Εχουμε κανεναν πλυντηρια εδώ να μας πει τι φταιει και δεν στυβει το πλυντηριο και να μπορω να το σενιαρω μονος μου ?
-
Προβλημα με πλυντηριο !
Εχουμε κανεναν πλυντηρια εδώ να μας πει τι φταιει και δεν στυβει το πλυντηριο και να μπορω να το σενιαρω μονος μου ?
Οταν φτανει στο στιψιμο σταματαει και σου κραταει νερα??? Εαν ναι βγαλε την ταπα απο κατω αριστερα ….αδιασε τα νερα. Λογικα δεν δουλευει η αντλια εχει κρατησει σκουπιδακια. Σε ενα λεπτο γινεται. κανε αυτο που ειπα και εαν δεν δουλευει πες μου μαρκα. να σου πω το προβλημα
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Προβλημα με πλυντηριο !
λύσεις :
Α. έχει βουλώσει ο σωλήνας εξόδου αν ακούς την αντλία να δουλευει και δεν βγάζει τα νερά!!
Β. αν δεν ακούς την αντλία να δουλεύει τότε ή έχει καεί η αντλία ή έχει βλάβη ο διακόπτης(αν είναι από αυτούς που περιστρέφονται και κάνουν το πρόγραμμα) ή η πλακέτα (αν είναι νέου τύπου)
Γ. πάρτης μια σκάφη!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Προβλημα με πλυντηριο !
λύσεις :
Α. έχει βουλώσει ο σωλήνας εξόδου αν ακούς την αντλία να δουλευει και δεν βγάζει τα νερά!!
Β. αν δεν ακούς την αντλία να δουλεύει τότε ή έχει καεί η αντλία ή έχει βλάβη ο διακόπτης(αν είναι από αυτούς που περιστρέφονται και κάνουν το πρόγραμμα) ή η πλακέτα (αν είναι νέου τύπου)
Γ. πάρτης μια σκάφη!!!!
Να συμπληρώσω,στα όσα σωστά είπε ο φίλος(πλην της σκάφης βέβαια χαχαχαχαχα)…..
Κάποια πλυντήρια έχουν θάλαμο με σκάρα(στη πρόσοψη,κάτω δεξιά ή αριστερά),πριν την εξαγωγή του νερού,που λειτουργεί ως παγίδα μικροαντικειμένων.Πέραν αυτών,συσσωρεύονται και πολλά άλατα που εμποδίζουν την εξαγωγή του νερού.Ανοίγεις το πορτάκι......τραβάς τη σκάρα(φίλτρο)........και τα καθαρίζεις .......