φιλε μου δημο που εισε ,,χαιρομε ιδιετερα πουσε εδω βλεπο μελοι που ειναι απο πολυ παλια εδω χρονια και χρονια ,,ξερης με τους παλιους σηνονοουμε καλητερα ,,,τη κανης βρε ,,νασε καλα εδω ειμαι εγω οτι θες ,,,
Ημουνα και θα ειμαι εδω κωστα
Οτι δεν λινετε κοβετε ,ολα,
φιλε τυρεμπορα ,,ΗΠΑ ,ΑΝ ,,και φερνω ,ενα παραδηγμα ,,που ειναι και πολι σοστο ,,λιγες φορες ειδες εδω μεσα τη γινετε ,,τουλαχοστον ,,κι αυτο αν δεν γινη ,,και μινη στην κορη κτλ ,,,σημορφονονται λιγο ολοι,και ετσι θα βοηθηθη η κορη ,στην διαχηρηση ,κτλ ,,,ολα ταλα που ηπες ,καπιες καρφομενες λεξης ,για νοημοσινες αγγελους κτλ ,,,,,,,και ειναι και τα θεορο ΜΠΟΥΡΔΕΣ,,
Η κατασταση απ οτι βλεπω εχει ξεφυγει και το θρασος ορισμενων οπως και η αφελεια καποιων αλλων ειναι τουλαχιστον αχαρακτηριστη
Αν κυριε αντρονικε εχεις βλεψεις να αναλαβεις τοσο εντονα την επιμελεια και την συνεχεια της σελλιδας επιβαλοντας τους δικους σου νομους και κανονες δικαιωμα σουΕπειδη ομως απο οτι γνωριζω προσωρινα η διαδοχη κατασταση του φορουμ ειναι γνωστη και υπαρχει αρχηγος πρεπει να σεβαστεις τουλαχιστον πρωτα απο ολα την σελλιδαρχισα που σε φιλοξενει οπως σεβεσαι και τους αγγελους σου
Οταν λοιπον με το καλο οι φιλοδοξιες σου γινουν πραγματικοτητα τοτε πραγματι θα εχεις το δικαιωμα να υποδυκνηεις τον τροπο λειτουργειας του φορουμ
Μην υποτιμας την νουμοσυνη της χριστινας εκτος και αν στο ειπαν και αυτο οι αγγελοι
Σωστοςςςς!!!
φιλε τυρεμπορα ,,ΗΠΑ ,ΑΝ ,,και φερνω ,ενα παραδηγμα ,,που ειναι και πολι σοστο ,,λιγες φορες ειδες εδω μεσα τη γινετε ,,τουλαχοστον ,,κι αυτο αν δεν γινη ,,και μινη στην κορη κτλ ,,,σημορφονονται λιγο ολοι,και ετσι θα βοηθηθη η κορη ,στην διαχηρηση ,κτλ ,,,ολα ταλα που ηπες ,καπιες καρφομενες λεξης ,για νοημοσινες αγγελους κτλ ,,,,,,,και ειναι και τα θεορο ΜΠΟΥΡΔΕΣ,,
Ειλικρεινα απορω για τα συμπερασματα σου ως προς την τυχη του σαιτ πριν ακομα συνελθουμε απο το σοκ
Ειλικρεινα απορω για τις απολυτες θεσεις σου προς την διαχειριστρεια που ουτε καν την γνωριζεις
Ειλικρεινα απορω αν μετα απο ολα αυτα που γραφεις ειχες ποτε σε εκτιμηση τον εκλιποντα
Τελος ειλικρινα απορω τι τυχη θα ειχε το σαιτ αν ποτε τυχαινε καποτε να το διαχειριζοσουνα
Λυπαμαι γιατι εισαι παλιο μελος και αντι για στηριξη ζητας ηνια
εχετε αγνια των πραγματον λεων ,ουτε ξερετε τη λετε απεχετε πολυ ,,,τυρεμπορορα ,,οσο για τον παρη ,,και την σχεση μου ,,κτλ ,,ο μονος που δεν ξερη εισε εσυ ,,,οσο για την τυχη του σαιτ ,,να εισε σιγουρος ,πος εδω ,λεγετε ψαχτηρια ,και εδω ,μιλαμε για χρυσο ,,10 να μηνουν αμα το εχω εγω ,,,και ουτε ινια θελο που λες εσυ ,,,,ουτε τα εχω αναγκη ,,εσυ κιτα τα προβατα ,και προσεχε στης λαικες που πας ,,και πουλας τυρι να εισε νομιμος θα σε γραψουν θα φας προστημο ,οσο για σενα λεον σε βλεπο εχεις