@VAN:
βρε παιδια…...σιγα σιγα. δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα. εκτος εαν ειστε μιλιονερηδες η δικηγοροι και μπορειτε να τραβηξετε μπροστα. αλλα και παλι με τροπο.
Σε ότι έχεις πει μέχρι τώρα έχεις απόλυτα δίκιο.. για να μην παρεξηγούμε απλός κάνω κουβέντα .. για αν υπάρχει λύση να κάτσουμε να κουβεντιάσουμε να την βρούμε.. γιατί τα χρονια περνάνε.. και η Ελλάδα είναι ακόμα 10 χρονια πίσω..
Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν ούτε το θεο.. μονο έναν φοβάμαι.. τον εισαγγελέα.. γιαυτο κουβεντιάζω.. ρωτάω πράγματα από εσάς τους έμπειρους μήπως, μήπως γίνει πραγματικότητα το μακάρι που είπες πριν..
[και για να ομολογήσω άσχετος είμαι με το hobby αυτό αλλα εδώ και χρονια θέλω να το ξεκινήσω να νιώσω τι χαρά όταν βρω το πρώτο κλασικό, συνηθισμένο, απλό κουμπί από πουκάμισο που είναι πριν 30 χρονια, μετά από 4 ώρες ψάξιμο σε χωράφια(παράδειγμα σου έδωσα να καταλάβεις το συναίσθημα τις πρωτιάς και όχι τις αξιάς)]
@mpoykos1032:
οτι κι αν πηγε ποτε να προχωρησει απο διαφορους συναδερφους ναυαγησε.γιατι?για πολλα.παντως οπως ειναι τα πραματα ενα σας λεω.θαπεσει ρουφιανια και πισωπλατη μαχαιρια και θαναι απο εντος,να με θυμηθειτε.τον Χριστο τον απαρνηθηκαν σε λιγοτερο απο 3 λεπτα.εδω ποσο χρονο παραπανω θα παρει στον ιαουδα?
Αν το βλέπουμε έτσι τότε ούτε καλημέρα στον γείτονα μας δεν πρέπει να λέμε.. το τι εννοώ καταλαβαίνει οποιος έχει δικό του μαγαζί..
Kαι μην το βλέπουμε έτσι γιατί και να κλάσης θα το μάθει όλοι η γειτονιά που μένεις.. τι ώρα έκλασες.. που ήσουν και έκλασες.. και αν σου έφυγε και κανένα σκατό από το ζόρι.. χάχα
Αρκετά σας ζάλισε ο noobas, πάντως αν θελήσετε ευχαρίστως να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο.. και sorry αν έγινα παρλαπίπας αλλα τσατίζομε όταν το κράτος είναι υπέρ τον πλουσιων και τα "ανθρωπακια" να φοβούνται να απολαύσουν λίγες ώρες διασκέδασης που να φύγουν από τα προβλήματα να καθαρίσει το μυαλό και να γνωρίσουμε καινούρια άτομα και καινούριες εμπειρίες…
Ανθρωπάκια που λέω ποιο πάνω αναφέρομαι το πως βλέπει το κράτος τους πολίτες του!!
(Απλός το διευκρινίζω για τυχόν παρεξήγηση..)