Τελικα οι νομοι ηταν ειναι και θα ειναι για τους κοινους θνητους , η διαπιστωση εχει γινει απο παλια βεβαια δεν ειναι τωρινη απλα καθε μερα επιβαιβεωνεται ο κανονας ,….........σε πιανουν να σκαβεις για λιρες σε μια βουνοκορφη στην ακρη του πουθενα και χωρις να εχεις προλαβει να βρεις κατι σε πανε μεσα για παρανομη εξκαφη και απ την αλλη πριν 10 μερες φορτωθηκαν απ το Ελ.βενιζελος 4 ξυλινα κιβωτια μεγαλων διαστασεων με προορισμο το λουβρο , κανονικα και με τον νομο , τι λετε να ειχαν μεσα.............??????????????????........εγω λεω οτι ειχαν πλακες καρυστου και μαρμαρα πεντελης για να περασουν την προσοψη εκει στο λουβρο , εσεις τι λετε.............????????????...........η πληροφορια ειναι καρατσεκαρισμενη...........δεν πανε στον αγυριστο λεω εγω , τα δικα τους δικα τους και τα δικα μας δικα τους.........ετσι....ετσι...!!!!!
-
Νομοι…νομοι...νομοι.....
Τελικα οι νομοι ηταν ειναι και θα ειναι για τους κοινους θνητους , η διαπιστωση εχει γινει απο παλια βεβαια δεν ειναι τωρινη απλα καθε μερα επιβαιβεωνεται ο κανονας ,….........σε πιανουν να σκαβεις για λιρες σε μια βουνοκορφη στην ακρη του πουθενα και χωρις να εχεις προλαβει να βρεις κατι σε πανε μεσα για παρανομη εξκαφη και απ την αλλη πριν 10 μερες φορτωθηκαν απ το Ελ.βενιζελος 4 ξυλινα κιβωτια μεγαλων διαστασεων με προορισμο το λουβρο , κανονικα και με τον νομο , τι λετε να ειχαν μεσα.............??????????????????........εγω λεω οτι ειχαν πλακες καρυστου και μαρμαρα πεντελης για να περασουν την προσοψη εκει στο λουβρο , εσεις τι λετε.............????????????...........η πληροφορια ειναι καρατσεκαρισμενη...........δεν πανε στον αγυριστο λεω
Φιλε βενζινα αυτο που κανεις λεγεται αμπελοφιλοσοφια !! Διαβασε αυτα που γραφεις πρωτα!!! Η βουρτσα και ο σκατζοχοιρος μοιαζουν αλλα ειναι 2 αλλιωτικα πραγματα . και πολυ αλλιωτικα οταν το ενα ειναι δεδομενο (το μπουζουριασμα) και το αλλο υποθετικό . (τα κιβωτια του βενιζελου)!!