φιλοι μου ,,αυτο το φυτο που λεγετε μανδραγορας ,θα το ηθελα πολυ να το βρω ,,,φυτρονη στην κρητη ,,και πιο πολυ στον ολυμπο κι περιξ,,,πατηστε στο γκουκλ,,,να το δητε ,,κι οπιος μπορη να βοηθηση να το βρω ,,θα τον κανω ενα δωρο ,,ευχαριστο
-
Μανδραγορας,ειναι 1 φυτο ,το θελο
αν το εβαλες για εμενα θα σε απογοητευσω αλλα δεν πιστευω σε δεισιδαιμονιες. το φυτο ειναι απλα τοξικο οπως και η δατουρα και καλο ειναι οποιος παει να το βγαλει να φοραει γαντια μιας χρησης.
αν θελετε να το διατυρησετε καλο ειναι να το βγαλετε με το χωμα ειδαλως θα σπασετε την κονδυλωδη ριζα του, και οσο για τις κραυγες ναι βγαζουν κραυγη ολα τα φυτα μιας και ειναι ζωντανοι οργανισμοι απλα εμεις δεν την ακουμε -
φιλοι μου ,,αυτο το φυτο που λεγετε μανδραγορας ,θα το ηθελα πολυ να το βρω ,,,φυτρονη στην κρητη ,,και πιο πολυ στον ολυμπο κι περιξ,,,πατηστε στο γκουκλ,,,να το δητε ,,κι οπιος μπορη να βοηθηση να το βρω ,,θα τον κανω ενα δωρο ,,ευχαριστο
Πόσα κορίτσια έχει Κώστα που θέλεις να του κάνεις δώρο σερνικοβότανο?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ανδρόνικε για ποιον λόγον ψάχνεις το μήλο του έρωτα?
έχει και εδώ Πελοπόννησο κάμποσα τέτοια φυτά, γιατί δεν το βγάζεις, τι πρόβλημα έχει?(εγώ έχω βγάλει ουκ ολίγες φορές)
φτιάχνει καλό παυσίπονο φυτικό, απλά μην το συνηθίσεις :36_2_12:Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Ανδρόνικε για ποιον λόγον ψάχνεις το μήλο του έρωτα?
έχει και εδώ Πελοπόννησο κάμποσα τέτοια φυτά, γιατί δεν το βγάζεις, τι πρόβλημα έχει?(εγώ έχω βγάλει ουκ ολίγες φορές)
φτιάχνει καλό παυσίπονο φυτικό, απλά μην το συνηθίσεις :36_2_12:Παυσιπονο??Μαστουρα εννοεις…χιχιχι
Οντως εχει φαρμακευτικες ιδιοτητες αρκει να γνωριζεις απο δαυτα! Λογικα αρθριτικο το προβλημαΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Ο μανδραγορας ειναι στη κατηγορια των Σολανοειδων ,οπως και η Ντατουρα.Ειναι οτι πρεπει για ταξιδακια που βλεπεις περιεργα εργα,μονο που αν δεν εισαι πρεζονι μπορει να μεινεις στο ταξιδακι μονιμα,και να κανεις εφ ορου ζωη διακοπες στο Δρομοκαιτειο.Α μην το ξεχασω ακους και φωνες και βλεπεις και οραματα.
-
http://www.valentine.gr/datura_gr.php
Τα σπορακια της μασωνται οταν ειναι ξερα(μαυριζουν,και ειναι μεσα στο ξερο καρπο που ανοιγει οπως το γαιδουραγκαθο} αλλα ο καλυτερος τροπος για να σε ξαποστειλουν ειναι,τα κοπανας να γινουν σκονη και μαζι με λαδι τα κανεις σαν αλοιφη.Τα καλυτερα σημεια επαλειψης ειναι το τριτο ματι και κατω απ τα αμελετητα.ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!