μπαγάσα τα πιάνεις αμέσως εσύ!!!!
-
Προβια η αποκαλυψη
καμια στρατιωτικη μοναδα δεν ενεργοποιειται, και ειδιδως οι ειδικες δυναμεις, αν δεν τιθεται θεμα εθνικης ασφαλειας, η προσβολη στρατιωτικου χωρου..
μην ακουτε παπαριες.. οσο γι ατον εφεδρο των ο.υ.κ, να στειλει χαιρετισμους στον φιλο μου και μονιμο των ο.υ.κ. καραβλιδη.
αν υπηρετει ακομα.. -
Προβια η αποκαλυψη
με τιποτα γιαννη,αυτα θωρουνται του νατο και της CIA δεν τα ακουμπα κανεις ουτε και κανενα σκαπτικο θα πεση επανω κατα λαθος
αν κανατε τον κοπο να διαβασετε το αρθρο θα καταλαβενατε τι παιζη στις πλατες μαςαπιστε θωμα…χαχαα.ποια δεν ακουμπα κανεις;εχουμε να κανουμε με τρυπιους μην το ξεχνας κελεκια ολοι τους.μην ακουτε επειχειρισιακα σχεδια και παπαριες και νομιζετε οτι εινε κατι εξωπραγματικο και αφταστο...αυτα μονο στα χαρτια ακουγωνται ωραια ..η πραγματικοτητα εινε τελιως διαφορετικη.ειδικα δε για τα καθυζιματα ΝΑΤΟ-CIA..οτι χειροτερο εχει να επιδειξη ο 19 αιωνας...σε συνεργασια με τα δικαμας λαμογια που φερουν εθνοσημο..τα πεινασμενα αρπακτικα..λαδιαρηδες...αστο μου ερχετε αναγουλα.καιγονται φιλε να βρουν και τις υπολοιπες προβιες..τις φορτωμενες...αυτες που επρεπε να εινε βαση των σχεδιων και δεν εινε.μας εχουν σπασει τα ουμπαλα με τους δορυφορους και τα συστηματα τους βρισκουν λει τα παντα..βλεπουν τα παντα..@@@ βλεπουν..γιατι δεν βρισκουν τις κρυπτες;δυσκολο εεεεεεε;βλεπουν ομως τους υδρογονανθρακες 3χλμ..κατω απο την επιφανεια της γης.
-
Προβια η αποκαλυψη
Λεβεντη μου γιαννη, που υπηρετησες;
φιλε ελβις δεν εχει αξια να μας ξαναπεις το ευαγγελιο για τους καταδρομεις..δεν αναφερομαι για τα προβατα για τους τσομπανηδες λεω..προβατο ειμουν και εγω σε μοναδα ΝΑΤΟ SECRET.δεν θελω να μειωσω κανεναν μας..διοτι τα προβατα εχουν ποιο υψηλο φρονιμα..απο τους τσοπανηδες και αυτο αποδεικνυετε καθημερινα.
-
Προβια η αποκαλυψη
αυτοι που γλυφουν και γλυφονται εινε στο προσκηνιο και παιρνουν αποφασεις ελβις….τα υπολοιπα παλικαρια συνεχιζουν καθημερινα την αναγνωση του ορκου.δεν εφτασε επιτελους η στιγμη να δειξουν τα παληκαρια αυτα οτι δεν δεν τα φορανε;απο ποιον να περιμενουμε την ανατροπη απο τους συνταξιουχους και τις καθαριστριες;απο την ελιτ της διαφθορας...που απο το πολυ φαι εχει πιασει ο εγκεφαλος τους λιπος;πανεπιστημιακοι δασκαλοι- νομοθετες- ολοι η πνευματικη κοινωνια..ολοι για τη χωματερη φιλε.και εμεις ζουμε με το ονειρο...του ορκου;
-
Προβια η αποκαλυψη
Έχει ξανανέβει νομίζω το θέμα της κόκκινης προβιάς και αναρτήθηκαν δημοσιεύσεις για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου στο ΓΕΣ και την απόφαση για την καταστροφή των κρυπτών. Τότε επέλεξα να μην απαντήσω στο θέμα, αλλά επειδή βλέπω να οργιάζει η φαντασία, θα καταθέσω αυτά που μου είπε φιλαράκι καταδρομέας. Στα τέλη της δεκαετίας του 80 που υπηρετούσε, επί ενάμισι χρόνο συμμετείχε στην εύρεση αυτών των κρυπτών, την ανάληψη του οπλισμού που υπήρχε και τη μεταφορά του σε κανονικές αποθήκες του στρατού. Απότι γνώριζε, τέτοιες ομάδες υπήρχαν και άλλες που δραστηριοποιούνταν σε όλη τη χώρα και μου ανέφερε και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσαν. Σήμερα, πιστεύω ότι αν υπάρχουν κάποιες κρύψεις είναι μόνο των ειδικών δυνάμεων και περιέχουν ειδικό εξοπλισμό για σαμποτάζ στα μετόπισθεν. Οι πιθανότητες να βρεθούν τυχαία από ψαχτήρια νομίζω ότι είναι ίδιες με το να κερδίσει κάποιος στο λόττο.
-
Προβια η αποκαλυψη
Έχει ξανανέβει νομίζω το θέμα της κόκκινης προβιάς και αναρτήθηκαν δημοσιεύσεις για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου στο ΓΕΣ και την απόφαση για την καταστροφή των κρυπτών. Τότε επέλεξα να μην απαντήσω στο θέμα, αλλά επειδή βλέπω να οργιάζει η φαντασία, θα καταθέσω αυτά που μου είπε φιλαράκι καταδρομέας. Στα τέλη της δεκαετίας του 80 που υπηρετούσε, επί ενάμισι χρόνο συμμετείχε στην εύρεση αυτών των κρυπτών, την ανάληψη του οπλισμού που υπήρχε και τη μεταφορά του σε κανονικές αποθήκες του στρατού. Απότι γνώριζε, τέτοιες ομάδες υπήρχαν και άλλες που δραστηριοποιούνταν σε όλη τη χώρα και μου ανέφερε και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσαν. Σήμερα, πιστεύω ότι αν υπάρχουν κάποιες κρύψεις είναι μόνο των ειδικών δυνάμεων και περιέχουν ειδικό εξοπλισμό για σαμποτάζ στα μετόπισθεν. Οι πιθανότητες να βρεθούν τυχαία από ψαχτήρια νομίζω ότι είναι ίδιες με το να κερδίσει κάποιος στο λόττο.
13.983.816 Λοττο
24.435.180 Τζοκερ