Μπορει να μου εξηγησει καποιος κατι , μου ηρθε ενα μυν. εχτες στο κινητο και ειχε μονο 4 νουμερα , το ατομο ελεγε και καλα οτι μπηκε στο τσατ του φεισμπουκ και βρηκε το ψευδωνυμο μου , εντωμεταξυ εγω δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα φεισμπουκ ουτε τουιτερ ουτε κατι παρομοιο , ουτε εχω δωσει το κινητο μου , μπορει να μου εξηγησει καποιος απο που στελνει το μυνημα και φαινεται μονο ενας τετραψηφιος αριθμος ?
-
Εξηγηση !
Μπορει να μου εξηγησει καποιος κατι , μου ηρθε ενα μυν. εχτες στο κινητο και ειχε μονο 4 νουμερα , το ατομο ελεγε και καλα οτι μπηκε στο τσατ του φεισμπουκ και βρηκε το ψευδωνυμο μου , εντωμεταξυ εγω δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα φεισμπουκ ουτε τουιτερ ουτε κατι παρομοιο , ουτε εχω δωσει το κινητο μου , μπορει να μου εξηγησει καποιος απο που στελνει το μυνημα και φαινεται μονο ενας τετραψηφιος αριθμος ?
Τι σου ειπε ακριβως Βαγγο????
-
Εξηγηση !
''μην απαντησεις ποτε και για κανενα λογο. το επαθα. ειια παγιδα. σιγουρα πραγματα. και καλα η ειρηνη χωριζει και λεει στη μαρια να βγουν. μου εστιλαν και εμενα και δεν ηξερα κια απαντησα οτι δεν ειμια η ειρηνη η η μαρια τελος παντων δεν θυμαμαι. παγιδευσαν τον αριθμο μου και μετα απο κανενα 3μηνο ηρθε ενα μην απο ενα 5ψηφιο που ελεγε οτι με βρηκαν μεσω facebook ενω εγω δεν εχω facebook. και αρχισε να λειιε οτι εινια μια αεροσυνοδος και να βγουμε και κατι κουλα. απανταω η δολια και αναγκαστηκα α στειλω 4 μηνυματα 2,5 ευρω το ενα οτι ειμαι μια μανα 2 παιδιων και οτι δεν εχω φεισμπουκ κτλ. ακομα στελνει μηνυματα ια να στειλω και να πληρωσω. ψαξαμε με τον αντρα ου στο ιντερνετ το 5ψηφιο αυτο και εινια οντως παγιδα. στελνουν αυτο μημυμα με το χωρισμο και μετα απο καιρο στελνουν το αλλο απο το 5ψηφιο. ''
Πηγη :
-
Εξηγηση !
αν απαντησεις σε γραφουν σαν συνδρομητη και σου χρεωνουν και τα μυνηματα που σου στελνουν αυτοι,σου αδειαζουν την καρτα χωρις να το καταλαβεις.την εχω πατησει και απαντησα σε καποιον δηθεν διαγωνισμο και οταν πηρα την κοσμοτε μου ειπαν οτι δεν μπορουν να με διαγραψουν οποτε πεταξα την καρτα σιμ και ησυχασα βλεπεις οτι η απατεωνια παει συννεφο φορα κλεψιμο..