θελω να ρωτησω κατι για οποιον γνωριζει , αν με σταματησει η θυροφυλακη σε περιοχη που απαγορευεται το κυνηγι και εγω ειμαι πεζος αλλα εχω στρατιωτικο σακιδιο στη πλατη με τα συνεργα ( μηχανηματα,φτυαρια κ.τ.λ ) εχει το δικαιωμα να με ψαξει με την αιτιολογια και καλα οτι μπορει να εχω κανενα λαγο στο σακιδιο και καμια καραμπινα διαλειμενη , η αν εχει μπλοκο σε χωματοδρομο απ τους ιδιους εχουν το δικαιωμα να ψαξουν το αυτοκινητο ?
-
Περι νομοθεσιας θυροφυλακης ?
Κοίτα να δεις. Οι ομοσπονδιακοί είναι ιδιωτικοί και πληρώνονται από τους κυνηγούς. Το να σε ψάξουν είναι μέσα στις αρμοδιότητες τους, αλλά για εξακρίβωση στοιχείων δεν είναι και αστυνόμοι. Ένας σεκιουριτάς μπορεί να σε πάει για εξακρίβωση? Οι συνοριοφύλακες βέβαια είναι άλλο. Το δασαρχείο δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει, αλλά αυτοί δεν έχουν λεφτά ούτε για βενζίνα.
-
αυτοί οι τύποι οι θηροφύλακες δεν έχουν κανένα δικαίωμα, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να γράψουν τις πινακίδες και να μην βγάλεις άδεια κυνηγιού την επόμενη χρονιά, μερικοί βέβαια το έχουν δει κλιντ ισγουντ και βγάζουν και όπλο άμα αρνηθείς ή δεν σταματήσεις, μου είχε τύχει ένας τέτοιος κάποτε πάνε καμιά 10 χρόνια είχε πολύ πλάκα ο τύπος !!!!!
ο δασάρχης έχει δικαιώματα αστυνομικού, αλλά να θυμάσε το όπλο έχει άδεια από την αστυνομία και άμα πάει να στο πάρει ο δασάρχης εκ του νόμου έχεις δικαίωμα να του το βάλεις στο κόλο και να μην πει και κουβέντα, απλά άμα θέλει σε πάει εισαγγελέα, μόνο αυτός κατασχέει και μετά από δίκη πάντα, να το θυμάστε!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
αυτοί οι τύποι οι θηροφύλακες δεν έχουν κανένα δικαίωμα, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να γράψουν τις πινακίδες και να μην βγάλεις άδεια κυνηγιού την επόμενη χρονιά, μερικοί βέβαια το έχουν δει κλιντ ισγουντ και βγάζουν και όπλο άμα αρνηθείς ή δεν σταματήσεις, μου είχε τύχει ένας τέτοιος κάποτε πάνε καμιά 10 χρόνια είχε πολύ πλάκα ο τύπος !!!!!
ο δασάρχης έχει δικαιώματα αστυνομικού, αλλά να θυμάσε το όπλο έχει άδεια από την αστυνομία και άμα πάει να στο πάρει ο δασάρχης εκ του νόμου έχεις δικαίωμα να του το βάλεις στο κόλο και να μην πει και κουβέντα, απλά άμα θέλει σε πάει εισαγγελέα, μόνο αυτός κατασχέει και μετά από δίκη πάντα, να το θυμάστε!!!!
Apogone καπος ετσι ειναι βαση νομου κανεις δεν μπορει να σε ψαξει χορεις παρουσεια ισαγκελεα και αυτο το γνωριζω πολυ καλα
αλλα εδω ειναι Ελλαδα -
επειδή είναι Ελλάδα και εγώ τον έδεσα στο καπό και ακόμα περιμένει να του δώσω τα χαρτιά μου ! :36_2_29: :36_2_29: :36_2_29:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Συμφωνα με αποφαση του Συμβ Της Επικρατειας οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες έχουν καθήκοντα ανακριτικού οργάνου. . νομιμοποιουνται δηλαδη να κανουν ελενχους. σε περιπτωση μη συμορφωσης μπορουν να ζητησουν την συνδρομη της αστυνομιας και θα υποστεις τις συνεπειες της αρνησης ελενχου….
**
Είναι ειδικοί προανακριτικοί υπάλληλοι και έχουν εξισωθεί πλήρως ως προς τις αρμοδιότητές τους με τους Δασικούς υπαλλήλους, σύμφωνα με Ν.Δ. 86/69 άρθρο 267.** -
συμφωνα με τους νομους επι των νομων πρεπη να αντιδρασετε,αυτοι ολοι σταματανε ανθρωπακια και κανουν οτι τους καπνιση
δηλαδη δημοκρατια αστυνομοκρατουμενη? με χαφιεδες και ρουφιανους?
δημοτικοι υπαλληλοι,αγροφυλακες(καταργηθηκαν)δασοφυλακες,θηροφυλακες
αντε να ξαναβγαλουν και την ΕΣΑ να τελειωνουμε
σε κανεναν πουστη κερατα θηροφυλακα δεν δινη ο νομος δικαιωμα για σωματικο ελενχο,ουτε καν την ταυτοτητα να δη,αν δεν κουβαλας καραμπινα/οτι και να φορας δεν του δινη δικαιωμα να σε σταματηση,αν φαγωθη τοσο πολυ του τραβας ενα καντηλιασμα,και ας φωναξη το 100 να σου παρουν τα στοιχεια
δηλαδη αν φορω στολη καταδυσεως στο βουνο επειδη ετσι γουσταρω θα μου στειλουν το λιμενικο?
ρε βαρατε τους και μην δινετε το δικαιωμα στον καθε κομπλεξικο που του δωσαν μια στολη να κανη οτι θελη
μονο στην αστυνομια θα διδετε τα στοιχεια σε κανεναν αλλον κερατα -
προσωπικά παιδιά, και επειδή συμβουλεύομαι λόγο γνωριμιών live δικαστικό, τα παλικάρια δεν έχουν κανένα δικαίωμα, και στην τελικά να σας θυμήσω το βασιλικό διάταγμα για το εθνόσημο που πρέπει να φοράς στο καπέλο για να αναγνωρίζεσαι ότι είσαι όργανο της τάξης, δεν το φοράει κανένας και σου κάνει νόημα να σταματάς στον δρόμο, άμα θες σταματάς αμα δεν θες δεν σταματάς μάγκες την έχω γλυτώσει από αυτόφορο για αυτόν τον λόγο, όταν πιτσιρικάς έκανα μόνιμα σούζες με το tdr 250 εξω από τα σχολειά για να βγάλω καμιά ξανθιά εννοείται!!! :36_2_53::36_2_53::36_2_53:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.