Εσεις σκαλιζετε…να φατε το κεφαλι σας,ξερω περιπτωση φιλου μου,το ειδα το γεγονος,πηγε και εβγαλε ενα μανδραγορα,χωρις να λαβη τα απαραιτητα μετρα, (μαυρο σκυλο ..κ.λ.π να τον δεση απο την ουρα για να τον ξεριζωση....) λοιπον οπως τον ξεριζωσε εσπασε ενα κοματι απο το ποδι του φυτου,και εμεινε στο χωμα,απο τοτε ο φιλος μου,μου παραπονιοταν οτι πονουσε το ποδι του.Το αποτελεσμα τωρα βαδιζει κουτσαινοντας,και συνεχεια πονη το ποδι του.Κανεις γιατρος δεν του βρισκει τιποτα.Αυτα δεν ειναι για χαβαλε,-μονο, ο Ανδρονικος ξερει τι θελει,και πως να αξιοποιηση τις δυναμεις του φυτου(μανδραγορα).
-
Μανδραγορας,ειναι 1 φυτο ,το θελο
http://arwmata-anatolis.skroutzstore.gr/p.Mandragoras-olokliri-riza-megali.675461.html
καποιοι το χρησιμοποιησαν για ραυδοσκοπια… δε ξερω λεπτομερειες, κανανε λαβη... -
κalημερα στην familia ολοι . γιατι πλεον 1 οικογενεια εγω σας νιοθω σαν zakos η.. jerry h.. Γιωρακης συναδελφε antronike οπως σου ειπαν τα παιδια ο μαυραγορας ,ειναι ενα μυθικο φυτο ,με μεγικες ιδιοτητες οπως ,το θεωρουσαν στην αρχαιοτητα, διοτη ανοιγε την 6τη [εκτη αισθηση , με οραματα ,παραισθησεις μεχρι και θανατο ,ε παραπανω δοση του. αλα ηξεραν ,οι αρχαιοι και εμεις οι τωρινοι . χεχεεχεχε
ποσο πρεπει να μπει στο καφεμπρι'κη μαζι με κανονικο τσα'ι. μελι ,και οτι αλο βοτανο θελη να βαλει .καποιος μεσα για να ειναι ευχαριστο στην γευση . γιατι εχει πολυ πικρη γευση , και στιφη .Γευση
το ελαφρη βρασιμο στο καφεμπρικη μαζι με ανακατεμα συνεεια ελαφρυ ειναι ο γρηγοροτερος τροπος για να αποροφηθει απο τον Οργασμο μας σε 25/30 λεπτα ερχεται η καρπαζια xixixixixi για να δρασει δεν πρεπει να βρασει πανω απο 1 λεπτο αλιος δεν σου κανει τιποτα. αν το βραζεις κανα 10 λεπτο τεταρτο το αχριστεψες 30 λεπτα σε κραταει η ζαλαδα και οι μαγικες του δυναμεις !! αν το βρασεις τοσο πολυ οπως και ολα, τα λαχανικα,χανουν της ιδιοτητες τους και της βιταμηνες οταν βραζονται ,το ιδιο και στης χυτρες ταχυτητας
φιλε μου antronike απο τα λεγομενα μυ καταλαβαινης οτι τα εχω δοκιμασει . ο μαυραγορας Φυεται σε συγκεκριμενα μεροι .οπως πρωηπαν τα παιδια δεν βγαινη οπου ναναι και αμα καποιος τον ξεριζωση απο την ριζα δεν ξεναβγαινη μονο αν ρηξει σπορο και τον κοψεις μετα θα ξαναβγει ΚΑΙ ΚΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΙΖΩΝΗ ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΗ SOS SOS SOS SOS ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΑΙ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ''ΠΧ 20 ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΤΙΝΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΜΕ ΟΠΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΟΤΕ %%%%%%%ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ . η σοβαροτητα του θεματος με κανε να Ο ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ + ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ . ειναι κριμα ΜΕΓΑΛΟ αυτο το ιδιο ισχυει και με την βουνισια ριγανη απο τα κερδυλια σερρων εχει εξαφανιστει.απο εκει που πηγαιναμε στο Βουνο πανω στο παλιο παλιο χωριο+ βλεπαμε παντου για 1μια ηλιθια,θεια μου που την ξεριζωνη απτο βουνο +την πουλαει μεχρι +στην αθηνα επειδη ειναι βαρβατη ριγανη [την ειπα ουτε καλημερα και να με δεις αμα δεν σταματησεις να ξεριζωνεις την ριγανη +το αποτελεσμα να ψαχνουμε ωρες για να βρουμε αλα σε 1 χαραδρα που δεν την ξερη και δεν μπωρει να κατεβη ειναι γεματο + φυτεψα και στο σπιτι μου εδω θεσσαλονικη απο αυτην την ριγανη
