Καποτε μεσα στο μηνα βλεπαμε και καμια καινουργια κατασκευη - πατεντα , τωρα τελευταια εχει πεσει ( περονοσπορος ) που λενε και στο χωριο μου , δεν κινειται τιποτα δεν μιλαει κανενας ( σιγη ασυρματου ) τι εγινε ρε μαστορια ξεμινατε απο ιδεες η απο υλικα , ενταξει υπαρχει κριση αλλα τα κολλητηρια - μηχανηματα τα εχετε κι οσο για τα υλικα με 80-100 ευρω απ την αλλοδαπη αγοραζεις μια κουτα ψιψιψινια και κοκοκοψαρα , ριξτε καμια ιδεα , κανενα σχεδιο καμια κατασκευη που εχετε ετοιμη , Βαιο - Σπυρο - indiana - rider - Μανιακε και ολοι οι αλλοι που ασχοληστε με κατασκευες δωστε τα φωτα σας μπας και βγουμε απ το σκοταδι :36_22_8::36_22_6::36_13_7:
-
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΟΚ !!
μην ανχωνεστε ετοιμαζετε νεο μοντελλακι που θα φορεθη φετος το καλοκαιρι
Αν ειναι τυπου 5000-6000 χιλιαδων ευρω οπως το προηγουμενο καλυτερα να μεινει εκει που ειναι γιατι και εκεινο τετοια εποχη ειχε βγει για να βγαλει ο αλλος τις διακοπες του αν απ την αλλη ειναι καποια κατασκευη οικονομικη μιας και περναμε κριση καλως να ρθει και με το δεξι !
-
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΟΚ !!
Καποτε μεσα στο μηνα βλεπαμε και καμια καινουργια κατασκευη - πατεντα , τωρα τελευταια εχει πεσει ( περονοσπορος ) που λενε και στο χωριο μου , δεν κινειται τιποτα δεν μιλαει κανενας ( σιγη ασυρματου ) τι εγινε ρε μαστορια ξεμινατε απο ιδεες η απο υλικα , ενταξει υπαρχει κριση αλλα τα κολλητηρια - μηχανηματα τα εχετε κι οσο για τα υλικα με 80-100 ευρω απ την αλλοδαπη αγοραζεις μια κουτα ψιψιψινια και κοκοκοψαρα , ριξτε καμια ιδεα , κανενα σχεδιο καμια κατασκευη που εχετε ετοιμη , Βαιο - Σπυρο - indiana - rider - Μανιακε και ολοι οι αλλοι που ασχοληστε με κατασκευες δωστε τα φωτα σας μπας και βγουμε απ το σκοταδι :36_22_8::36_22_6::36_13_7:
Βαγγο κατασκευες κανουν ολοι και μαλλον τα κρατανε για παρτη τους αν δουλευει οκ αν οχι στο κουτι με τα αχρηστα και παμε για αλλα μετα, τι να το βαλεις εδω μεσα δες το 2 ποστ χωρις να μπει κατι φαντασου να μπει μια κατασκευη τι περιμενεις μετα μπανια και φασαριες,θα πρεπει να σκεφτουνε μερικοι γιατι εχουν απομακρυνθη καποια παλια μελοι γιατι ε.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΟΚ !!
παναγιωτη με τον μονοφωνικο τι θα κανεις?με 2 εξοδους βρες εναν ,στην μια εξοδο συνδεω πηνιο με φερριτη κ κεραια,κ στην αλλη εξοδο για το εδαφος το καρουλι με το καλωδιο…διαταξη 3 κεραιες η δυο για εκπομπη κ στην μεσαια η ληψη ,η διαταξη κεραιας κ φερριτη ειναι μυστικη χαχαχα!!!!στην ληψη μπορεις να βαλεις κ εξοδο για σπεκτρουμ,εχω βαλει κ ανακλαστηρα μεσα κ συνδιαζω κ φυσικη συν ηλεκτρονικη ραβδοσκοπια,με κλειστο κυκλωμα μπορει να δουλεψει κ με διγμα...
Uploaded with ImageShack.us
-
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΟΚ !!
παναγιωτη με τον μονοφωνικο τι θα κανεις?με 2 εξοδους βρες εναν ,στην μια εξοδο συνδεω πηνιο με φερριτη κ κεραια,κ στην αλλη εξοδο για το εδαφος το καρουλι με το καλωδιο…διαταξη 3 κεραιες η δυο για εκπομπη κ στην μεσαια η ληψη ,η διαταξη κεραιας κ φερριτη ειναι μυστικη χαχαχα!!!!στην ληψη μπορεις να βαλεις κ εξοδο για σπεκτρουμ,εχω βαλει κ ανακλαστηρα μεσα κ συνδιαζω κ φυσικη συν ηλεκτρονικη ραβδοσκοπια,με κλειστο κυκλωμα μπορει να δουλεψει κ με διγμα...
Uploaded with ImageShack.us
ωραιος ο Ακης ουτε μπουκαλη σαμπουαν νατανε 3 σε 1.
να δουμε αυτα και μαυτα θα μας μηνει καμια τριχα στο κεφαλι η θα μας της φανε οι συχνοτητες ληψει , εκπομπη , εκπομπη , ληψει . -
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΟΚ !!
ΔΕΝ ΠΑΝΕ 40 ΒΑΤ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΧΑΧΑΧΑ!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ…..ΔΕς ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΧΑΧΑΧΑ,
Uploaded with ImageShack.us"] Uploaded with ImageShack.us