Σημερα μια τετοια μερα που θελει ο κοσμος να παει να δει τα παιδια του να παρελαζουν ειτε αυτά είναι μαθητες ειτε είναι φανταροι δεν μπορει γιατι τα καθικια φοβούνται και εχουν βαλει κιγκλιδώματα 500μ περιμετρικα των δρομων ( αναφέρομαι για αθηνα - θεσσαλονικη ) αισχος , η παρελαση είναι για ολους και ειδικα για τον κοσμο και όχι μονο για τους χαρτογιακάδες αλλα βλέπεις φοβούνται μην φανε κανα αβγο στο κεφαλι και μετα δεν θα μπορουνε να πανε για ουζα τα καθικια , αισχος και παλι !
-
28η Οκτωμβριου !
Σημερα μια τετοια μερα που θελει ο κοσμος να παει να δει τα παιδια του να παρελαζουν ειτε αυτά είναι μαθητες ειτε είναι φανταροι δεν μπορει γιατι τα καθικια φοβούνται και εχουν βαλει κιγκλιδώματα 500μ περιμετρικα των δρομων ( αναφέρομαι για αθηνα - θεσσαλονικη ) αισχος , η παρελαση είναι για ολους και ειδικα για τον κοσμο και όχι μονο για τους χαρτογιακάδες αλλα βλέπεις φοβούνται μην φανε κανα αβγο στο κεφαλι και μετα δεν θα μπορουνε να πανε για ουζα τα καθικια , αισχος και παλι !
Αφού δεν μπορούν οι γονείς να δουν τα παιδιά τους,τότε γιατί τα στέλνουν στην παρέλαση ;;;;;;
Αν κανένα σχολείο δεν συμμετείχε στη παρέλαση με αυτό το γελοίο όρο-σκηνικό,με τα ΜΑΤ και τα κάγκελα,εσύ τι πιστεύεις ότι θα γινόταν ;;;;;
Η παρέλαση έχει σκοπό να αποδώσει τιμή σε αυτούς που πολέμησαν και έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα και όχι στα καθάρματα που κάθονται στη εξέδρα των επισήμων.
-
28η Οκτωμβριου !
@wolf:
Η παρέλαση έχει σκοπό να αποδώσει τιμή σε αυτούς που πολέμησαν και έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα και όχι στα καθάρματα που κάθονται στη εξέδρα των επισήμων.
Ελα ντε ομως που αυτη καθονται εκει πανω και καποιοι αλλοι πισω απο τα κικλιδοματα και σε εμας τα λενε μεσα απο τα παιδια μας στα σχολεια να τους τιμαμε και αυτη να κανουν την δουλεια τους με αλλο τροπο.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
28η Οκτωμβριου !
μαρεσει που αρκετοι τρεχουν ακομα να δουν τις παρελασεις….ποιος ο λογος να πας να δεις ή να στειλεις το παιδι σου στην παρελαση? Ας παρει εκεινη την ημερα απουσιες χιλιες φορες απο το να το στειλεις και να καθεσε στο μισο χιλιομετρο με κυαλα μηπως και καταφερεις να δεις τιποτα.....εμεις ξερουμε να τιμαμε καλυτερα την πατριδα απο αυτους τους αχρηστους που περιφρουρουνε τα ματ! και ετσι οπως γινανε τα πραγματα οι τιμες αποδιδονται στους αχρηστους και η παρελαση ειναι αποκλειστηκα και μονο για την παρτη τους
καμια σχεση η εννοια και ο τροπος της παρελασης πριν 30 χρονια με το σημερα..... -
28η Οκτωμβριου !
συμφωνω μ ολα τα παραπανω,,αλλα οπως κ να χει πρεπει να τιμουμε αυτους που καποτε αγωνιστηκαν..οτι κανουμε το κανουμε γι αυτους κ οχι για αυτους που πανε να βγαλουν φωτογραφιες..καποτε τα βλεπα πιο χαλαρα κ γω κ δεν εδινα τοσο σημασια..τωρα ομως συγκινουμαι οταν διαβαζω την ιστορια κ βλεπω βιντεο απ τους αγωνες..καλο θα ταν να μαθουμε στα παιδια να διαβαζουν σωστα την ιστορια μας..εγω εκτος απ αυτους που πανε για τις φωτο κ τους φυλανε τα ματ,,θα θελα να σταθω κ στην εικονα της νεολαιας που παρελαυνει..ολα ειναι καθρεφτης δυστυχως της κοινωνιας που ζουμε..
-
28η Οκτωμβριου !
κ για οσους δεν ειδαν την στρατιωτικη παρελαση σημερα,,αξιζει το συγκεκριμενο,,,εγω προσωπικα συγκινηθηκα..αφηστε στην
ακρη τους κοπριτες,,υπαρχουν ανθρωποι που αγαπανε τη χωρα..ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ
Youtube Video -
28η Οκτωμβριου !
καποτε τιμουσαν αυτους που αγωνιστηκαν, καποτε τιμουσαν την πατριδα, τωρα τιμανε συμφεροντα και θεσεις. αυτοι που καταθετουν τα στεφανια τιμανε την πατριδα ή τους νεκρους??? αυτοι που καταστρεψαν την ελλαδα εχουν δικαιωμα να δουν την παρελαση απο πρωτη θεση και ο απλος κοσμος δεν εχει δικαιωμα να πλησιασει? οχι να μην ξανα γινει καμια παρελαση, να μην ξανα στειλει κανεις το παιδι του, αλλα και κανενας στρατος να μην παρευρεθει…. αν δεν αντιδρασει ο ελληνας στα πιο απλα δικαιωματα του θα συνεχησει να οδηγητε σαν προβατο στην σφαγη...
και δεν ειναι μονο η παρελαση ειναι και ο τροπος που γινετε η παρελαση αλλα και το ποιοι συμμετεχουν σε αυτην....πηγαιντε στην τουρκια και κρατηστε σαν ελληνες την τουρκικη σημαια και θα σας πω εγω αν θα σας κοψουν το κεφαλι ή οχι!
ο ελληνας δικαιωματα στην χωρα του δεν εχει....απο τα πιο απλα μεχρι τα πιο συνθετα
οσο για την ιστορια, στα παιδια σας εσεις θα την μαθαιτε και οχι το σχολειο -
28η Οκτωμβριου !
κ για οσους δεν ειδαν την στρατιωτικη παρελαση σημερα,,αξιζει το συγκεκριμενο,,,εγω προσωπικα συγκινηθηκα..αφηστε στην
ακρη τους κοπριτες,,υπαρχουν ανθρωποι που αγαπανε τη χωρα..ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ
Youtube Videoμπραβο στο λεβεντοπαιδο!η παναγια παντα μαζι του!