Υπαρχουν αντιμετρα που να εφαρμόζονται με καποιο πρόγραμμα σε κινητο ώστε να εισαι σιγουρος ότι δεν εχεις 3 αυτια ? και αν όχι πως μπορεις να ξερεις αν υπαρχει τριτο αυτι ?
-
Υπαρχει προγραμμα προστασιας κινητου !
Δυσκολα βαζεις Βαγγελη… την καλημερα μου
…...εμμμμ δυσκολα βαζω , αν ηταν ευκολα θα την ευρισκα την ακρη , επισης εχω ένα φουστη σουπερμαρκετα που μου στελνει κάθε μερα 5-6 μυνηματα με τιμες προιοντων ο οποιος δεν ξερω καν από που είναι και ουτε υπαρχει τετοιο ονομα στην περιοχη μου , απ την άλλη ποτε δεν εδωσα το κινητο μου σε κατι τετοιο , και το χειροτερο δεν μπορεις να απαντησεις γιατι στελνεις απαντητικο μυνημα και στο ακυρωνει και εκει που λεει αποστολεας βγαζει το ονομα του και όχι καποιο νουμερο , το ξερω ότι οι αριθμοι κινητών μοιράζονται απλοχερα από τις ιδιες τις εταιριες και δεν γινεται τιποτα γι'αυτο αλλα αν εχεις τον αλλον και σου τα σπαει κάθε μερα επειδή ετσι γουσταρει παει πολύ και όταν ανακαλύψω που εχει εδρα θα περασει καλα γιατι με το ονομα που εβαλα στην αναζητηση βγαζει πολλους και κριμα είναι να την πληρωσει καποιος που δεν φταει , τελος παντων , αν υπαρχει καποιος τροπος επιβαιβεωσης τριτου αυτιου σφυρατε !
-
Υπαρχει προγραμμα προστασιας κινητου !
Τα μηνύματα αυτά στέλνονται μέσω server τηλεφωνικής εταιρίας και όχι μέσω κινητού. Πρέπει να βρεις από ποια τηλεφωνική εταιρία στέλνονται. Το σουπερ μαρκετ μπορεί να είναι και στην κωλοπετινίτσα που κάποτε πέρασες και άφησες το κινητό σου. Κάπου στην επικράτεια …