υπαρχει κανενας μηχανολογος η πολιτικος μηχανηκος να μου πει τι ειναι η στατικη μελετη και πως βγαινει , μου ζηταει ο μηχανολογος μου στατικη μελετη του στεγαστρου του μαγαζιου , πως βγαινει αυτη ρε παιδια γιατι μου λεει οτι ειναι κατι σαν οικοδομικη αδεια και οτι και καλα πρεπει να νομιμοποιησω το στεγαστρο που φαινεται σαν αυθαιρετο για να παρω αυτη την στατικη μελετη , βοηθατε παιδια οποιος γνωριζει γιατι μαλλον παει να μου φαει λεφτα το λαμογιο !!
-
Μηχανολογος -πολιτικος μηχανικος !
Βαγγελη μόνος το έφτιαξες Ή το έφτιαξε η εταιρία πακέτο μαζί με τις αντλίες???
το στεγαστρο ειναι της εταιριας αλλα αυτη μου λεει οτι ειναι στην δικια μου ιδιοκτησια και οτι δεν μπορουν να μου δωσουν στατικη μελετη και η εταιρεια που το εφτιαξε μου δινει αλλα ανυπογραφη , κωστα απλα προσπαθω να μαθω αν ισχυει νομικα , χρειαστικα να βγαλω κατι χαρτια καινουργια για τις δεξαμενες και αφου τα εβγαλα για να τα παρω μου ζηταει το υπουργειο στατικη μελετη του στεγαστρου , μου φρεναρει δηλαδη και τα αλλα χαρτια πατωντας σε αυτο και δεν ξερω κατα ποσο στεκει αυτο
-
το στεγαστρο ειναι της εταιριας αλλα αυτη μου λεει οτι ειναι στην δικια μου ιδιοκτησια και οτι δεν μπορουν να μου δωσουν στατικη μελετη και η εταιρεια που το εφτιαξε μου δινει αλλα ανυπογραφη , κωστα απλα προσπαθω να μαθω αν ισχυει νομικα , χρειαστικα να βγαλω κατι χαρτια καινουργια για τις δεξαμενες και αφου τα εβγαλα για να τα παρω μου ζηταει το υπουργειο στατικη μελετη του στεγαστρου , μου φρεναρει δηλαδη και τα αλλα χαρτια πατωντας σε αυτο και δεν ξερω κατα ποσο στεκει αυτο
βαγγο στατικη μελετη ειναι κατα ποσο τα σιδερα και τα θεμελια ειναι καταλληλα για αυτο το τοναζ που δεχεται
φωναζης εναν μηχανολογο και σου κανη την μελετη και καθαρισες
απλα ολοι αυτοι θελουν φραγκα -
Η στατική μελέτη είναι τυποποιημένη αφού το έβαλε η εταιρεία!!! Όλα αυτά έχουν πάρει έγκριση από το βιομηχανίας όλα τρόμπες δεξαμενές στέγαστρα κλπ!!! Πολύ πιθανό να το έχουν συμπεριλαβει και σε πιστοποιητικό ISO Να τους πει ότι θα υποβάλλεις μηνύσεις και θα τους καταγγείλεις στο βιομηχανίας ότι έκαναν κατασκευή χωρίς υπογεγραμμένη και εγκεκριμένη μελέτη. Πιστεύω ότι θα σου την δώσουν δεν τους συμφέρει να χαλάσουν το όνομα τους
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ποιος σε καρφωσε; Γειτονας ή συναδελφος;
Κανονικα και μια πετρα να βαλεις επανω σε μια αλλη, θελεις Αδεια. Η Αδεια προβλεπει και μελετη Πολιτ. μηχανικου, δλδ μελετη στατικης επαρκειας της οποιας κατασκευης, δλδ μελετη του φορεα της κατασκευης, δλδ στατικη μελετη.
