexe ta liontaria sto KOLLOSAIO.