ρε μανια με το ρουλεμαν ο αλλος χαχαχαχαχα!!!τι να το κανω ρε ζικο το ρουλεμαν?να κλανεις κ να γυριζει?οπως λεει κ ο τουνελ αυτα τα βαζουν για να γυρναει ευκολα κ να νομιζεις οτι δουλευει….εγω θελω να γυριζει δυσκολα
-
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΟΚ !!
ρε μανια με το ρουλεμαν ο αλλος χαχαχαχαχα!!!τι να το κανω ρε ζικο το ρουλεμαν?να κλανεις κ να γυριζει?οπως λεει κ ο τουνελ αυτα τα βαζουν για να γυρναει ευκολα κ να νομιζεις οτι δουλευει….εγω θελω να γυριζει δυσκολα
Εγω δεν ξερω τι λεει ο καθενας εγω λεω τι βλεπω και τι ξερω, τωρα αν νομιζεις πως η λυψη που θα κανεις θα σου τραβηξει της κεραιες με το χερι του θεου αυτο μονο ο Μαραντονα το εκανε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και αν γινει αυτο πες μετα
"ΛΙΡΟΝΙΑ ΒΓΕΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΣΑΣ"
κατσε καλα Ζικο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕίμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΟΚ !!
ρε μανια με το ρουλεμαν ο αλλος χαχαχαχαχα!!!
Ρε Ζικο ο αλλος που αναφερεις ποιο πανω, σου το εκανε και οταν σου ειπα δεν κανει μου ειπες ναι δικαιο εχεις και με ζαλιζες ολο το βραδυ να σου το τελειωσω ειχες και τον κουρεα μαζι σου ,τι με ζαληζεις μεσημεριατικα και δεν πειρα και τα χαπια μου.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΟΚ !!
εχεις καταλαβει ζικο οτι το ldr στην ουσια δεν ειναι τιποτα περα απο ενα ραβδοσκοπικο?επειδη μονταρες τα υλικα τι παει να πει οτι δεν ξερουμε τι μας γινετε?φαγωθηκες για το ρουλεμαν κατσε καλα….....κοιταξε να κανεις καμια βελτιωση στο λανθασμενο ldr κ ασε τα ρουλεμαν κ τα χαπια σου ζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΟΚ !!
εχεις καταλαβει ζικο οτι το ldr στην ουσια δεν ειναι τιποτα περα απο ενα ραβδοσκοπικο?επειδη μονταρες τα υλικα τι παει να πει οτι δεν ξερουμε τι μας γινετε?φαγωθηκες για το ρουλεμαν κατσε καλα….....κοιταξε να κανεις καμια βελτιωση στο λανθασμενο ldr κ ασε τα ρουλεμαν κ τα χαπια σου ζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Ζικο την αλλαγη την εκανα εγω γιαυτο εσκασες και θελεις να βρεις ενυσχητη με 40 W χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΟΚ !!
χαχαχαα!!!!ζικο βρηκα ενα μαγαζι εδω CONRAD κ εχει τα παντα,με σπασαν τον διακοπτη οταν ηρθε το ραβδοσκοπικο κ πηγα πηρα πραγματα για την αλλαγη…οχι σαν εμας εκει απο 10 μαγαζια υλικα περνεις
Ρε τενεκε τωρα το ανακαληψες χαχαχαχαχαχαχα το ξερω το conrad ειχα παρει κατι πικακια για το lcd του δελτα καποτε.
Λοιπον θα σου στειλω πμ για κατι πραγματακια που θελω απο εκει.Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΟΚ !!
Μου ειπε ενας φιλος εχει ενα σχεδιακη για εντοπιστη μεταλων με φεριτη και ενα ακομα παλιο σχεδιακη (τα ειχε φτιαξει καπου το 70') μολις τα παρω θα τα βαλω εδω να τα δειτε και να τα αξιολογισετε το δευτερο χωρις φεριτη ειναι απλος εντοπιστεις που τον εχει και δουλευει.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."