Ειναι δουλεια μηχανικου και εν πασει περιπτωση τα στεγαστρα σου θα επρεπε να φαινονται και μεσα στα σχεδια του φακελου της Αδειας. Διαφορετικα δεν εχουν Αδεια. Οπως το καναν σημερα, την ευθυνη για το νομιμο της προς μεταβιβαση κατασκευης την εχει ο μηχανικος που κανει αυτοψια και υπογραφει τα σχεδεια που συνοδευουν τα συμβολαια. -
η μελέτη αυτή είναι βασικά η άδεια να το κατασκευάσεις
μάλλον θα έπρεπε πριν το κανείς να έχεις βγάλει άδεια κατασκευής
η εταιρεία απλά έχει την στατική μελέτη κάνει για να μπορεί να πάρει άδεια η κάθε κατασκευή της νομίζω ότι δεν είναι υποχρεωμένη να σου βγάλει άδεια κατασκευης
εφόσον σου δίνει η εταιρεία την στατική μελέτη πήγαινε σε έναν πολιτικό μηχανικό με την στατική να σου βγάλει άδεια κατασκευής .
ελπίζω να μην σε μπέρδεψα παραπάνω -
την στατικη μελετη μου την ζητησε ο μηχανολογος μου διοτι του την ζηταει το υπουργειο λεει , εντωμεταξυ εκανα καποιες αλλαγες στα σχεδια των δεξαμενων και μολις ηταν να τα παρω στα χερια μου μου τα φρεναρουν και μου λενε οτι θελουν αυτη την μελετη για να τα παρω , τωρα τι σχεση εχουν οι δεξαμενες με το στεγαστρο δεν μπορω να καταλαβω , αν εχει καποιος κανενα γνω στο στο υπουργειο εμποριου να ρωτουσε αν εχει βγει τετοιος νομος που ζηταει στατικη μελετη στεγαστρου θα βοηθουσε πολυ την κατσταση !!
-
Δεν χρειαζεται γνωστος
Εσυ, αλλα ελεγε η Αδεια και αλλα εκανες.
Τωρα χρειαζεσε τροποποιητικη Αδειας και
Αναγκαστικα τα παιρνει ολα η μπορα.1400 ηθελες ε; Δωσε μου 400 να σε απαλλαξω, να το βαλω φωτια να ησιχασεις.
η αδεια λειτουργειας δεν εχει καμια σχεση με τα στεγαστρα και τις αντλιες τα οποια ειναι της εταιριας και αυτη φερει την ευθυνη αν εχουν αδειες η οχι , εγω πουλαω το ακινητο και την επιχειρηση μαζι με την πελατεια του , ρωτα ποσο θελει να στηθει ενα τετοιο μαγαζι σημερα και υστερα τα λεμε αν οι 1400 ολοστρογγυλες ειναι πολλες , το πρατηριο δεν υποχρεουται να φερει στεγαστρο δουλευει και ετσι , δεν χρειαζεται γαι να παρεις την αδεια λειτουργιας !!
-
Βαγγελη είναι νόμος όλα αυτά πρέπει να έχουν μελέτη!!! Ότι δεν έχει θεωρημένη μελέτη θεωρείται αυθαίρετο!!! Ή το νομιμοποιείς με μελέτη Ή το ξηλώνεις!!!
Τώρα άνοιξαν το φάκελο και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει η μελέτη μέσα. Όπως σου έγραψα την μελέτη την έχουν τυποποιήσει αν τους πιέσεις θα την στείλουν υπογεγραμμένη και θα την βάλεις μέσα προς θεώρηση!!! Δεν πιστεύω να είναι τόσο τσιχριτζηδες ώστε να ρισκάρουν χάσουν πελάτη και να αλλάξει εταιρεία!!!
Αν τελικά δεν σου την δώσουν πάρτη ανυπόγραφη και δύστηνε σε κάποιο να την σφραγίσει με ένα συμβολικό ποσό να τελειώνεις!!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
αυτο ακριβος ειναι για να υπαρχει υπεφθηνα
το χαρτι στατικοτητας προς κυνδινο καταρευσης
του υποστεγου . εξαλου αυτο συμφερει κ'εσενα
Βαγγελη γιατι αν 1/% γινει η στραβη να μην
ευθηνεσε κιαπο την αλλη αν χρειαστης ασφαλεια
χορου , αυτα τα ψαχνουν δεν θα σε ασφαλιζουν . -
βενζινά θέλει μόνο την μελέτη ή να είναι θεωρημένη και από την πολεοδομία, γιατί η μελέτη είναι φτηνή, η αμοιβή της άδειας ακριβή οπότε τσέκαρε τι σκατά θέλει ο μηχανολόγος σου!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.