Καλημερα στα παιδια , ισχυει οτι αν βρεις κιτρινιαρες σε κλειστο κουτι θαμμενες για αρκετα χρονια δεν πρεπει να τις πιασεις με γυμνα χερια και οτι πρεπει να ξεπλυθουν με νερο πρωτα και καλυτερα αν γινεται με θαλλασινο νερο για λογους μυστηριους ?
-
Κιτρινες θαμμενες καιρο !
μολις τις βρεις φιλε βενζινα κανε μια ομορφη "λιροσουπα"…δηλαδη τις ριχνεις σε μια μεγαλη κατσαρολα με αφθονο νερο και αφθονο ξυδι και τις αφηνεις στην φωτια να παρουν μια βραση καλη αφου τις ανακατεβεις σταδιακα...καποια στιγμη που θα αφρισουν τις βγαζεις απο την κατσαρολα και ξεπλενεις με αφθονο νερακι της βρυσης...μετα απλωνεις επανω σε στεγνο πανι (πετσετα-παλιο σεντονι κλπ) και αφηνεις να στεγνωσουν...μετα κανε τις οτι θες...:36_22_15:
-
φιλε ΒΕΝΖΙΝΑ αστους να λενε , σε πηραζουν ,
αφου το υλικο το εχεις αφθονω , βαλε ενα
μεταλικο σκεβος ριχτες μεσα γεμισετο αμολιβδη
( προσεξε αμολιβδη παουερ ) και βαλτους φωτια .μετα ξεπληνετες με διαλιτικο νυτρου μιξη 50-50
με ακοαφορτ και οτι μηνει (αν μηνει) θα ειναι καθαρες .πηστεβω να σε βοηθησα
:36_2_53: :36_2_53:
-
Καλημερα στα παιδια , ισχυει οτι αν βρεις κιτρινιαρες σε κλειστο κουτι θαμμενες για αρκετα χρονια δεν πρεπει να τις πιασεις με γυμνα χερια και οτι πρεπει να ξεπλυθουν με νερο πρωτα και καλυτερα αν γινεται με θαλλασινο νερο για λογους μυστηριους ?
Aυτο το εχω ακουσει και εγω
αν της βρεις φορα κανα γαντι καλου κακου
ποτε δεν ξερεις -
εγω εχω ακουσει οτι δεν κανει να αναπνευσεισ απο πανω γιατι παθενεισ χρονιεσ παθησεισ και με ενα βρεγμενο πανι στο προσωπο εισαι ενταξει. και μετα ξεπλυμα με νερο. και επισησ εχω ακουσει οτι πρεπει να ριξεισ ξυδι! μπορει να ειναι πισμομενεσ επιδη ηταν χρονια κλεισμενεσ! χα! χα!
-
ολοι ψαχνουμε σαν τους τρελους , οι περισοτεροι απο εμας δεν γνωριζουν απο κωδικες-σημαδια-δηλητηρια και επομενως και η παραμικρη λεπτομερια μετραει , αν καποια στιγμη σπασει ο διαολος το ποδι του και βρουμε αυτο το ριμαδοκιβωτιο μια στο εκατομμυριο να ειναι παγιδευμενο με ενα δηλητηριο , μια χειροβομβιδα απο κατω η οτι αλλο εχει βαλει ο φουστης για να μην τα παρει αλλος κριμα δεν ειναι να φτασεις στην πηγη υστερα απο τοσους κοπους,εξοδα κ.α και να μην πιεις νερο επειδη δεν ηξερες πως να τα αφοπλισεις η πως να αντιμετωπισεις καποια τετοια θανατηφορα παγιδα , γι'αυτο λοιπον μπαινουμε και γραφουμε και ρωταμε για να μαθαινουμε και καποια μερα να βγουμε κερδισμενοι και οχι μες τη γη χωμενοι ! Την πηγα μακρυα την βαλιτσα αλλα το εκανα για δειξω οτι το θεμα εχει βαθυ νοημα και η πλακα στοιχοιζει !! Δεν εχω τιποτα με κανεναν σας και sorry αν εθειξα καποιους ! φιλικα εγω ο ιδιος !!
-
πραγματι υπαρχουν πολλοι κινδυνοι…απλα οταν φτασουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα (μπροστα στην θεα των δοχειων) πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι και υπομονετικοι (καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο):8_6_21:...σχολαστικο καθαρισμα της περιοχης που βρισκονται και πατανε (μην ειναι παγιδευμενα απο κατω ή δεμενα με καμια χειροβομβιδα) και μετα μεγαλη προσοχη στο ανοιγμα των κιβωτιων...απαλα απαλα και αν βρουμε την παραμικρη αντισταση σταματαμε...το καλυτερο ειναι να τα βαλουμε σε καποιο σταθερο σημειο και με ενα σκοινι απο καμια 50αρια μετρα μακρια να ανοιξουμε τα καπακια...παντα με προσοχη...και μετα αν ολα πανε καλα με καλα γαντια βγαζουμε το "περιεχομενο" :36_4_12::36_4_12: και φτιαχνουμε την περιφημη λιροσουπα οπως την εχω ονομασει :36_2_53::36_2_53:
-
εχεις δικιο φιλε Βενζηνα στο καναμε λαικο πανυγηρι.
το θεμα το πως θα της πιασεις και πως θα της
ξεπληνεις ληνετε.
το θεμα της παγιδευσης ειναι το μανηκι .οι παγιδευσεις ειναι πολες αποτι πηστευω .
απο κατω σε περιπτωση που σηκοσεις το κυβοτιο .
στο μισο υψος του κυβοτιου εμπρος .
απο πανω στο κυβοτιο 5 - 10 ποντους .
η μεσα στο κυβοτιο .αυτο που ξερω εγω ειναι αφου φτασεις στο κυβοτιο
οπως σου ειπε και ο Σωτηρης ανοιξετο με σκοινιεξαλου εση δεν θες το κυβοτιο αλλα τα εντος.
μην ξεθαψεις περισωτερο και αυτο που πρεπει να θημασε οσα βγαζεις εξω να τα αντικαταστεις το αναλογο βαρος τους με πετρες για να αποκτα το
κυβοτιο το ιδιο περιπου βαρος για τυχων παγιδευση
απο κατω στην οπιοα δεν φενετε .καλο ειναι βεβεα οταν δεσεις το σκοινι και ανοιξη
το καπακι τραβατο 2 - 3 φορες μηπος κουνιθη ολο μαζει να δεις .αυτα απο μενα . φιλικα
-
άκου να δεις τι γίνεται, οι λίρες πιάνουν μια μάκα εξωτερικά που είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο, πρέπει να κάνεις ειδική επεξεργασία για να μην κινδυνεύσης.
σου προτείνω να τις φέρεις σε εμένα που έχω ειδικό εργαστήριο να τις τρίψω μερικώς απέξω και να απομακρύνω τις επικίνδυνες ουσίες :36_2_53: :36_2_53: :36_2_53:μάστορα πάρε γάντια άστες να πάρουν αέρα και προσοχή μην είσαι για 2-3 24ωρα σε κλειστό χώρο μαζί σου γιατί θα ψάχνεις να βρεις νεφρά και και συκώτια :36_6_2: :36_6_2:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Το μονό πρόβλημα που υπάρχει είναι να σου κόψει λίγο μπόι (το ύψος)
Αν είσαι στην ανάπτυξη? Αυτό έπαθε κάποιος καταυλακιωτης!!!
Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα ευελπιστεί ότι με τον καιρό θα το πάρει περιμετρικά!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!