ετσι ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ,ηταν που ηταν δυσκολο πολυ να τον βρεισ τον πετσοκοβουν .ευτυχως φιλε ανδρονικε ειναι η εποχη τετοια που τα ιδια ψυχεδελικα ,μαγικα 6της αισθησης και 7ης / αισθησης ακομα υπαρχει μπολικο+ σε μεγαλη αυθονοια ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΟΡΑ ΟΜΩς ΒΓΑΙΝΗ μονο αυτην την περιοδο μεχρι τα μεσα βαρια βαρια του αλου μηνα . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΜΑΝΙΤΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΚΑΡΙΑ .ειναι ο μεγαλος αδερφος του μαυραγορα με 100 φορες πιο πολυ δυναμη απο τον μαυραγορα ,+βαζοντας +λιγοτερη ποσοτητα ειναι πολυ πιθανον να το εχετε δει ολοι ειναι
1 κοκκινο μανιταρακι που συνηθως σε ποσοστο 95% βγαινει 6/6/ μαζι 10μαζι και ειναι κοκκινο με ασπρες βουλες μικρες και μεγαλες . εδω τωρα ειναι γεματο αλα δεν εχω τζιπ γαμωτο μου αλα που θα παει θα παρω 1 σαραβαλακιη αν μαξιωση η παναγιτσα να παρω 1 suzuki jimy που τοχω μαραζει 5 ολακαιρα χρονια και σπαραζει το φιλοκαρδι μου,και η καρδια μου μαζι η 1 Daihatsu terios to μικρουλι οχι τα καινουργια δεν θελω πολητελειες την δουλεια μου να κανω μονο να ψαχνω για λυριτσες να πηγαινω σε φιλους ,δασκαλους,για φαγητο κηνυγι με της βεργες κτλπ detectors VLF +Pulse detectors και γενικα me καλα παιδια μονο .
MA την παναγιτσα και τον παπουλη τονν παι'σιο που ειχα και την τυχη να τον γνωρισω στα 10μου και 1 datsun ,να μου χαριζε 1νας συγγενης χαουμενο θα μεκανε κι σοβαρολογο . να με ποιασε το παραπονο παλι
και σας ζαλιζω βγαινοντας απο το θεμα ας ξαναμπω . Αγαπητε antronike για τα μανιταρακια δεν τρωμε ποτε πρωτου το δειξουμε σε ειδικο ανθρωπο ουτε 1 κοματακι μανιταρι οσο ειναι το κεφαλι ΜΙΑΣ κρφιτσας δεν τρωτε . εγω ξερω και τα ξεχωριζω διοτη εδω και 12 φετος 13 χρονια,κλεινω ειμαι στο forum= manitari.gr εχει φωτογραφιες απο ολα τα ειδη της ελλαδας και οχι μονο. αλα πρωτα πρωτα τα πρτα εκατονταδες ποστ με τα χαρακτηριστικα γνωρισματα τον μανηταριων καθε ειδους μαζι με 5/6φωτο το καθενα κυριαρχουν στης πρωτες 1500 σελιδες. και ειμαι περηφανος γιατι ανακαλυψα και πηρα τηλεφωνο τον κ. κωνσταντινιδη και του ειπα οτι εδω σε μενα φυτρωνει αυτην την περιοδο η μεξικανα η ψιλοκιβινη 1 ψυλο μανηταρι που φενετε σαν ναναι μαραμενο αλα δεν ειναι ετσι ειναι η μορφη του και φυτρωνη μονο στην λατινικη αμερικη επαθε πλακα ο ανθρωπος 2000 ευχαριστω με ειπε αλα οταν με ειπε να το φωτογραφισω ηταν ειδη αργα ειχα γινει ειδη σκονη η..αλιος στειλη αλατος για να μην ταλεπωριεσε αγαπητε antronike παρολο που δεν γνωριζομαστε γινε μελος στο manitari.gr για να μαθεις τα παντα οπως που φυτρωνουν? ποιες εποχες φυτρωνουν? πως ξεχωριζουμε τα δηλητιριοδη ?κατω απο ποια πευκα σημιδες κτλπ φυτρωνουν και για την ερωτηση σου για τον ΜΑΒΡΑΓΟΡΑ EXEI AKRIBH PEΡΙΓΡΑΦΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ,που φυτρωνει ,κατω απο ποιες συνθηκες οπως το πεχα' του εδαφους ,το τι εδαφος θελη .κατω απο ποια δεντρα η θαμνους βγαινει και οτι τραβαει η ψυχη σου να μαθεις λεβεντη μου για να εχεις τα απαραιτητα εφοδια βασην τον γνωσεων+ τον προφυλαξεων που θα παρεις απο εκει για να τον μαζευης.με ασφαλεια καθε χρονο. φιλικα και με εκτιμηση προς ολους Γιωργακης
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
δλδ θελετε να μου πειτε οτι οσοι πουλανε στις λαικες μανδραγορα, τρεχουν να βγαλουν καθε φορα τα φυτα με μαυρα σκυλια θυμιατα και προσκυνηταρια? μην τρελαθουμε τωρα….στο 2014 ζουμε και οχι στην εποχη που υπηρχαν τα μαγια και δεισιδαιμονιες.
