διαβαζω εδω στο φορουν ,,,τους κανονες ,,,,και παρακατω με μπλε γραματα,,ενα κιμενο του κυρητση ,,,που λεει να εχουμε δηλοση ,,,να εχουμε αδεια του ανεχνευτη κτλ κτλ ,,,εγω συνφονο σε ολα κι μπραβω στον ,,νομοθετη κτλ κτλ ,,,αλα ,εχω μια απορια εδω σε 1 σημειο ,,που επρεπε ο νομοθετης να μας καλυψη κι σε αυτο που θα πω ,,,,πχ,,στον νομο μου ,,δηλονουμε τα μηχανηματα μας ,,,πχ,,6 ατομα ,,,οκ,, ολα καλα ,,και παη μια παρεα αλλη ,,που δεν τα εχει δηλομενα κτλ κι ας πουμε πος αυτη ειναι απο αθηνα πχ,,κι σκαβουν σε ενα χοραφι ,στον νομο μου ,,,και κανουν κι μια μικρη ζημια στην καλιεργια ,,3χ3,,,,κι ο αγροτης παη στην αστηνομια κι το καταγκελη ,,,πιος μου λεει εμενα ,,,πος ενας τους 6 ,,,που τα εχουμε δηλομενα ,,δεν θα μας τραβανε στην ασφαλια για ανακρισης ,,που ησουν εψες προψες κτλ ,,,πιστευω πος δεν το σκεφτηκατε ,,ο καθενας ας κανη οτι θελο ,,απλα το ανεφερα ,ηταν μια σκεψη μου ,,,
-
Ερωτηση απορια,,
Ειναι οραιω να εισαι παρανομως τορα οπιως θελει ας τα δηλωση και μωλεις βρει κατι ας τους παρει και τηλ. Αχχαχαχαχαχαχα
Ναι το παράνομο είναι γλυκό αλλά το νομότυπο σε γλυτώνει από κακοτοπιές!
Γιατί όταν θα γίνει η στραβή τότε θα χτυπάς πολλά τηλέφωνα μα δυστυχώς όλες οι κλίσεις θα προωθούνται!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!