σημερα πηρα το περιοδικο με τις αποκαλυψεις του μπαξεβανη σχετικα με την κοκκινη προβια
οσοι δεν το πηρατε ακομη τραβατε στο περιπτερο γιατι δεν μπορω να το αναρτησω εδω μεσα
εχουμε μεγαλη συζητηση γυρω απο αυτο το θεμα
Προβια η αποκαλυψη
Καλα ρε παιδια μες στο πενταγωνο αυτη την προβια δεν την ξερανε…..........τωρα ακουω οτι το ξερανε πολλοι........δεν προκειτε να δοσω δεκαρα τσακιστη θα το διαβασω τζαμπα καπια στιγμη αλλα πιος ειναι αυτος ο μπαξεβανης και ποσο πιστευτος μπορει νανε ....καλιστα μπορει να γραφει αυτα που τον λενε ετσι.............
σημερα ο ελληνας δεν εχει εμπιστοσυνη σε κανεναν τον μπαξεβανη το εχει γραμμενο.......
Αυτα τα στεγανα κατα καιρους πολλες καταστασεις εξυπηρετουσαν μεχρι και μην τρομοκρατια τι κανει νιαου-νιαου ο καθε ελληνας το ξερει....................................
Προβια η αποκαλυψη
φιλε μου ο μπαξεβανης ηταν που εβγαλε την λιστα λαγκαρντ στο φανερο
και αυτα που γραφει για την προβια δυστυχως ειναι αληθεια,και η αποκαλυψη ξεκινησε απο ιταλια,ακουμπησε τον παπανδρεου(ανδρεα)που εκανε ψιλο τουμπεκι
και ντεμεκ αποκαλυψε το δικτυο αλλα το αντιθετο εκανε καιγωντας τα αρχεια
καποτε ειχα γραψη και εγω σε παρομοιο θεμα για τις ειδικες δυναμεις των ΛΟΚ που συντηρουσαν τις κρυπτες,τωρα δινει λεπτομερειες απο ενγραφα που επεσαν στα χερια του
τα καναλια ψιλοτουμπεκι κανουν,γιατι αν το ψαξουν θα πεσουν πολλα κεφαλια
Προβια η αποκαλυψη
και αυτα που γραφει για την προβια δυστυχως ειναι αληθεια,και η αποκαλυψη ξεκινησε απο ιταλια,ακουμπησε τον παπανδρεου(ανδρεα)που εκανε ψιλο τουμπεκι
καποτε ειχα γραψη και εγω σε παρομοιο θεμα για τις ειδικες δυναμεις των ΛΟΚ που συντηρουσαν τις κρυπτες,τωρα δινει λεπτομερειες απο ενγραφα που επεσαν στα χερια του
Admin κανε ενα scan το βιβλιο να το παρουμε και εμειs αν θελειs….........
Προβια η αποκαλυψη
δυστυχως ελβις ειναι αληθειες,ξεκινα απο πολυ παλια με τον εμφυλιο,γραφει για τα ειδικα γραφεια,οπως και για αρχηγους της εδω στρατιωτικης δυναμης με τον δροσογιαννη πρωταγωνιστη
γνωριζα πολλα για την ιστορια αλλα ηταν μη ανακοινωσημα,τωρα με αυτα θα αρχισω να κελαιδω και εγω ειδικα για τις κρυπτες
θα κανω μια προσπαθεια σκαναρισματος του κειμενου και θα κυκλοφορηση ιδιωτικα εδω μεσα
Προβια η αποκαλυψη
Ο Μπαξεβάνης φανέρωσε τη λίστα Λανγκάρτ και γλίτωσαν οι καταθέτες τους φόρους γιατί ως γνωστόν (άγνωστο στο ευρύ κοινό τότε) όταν δημοσιεύονται τα ονόματα,των καταθετών σε Ελβετικές τράπεζες,τότε Το Ελβετικό κράτος δεν υποχρεούται να συζητήσει για την φορολόγιση των καταθετών με άλλη χώρα.Νόμος του Ελβετικού κράτους.
Τυχαίο;
Προβια η αποκαλυψη
Ti ωραιος νομος και αυτος! Τι στρογγυλος νομος!
Οσο ζεις μαθαίνεις. Μαθαίνεις τα τερτίπια προδοτων και επιβεβαιώνεται ολοένα και περισσοτερο αυτό που δε θες να πιστεψεις.
Ότι όλα μα όλα γινονται για την παρτι τους, ότι και να είναι αυτό.
Και ο καημενος κοσμάκης χαιρονταν που βγηκε και καλα στη φορα το σκανδαλο με τη λιστα Λαγκαρντ και αυτοι στην ουσια κανανε τη δουλεια τους.
Μπραβο με τις υγειες μας!
Προβια η αποκαλυψη
Ti ωραιος νομος και αυτος! Τι στρογγυλος νομος!
Οσο ζεις μαθαίνεις. Μαθαίνεις τα τερτίπια προδοτων και επιβεβαιώνεται ολοένα και περισσοτερο αυτό που δε θες να πιστεψεις.
Ότι όλα μα όλα γινονται για την παρτι τους, ότι και να είναι αυτό.
Και ο καημενος κοσμάκης χαιρονταν που βγηκε και καλα στη φορα το σκανδαλο με τη λιστα Λαγκαρντ και αυτοι στην ουσια κανανε τη δουλεια τους.
Μπραβο με τις υγειες μας!
ετσι ακριβως,μια χαρα τα ειπες