καλημερα.
θα προσεξατε οτι καποιοι χρηστες γινανε quest αυτο οφειλεται στην διαγραφη τους απο εμενα.
οσοι χρηστες δεν μου κανουν (στο προσωπικο μηνυμα που εστειλα ή θα στειλω) επιβεβαιωση του email τους (εγκυρου email), οσοι δεν μου απαντανε στα προσωπικα μηνυματα που τους ζηταω να επιλεξουν ποιον λογαριασμο θα κρατησουν απο τους 2-3 που εχουν, ολοι αυτοι θα διαγραφονται παντελως!
εχουν διαγραφει μεχρι στιγμης 100 + μελη και αυτο μπορειτε να το δειτε στο τελος του φορουμ εκει που λεει μελη
το φορουμ πρεπει να καθαρησει γενικως.
επισης επειδη εχω ξεκινησει τον ελενχο και εχω σκοπο να βαλω αργοτερα στο φορουμ μια "εφαρμογη" που θα μπλοκαρει αυτοματα την εισοδο σας απο ολους τους λογαριασμους σας, εαν εχετε πανω απο εναν, θα συνηστουσα τα μελη που εχουν δευτερο λογαριασμο να μου τον δηλωσουν σε προσωπικο μηνυμα, πριν το ανακαλυψω μονη μου. δεν θα εκτεθει κανεις σας και αυτο θα μεινει αναμεσα σε εσας και σε εμενα και φυσικα το μνμ θα διαγραφει επιτοπου.
την εφαρμογη δεν την εβαλα ακομα γιατι θεωρω κριμα να μπλοκαρω μελη χωρις να ενημερωθουν.
ευχαριστω και ευχομαι να τελειωνουμαι γρηγορα με αυτο το θεμα για να μην εχουμε παρατραγουδα!
υγ. καθαρησα τα περιττα και εμεινε το βασικο θεμα….λυπαμε για τα μπαναρισματα που επεσαν χθες....