Ελπιζω Ανδρονικε αυτές να είναι καλυτερες
Ευχαριστω
Οτι δεν λινετε κοβετε ,ολα,
Φίλε Ανδρόνικε καλησπέρα,
Αν μπορέσεις δες αυτές τις φωτογραφίες (είναι από το ίδιο μέρος). Πρόκειται για σπηλιά αντάρτισσας, η οποία λέγεται ότι ζει και υπέδειξε το μέρος, το οποίο λέει ότι πρέπει να είναι στο τρίτο ρέμα δεξιά, χωρίς να μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Εντύπωση προξενεί εκείνη η άσπρη στήλη που "έπιασε" ο φακός (δεν είναι κάποιο εφέ).Ευχαριστώ πολύ.
φιλε αντρονικε την εχω ξεχασει κ δν ξαναπαταω στο μερος…σ ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου@antronikos:
φιλε μου ,ριππερ,..η δουλεια που λες με την φωτο ,,τουρκικα,,,δεν βγενη ,,,μην πας ,βαλτην ,,χχχχχχχχ,πολα χ,θα παθης ζημια ,,,σε παρακαλο ,,,ξεχασετην ,,ηπαχει ενα πολυ μεγαλο πνευμα εκει ,,,
μπολεκ ,εγω δεν λεω τιποτα ,,,αλα σκεψου εσυ και πεσμου ,,,αν εσυ πιστευης οτι ησουν λαθος ,,,,,,,,,,,,φανη ,,,κοιτα ,,στηλεμου το κινητο σου σε πμ ,,
Ανδρονικε. Αν αυθορμητα εχω παρεμβη Με το Τζοκερ,,Σου ζειτησα συγνωμη . για τη φοτο ,δουλια δεν εχω απαντηση. και ειναι δινατη η δουλια Και το ξερεις. Διοτη το τσιμπησες. Αναμενω. Σεβομε την αποψη και του Μεταλ . Αν και μπεικε σφινα. Εγω την ξεσφινωσα τη σφινα. Αλλα να πω και το τουτο Αν σου αρεση Μεταλ Μη μπενης Στο Πεχνιδη αυτο. εχει τοσα αλλα εδω πεχνιδια. Φαη που δε μαρεση δεν το τρωω , Περνω αλο.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
φιλε μου ,ριππερ,..η δουλεια που λες με την φωτο ,,τουρκικα,,,δεν βγενη ,,,μην πας ,βαλτην ,,χχχχχχχχ,πολα χ,θα παθης ζημια ,,,σε παρακαλο ,,,ξεχασετην ,,ηπαχει ενα πολυ μεγαλο πνευμα εκει ,,,
Σε παραδεχομαι δημοσια μπραβο σου και παλι μπραβο σου σε πιστευω εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μου.
Δημητρη τωρα την κοιταξα την φωτο σου επειδη διαβασα τα γραφωμενα του Κωστα και θα σου πω οτι ειναι ταληρα 2600+ εγγυημενα δεν εχω ξαναδει την βεργα να μου δειχνει τοσο δυνατα το οτι δεν περνοντε και ναι τα φυλαει στοιχειο ειναι δυνατα δεμενα και δεν περνοντε στον αιωνα τον απαντα.
Κωστα συνεχισε μπραβο σου.Ευχομαι για σενα τα καλυτερα.
Σε παραδεχομαι δημοσια μπραβο σου και παλι μπραβο σου σε πιστευω εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μου.
Δημητρη τωρα την κοιταξα την φωτο σου επειδη διαβασα τα γραφωμενα του Κωστα και θα σου πω οτι ειναι ταληρα 2600+ εγγυημενα δεν εχω ξαναδει την βεργα να μου δειχνει τοσο δυνατα το οτι δεν περνοντε και ναι τα φυλαει στοιχειο ειναι δυνατα δεμενα και δεν περνοντε στον αιωνα τον απαντα.Κωστα συνεχισε μπραβο σου.Ευχομαι για σενα τα καλυτερα.
εσύ τελικά δεν ακούς.
Kωστα καποια στιγμη αν αξιωθουμε και συναντηθουμε θα σου δειξω πως δεν κρυβομαι η κραταω κατι μυστικο
αξιωθηκα μετα απο πολυ κοπο και χρονο πανω στην ραβδοσκοπια να εχω φτασει σε ενα καλο πιστευω κατ εμε
επιπεδο οχι οτι υπαρχουν και μερες που θα γινει και λαθος αλλωστε ανθρωπος ειμαι.
Τασο μυαλο δεν βαζω και σεισμο εκανε μολις στην κορινθια και χεστηκα ελαφρως χαχαχα