Υπαρχει κανενα συστημα να δανειστουμε σημα απ την NOVA να βλεπουμε καμια ταινια free μιας και ολα τ'αλλα τα πληρωνουμε ?
-
Δανεισμος σηματος NOVA !
Ναι υπαρχει.
Αν σε μια οικοδομη υπαρχει καποιος που εχει μια καρτα ενεργη μπορουνε να δουνε και αλλοι.
Το μηχανημα λεγετε cardspliter και κοστιζε καποτε 120 ευρω με δυο καρτες μαζι.
Εβαζες την γνησια καρτα μεσα στο cardspliter και της αλλες 2 που ειχε σε 2 διαφορετικα μηχανηματα ετσι μπορεουσε να μιρασει την γνησια καρτα σε αλλες 2.Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Δανεισμος σηματος NOVA !
Εκτος απο αυτο αν θελεις περνεις ενα DREAMBOX βρησκεις καποιον που εχει server και μηραζει μεσω internet τα κλειδια και βλεπεις και εσυ.
Αλλα οι ποιο πολυ ζητανε και παραδες καπου στα 150 ευρω το χρονο ειναι και εκτος απο την νονα βλεπεις και ολα τα αλλα ευρωπαικα πακετα.Θα πηξει το ματι σου στης τσοντ..ς.χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Δανεισμος σηματος NOVA !
Ναι υπαρχει.
Αν σε μια οικοδομη υπαρχει καποιος που εχει μια καρτα ενεργη μπορουνε να δουνε και αλλοι.
Το μηχανημα λεγετε cardspliter και κοστιζε καποτε 120 ευρω με δυο καρτες μαζι.
Εβαζες την γνησια καρτα μεσα στο cardspliter και της αλλες 2 που ειχε σε 2 διαφορετικα μηχανηματα ετσι μπορεουσε να μιρασει την γνησια καρτα σε αλλες 2.Φιλε indiana το κολπακι αυτο πεθανε πριν απο καιρο.Φροντισαν και εκοψαν την εντολη που ειχε η κατρα για μοιρασμα δυστυχως!! Οσο για το dreambox παιζει θεματακι με την IP.
-
Δανεισμος σηματος NOVA !
Φιλε indiana το κολπακι αυτο πεθανε πριν απο καιρο.Φροντισαν και εκοψαν την εντολη που ειχε η κατρα για μοιρασμα δυστυχως!! Οσο για το dreambox παιζει θεματακι με την IP.
Οσο για το πρωτο εχει χρονια να ασχοληθω αλλα το δευτερο ξερω οτι παιζει και αν εχεις σερβερ να σου δινει απο εξω οτι το καλητερο.
Μονο θελει προσοχη να μην ειναι το ιντερνετ σου στην φορτνετ.Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Δανεισμος σηματος NOVA !
Μαζευτητε καμια δεκαρια και παρτε ενα πακετο,βαλτε το στο σπιτι του ενος, ενα πομπο να εκπεμπει ψηλα,βαλτε ο καθενας μια λογαριθμικη κεραια στοχευμενη στον πομπο,παρτε και απο ενα δεκτη συντονιστε τον στη συχνοτητα εκπομπης,την ξερετε μονον εσεις ,δεν το κανετε βουκινο,και συνενοειστε στους αγωνες να εκπεμπει τον καλυτερο και ,αργα να βαζεται ταινιες.Οτι βαλει αυτος που θα εχει το νοva και τον πομπο το βλεπουν ολοι.Ετσι μοιραζεται το μηνιαιο κοστος δια 10 συν το κοστος ,πομπου και δεκτων που το δινεται μια φορα.
-
Δανεισμος σηματος NOVA !
κανένα πρόγραμμα να σπάει κωδικους wifi έχει κανένας??
έτσι για επιστημονική χρήση το θέλω111 :36_4_4:Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Δανεισμος σηματος NOVA !
Μονο το wep κλειδωμα μπορει να σπασει ευκολα.
Το wpa που εχουν σχεδον ολοι τωρα δεν σπαει καθολου ευκολα.Wep και Wpa απλο σπανε για πλακα με Wpa2 υπαρχει θεμα και θες γνωσεις…
Η καλυτερη συλογη βρισκεται στη διανομη Linux με ονομα " backtrack "
http://www.backtrack-linux.org/
Για Wpa2 σπαει αλλα ειναι μπλεξιμο και απο τη στιγμη που εχει τοσα wep δικτυα δεν αξιζει καν να αφιερωση καποιος χρονο…
ενα υπεροχο εργαλειο για wpa ειναι το kismet...
Για να σπασει καποιος ενα wep δυκτιο περιτο να πω οτι δεν χρειαζονται ουτε 10 λεπτα οποτε το νου σας wpa2 κλειδι μονο στα ρουτερ σας και το κλειδι να ειναι μορφης <συμβολα,γραματα,αριθμοι> συνδιασμενα.
|----------------------------------------------------|
Οσον αφορα το Νοβα βρηκα εναν τροπο μεσω ιντερνετ αλλα ειναι λιγο μπερδεμα...θα προσπαθησω να το περιγραψω για οπιον θελει να το ψαξει.
Κανεις μια εικονικη μηχανη στα Win και τρεχεις ενα δοκιμαστικο προγραμα για Νοβα που ειναι τζαμπα για 3 μερες και απευθυνετε μονο σε ατομα εκτος ελλαδος...για να τρεξει ομως το προγραμα αυτο πρεπει να δει μια IP απο χωρα εκτος ελλαδος οποτε βαζεις ενα Proxy στο εξωτερικο να τρεχει συνδεαισε μεσω αυτου και γινετε η δουλεια σου για τρεις μερες....Στις τρεις μερες ομως κλεινει γιαυτο χρειαζεσε ενα προγραμα που να αλαζει ονομα στη καρτα δυκτιου του virtual machine - Mac changer και παει λεγοντας ειναι μια λυση χωρις καθολου εξοπλισμο περα απο ενα υπολογιστη."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."