αχαχαχαχαχαχαχααααα μπραβο ρε χριστινα μου εφτιαξεσ την μερα με τον τροπο σου αχαχαχαχαχχαχααααα.Και ομωσ τα μαγια υπαρχουν τα δεχεται και η εκκλησια το αγιο οροσ κτλ δεσ και την φοτο την κοκκινη σαν διαβολοσ είναι και η περιεγραφη λεει ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΓΙΚΑ ΔΕΣ http://arwmata-anatolis.skroutzstore…li.675461.html
-
αχαχαχαχαχαχαχααααα μπραβο ρε χριστινα μου εφτιαξεσ την μερα με τον τροπο σου αχαχαχαχαχχαχααααα.Και ομωσ τα μαγια υπαρχουν τα δεχεται και η εκκλησια το αγιο οροσ κτλ δεσ και την φοτο την κοκκινη σαν διαβολοσ είναι και η περιεγραφη λεει ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΓΙΚΑ ΔΕΣ http://arwmata-anatolis.skroutzstore…li.675461.html
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ όλα εδώ θα τα αφήσουμε και τα πλουτη και την φτωχεια.Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ <<ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ>>
-
λοιπον ,,,να μην το μπλεκουμε ,,,και χανετε το ολο θεμα ,,τη κανη το φυτο κτλ ,,γραφετε οτι διαβαζετε στο ιντερ,,κτλ ,,,και τη το θελο εγω κτλ κτλ ,,στα μαγαζια που το πουλανε ,,,πουλανε μονο την ριζα ,,,αποξηραμενο κτλ ,,,δεν με ενδιαφερη ,,,σιγουρα πολυ σοστο ειναι το ποστ του μελους ,αριστοτελις ,,,να το πιστεψετε ,,,,ειναι πολυ επικινδινο ,,,σε ατομα που δεν ξερουν πος να τη χρησιμοπιησουν ,,,κτλ ,,,τορα εγω ζητησα βοηθια ,,μιπος το ξερη καπιος στην περιοχη του οτι φιτρονη ,,κτλ ,,να μου το πη ,,,και θα παω εγω να το ξερηζοσω ,,θελο 2 αρσενικο και θυληκο ,,,,,,κι ολα αυτα για να μην παω στην κρητη ,,,,,,ξερω πος φυτρονη στην περιοχη του ολυμπου ,,,αλα που σε πιο μερος χοριο κτλ ,,,κι δεν ξερω που αλου ,,καπου θεσσαλια γρεβενα καλαμπακα βολο,,,κατερινη κτλ ,,,και φυσηκα στα μαγαζια αυτο που πουλανε ,,,δεν ειναο το σηγκεκρημενο φυτο ,,,οπιος το ξερη ,ας βοηθηση ,,,,θα εχει δορακι καλο ,,
-
εγω στο χοραφι μου εχω μπολικους και εχω ξεπατοσι κιολας και δεν εχω πα8ι τιποτα…..οσο για τις ιδιοτιτες αμα το φας τελος εχω ακουση ιστορια για ατομο που ειτανε πολι αλανι και πιρε απο περιεργια μαδραγορα εβρασε τιν ριζα και ιπιε και εμινε φιτο για παντα.οσο για το ξεπατομα με πανσελινο και σκιλουσ εινε μ@λακιες