Υπηρχε περιπτωση τοτε να κρυφτει καποιο βαρελακι κοντα η διπλα απο την ζωνη ριψης για τον α η β λογο αν ειδικα βολευε η μορφολογια του εδαφους ?
-
Ζωνη ριψης βαρελακιων !
Γιατί δεν υπάρχει, εδώ στις Καρούτες το έκανε ένας αντάρτης και τον καταλάβανε
και τον σαπίσανε στο ξύλο μέχρι που μαρτύρησε που το έβαλε!!!Βρε Γιαννη σε ποιον τα μαρτυρησε ?
Αν ειναι ετσι να αρχησουμε το ξυλο και τερμα τα συροπια και τα μανταρινια χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Ζωνη ριψης βαρελακιων !
Υπηρχε περιπτωση τοτε να κρυφτει καποιο βαρελακι κοντα η διπλα απο την ζωνη ριψης για τον α η β λογο αν ειδικα βολευε η μορφολογια του εδαφους ?
Σιγουρα θα υπαρχουν τετοιες περιπτοσεις για πολλους και διαφορους λογους οπως ειπε και ο Γιαννης, μια περιπτωση ισως αν πεφτανε σε καμια ενεδρα και αλλα πολλα.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Ζωνη ριψης βαρελακιων !
δεν νομιζω φιλε βενζινα….αυτοι που εκαναν κουμαντο τα κοριτσια εσφαζαν εστω και για μια λιρα αν καποιος την (εχανε)
Let The Games Begin"
-
Ζωνη ριψης βαρελακιων !
¨οχι!!!!
τότε ηταν ακόμα αντάρτες μετά εγιναν πολιτικοί!!!! :36_2_36:
την παραλαβή της ρίψης την έκαναν πάντα άγγλοι ή σπάνια η ομάδα του ίδιου του αρχηγού!!!Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Ζωνη ριψης βαρελακιων !
Μονο αν βρεις κανενα που παραπεσε,που το θεωρω απιθανο,αλλα εχω ακουσει οτι εχει γινει.Αλλα θα ειναι αρκετα μακρια και οχι διπλα.Βεβαια για να μην εχει βρεθει,μονο πυκνο δασος παιζει παλιο που καηκε προσφατα και φανηκε το χαμενο.
-
Ζωνη ριψης βαρελακιων !
Μια τέτοια περίπτωση 100% αληθινή έγινε όταν ένας θείος μου αδερφός του πατέρα μου ήταν μικρός στα χωράφια δουλεύανε και έπιασε φωτιά σε ένα σημείο που ήταν βάτα, όταν έσβησε και έμεινε ο σκελετός όπως γίνετε καταλαβαίνετε τι εννοώ εκεί βρισκόταν ένα βαρελάκι όπου επάνω είχε το σήμα της νεκροκεφαλής και έγραφε κίνδυνος θάνατος, το βλέπει και φοβήθηκε και έφυγε. Δεν τον έκοψε να πεί στον πατέρα του που βρισκόταν μερικά μέτρα πιο πέρα έλα να δείς τι βρήκα το άφησε μη γνωρίζοντας τι ήταν αυτό που βρήκε, μετά απο αρκετό καιρό αποφάσισε να το αναφέρει αλλά δυστηχώς όπως αντιλαμβάνεστε ήταν πλέον αργά τον πρόλαβε άλλος τι να πείς σε αυτού του είδους τις περιπτώσεις άμα δεν είναι η ώρα το ταϊμινκ που λένε δεν γίνετε τίποτα. Όταν μου το ανέφερε μεγάλος πια δεν πίστευα αυτά που μου έλεγε τραβούσα τα μαλιά μου και ήταν και μια αφορμή να ασχοληθώ με το χόμπι …....
-
Ζωνη ριψης βαρελακιων !
Ρωταω γιατι υπαρχει μια τετοια ζωνη μιση ωρα απο μενα την οποια εμαθα πριν λιγες μερες και λεω να παω να ριξω μια ματια , το μερος περιμετρικα εχει και κατι σπηλιες και λεω μπας και σπασει ο διαολος το ποδαρι του και τσιμπησω κανα κομματακι !!
Βαγγελη ακομα μια περιπτωση στην τοποθεσια που σου ηχα πει βορια γινωταν ρηψεις και τα επερναν βιαστικα πρην πλακοσουν οι γερμανοι που εβλεπαν το αεροπλανο απο Αιδηψω .
ενα βρεθηκε απο κηνυγο πριν πολλα χρονια οταν τουφεκισε πουλι σε πευκα και φευγωντας ενα πυκνο σημειο ξερες πευκοβελονες φανικε το βαρελακι μπλεγμενο με το αλεξιπτοτο σε δυχαλες κλαδιων .
υπαρχη περιπτωση και με αερα να παρασυρθηκε καπιο σε χαραδρα και να μην βρεθηκε .
και κυριος αν ηταν κηνηγιμενει .