γνοσης στο θεμα λιρες κτλ ,,,το αεροπλανο δεν θα το βρης ,,,και να προσεχης το κτημα σου με της ελιες ,,,που τα βαζης εσυ με τους αγγελους μου ,,,,αλα μου λενε ειστε και οι 2 καλα παιδια ,,,,λεον με τσατηζης ,με αυτα που γραφης ,,,ακου ποσοστα που ξερης εσυ ρε πος βγενουν τα λεφτα ,,,και αν εγω θα παρω ποσοστα ,,,παρτο πισω μην σε αιντε τορα ,,,,,,,,,,,,περσεα ,,,λαζαρε ,,,κτλ πεσες δουλιες σας ηπα ,,μου λετε ελα κι εσυ πεστε τη σας λεω ,,,δεν θελο μια ,,,εγω θελω τα μισα ,,,αλα τη σας λεω δεν με αφηνη ,,δεν θα παρω ουτε μια ,,,ο σκοπος που με επελεξε δεν ειναι να γινω εγω πλουσιος ,,και να βρισκο λιρες κτλ ,,,ειναι να γινομτε ανθροποι καλα ,,εχετε αγνια ,,,
λοιπον η σηζητηση τεληονη εδω απο μενα ,,0δηγη μονον σε συγκρουση ,,με το αποτελεσμα 100,,,0 υπερμου ,,και δεν το θελο ειληκρινα ,,εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω ,,,αναλονομε με σενα ,,χορις λογο ,,,,,,ΝΑ ΠΟς ΧΑΛΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ,,ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ,,,ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΠΟς ΘΑ ΕΤΗΘΩ ,,ΤΟ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ,,ΑΛΑ ,ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΓΙΑΖΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ,ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ,,,ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΜΗΝΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΟΥΛΙΕΣ ,,,ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ,,,30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΜΑΙ ,,ΑΙΝΤΕ ΤΟΡΑ ,,,ΔΙΑΧΗΡΗΣΤΑ ,,,ΤΡΑΒΑ ,,ΕΝΑ ΣΒΟΥΥΥΥΥ,,ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ,,,11,,,12,,,,
λοιπον η σηζητηση τεληονη εδω απο μενα ,,0δηγη μονον σε συγκρουση ,,με το αποτελεσμα 100,,,0 υπερμου ,,και δεν το θελο ειληκρινα ,,εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω ,,,αναλονομε με σενα ,,χορις λογο ,,,,,,ΝΑ ΠΟς ΧΑΛΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ,,ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ,,,ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΠΟς ΘΑ ΕΤΗΘΩ ,,ΤΟ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ,,ΑΛΑ ,ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΓΙΑΖΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ,ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ,,,ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΜΗΝΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΟΥΛΙΕΣ ,,,ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ,,,30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΜΑΙ ,,ΑΙΝΤΕ ΤΟΡΑ ,,,ΔΙΑΧΗΡΗΣΤΑ ,,,ΤΡΑΒΑ ,,ΕΝΑ ΣΒΟΥΥΥΥΥ,,ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ,,,11,,,12,,,,
η χαραδρα ομως δουλεψε