φιλη μου ,,,οπος σας ειχα πη ,,θα πιγενα γερμανια ,,,,εχω μια ορα που ηρθα σπιτημου ,,,,ο σκοπος του ταξιδιου μου ηταν ,,μεσου κηνου γνωστου ,,,,,εχω φερη εδω εναν γερμανω ,,,με εν μηχανη μα φκιαχτο ,,,λεει οτι αφηνη μηθο,τορα ειναι κουρασμενος ,,,κηματε ,,,,ρουχαληζη ,,,τον εδοσα λιγω τσιπρου να πιη ,κι κοντηψη να πνηγη ,,,,τελος παντος ,,,,θα δρασω στα βνα ,,,να δουμη τη ψαρια θα πιαση ,,,,,με μπε μπβε ηρθαμε ,,,ευχομη ,,,μην ,,,,,,ν,,α μη φηγη με τα ποδαρια ,,,,,,,,κατα τα αλα ,,,δεν βλεπο δραση εδω πολυ ,,,δεν βγηκε κανα δουλια ,,,κανας ταφως οτι νανε ,,,αυτο που βλεπου δω εινη ,,,οτη αλαγες στη σελιδα ,,,μηνδηνετε σημασηα τη σας εγραφε το ανηψη ,,,,τον εμαθα 5 πραματα κι νομιζη πος εινη θεος ,,,,,κατα τα αλ χερομε που ειμη κοντασας πολυ ,,,μετα της παναγιας θα σκουξν τα λικια ,,,,,προσπαθυσα εκει που ημουν να συναντησω τον γιοργο τον κοζιακα αλα ηταν 500χιλ ,μακρια ,,,,αυτα παω για ηπνο κουρασμενος ,,,απο ταχια οτι μπορω ,,,ενα αλο ,,,τη καν αυτη η γερμανη ,,,τρονε ,,το κρεας αψστου ,,κοκινου ,,,μαναμ ζωα ,,,,,τορα θελου να βρω κι διαρμηνεα ,,που να σηνουνοηθο ,,,,
-
Ε ηρθαα,, ,,,
apo το απογευμα ,,,πιανω δουλεια ,,,θα εχω εναν εδω απο το χωριο μου που ξερη γερμανικα μπας κι σηνονοηθω ,,,γιατι δεν βγαζω ακρη ,,,εγω βλεπο δεν χωρτενη φαι κι μπυρες ,,,,,κι ολο ,,ναη ναηι λεει κι αρχτσεμπουχτερ,κι κατι τετεις μαλακιες λεει ,,,,κι εγω τον λεω ,,,τη λες ρε καταχαζη γαμο του σταυρουμας ,,,κι το ανηψη λεει γιατι τον βρηζω ,,,λες κι εγω ξερω αν με βρηζη αυτος ,,,