πραγματικο γεγονος ,,την παρασκευη ,το βραδι ,κατα 9 ,30 ,στο κεντρο του χοριου μου ,στην σταση λεοφοριου ,καθονταν ,κανα 5,,,6 πακιστανοι ,απο περα του δρομου ,ερχονταν εναν κουρεμενος ,κανα 30 χρονο ,με τη ση μαια της ΧΡΗΣΗς ΑΥΓΗς ,,πηγενε κατευθειαν ,στους πακεστανους ,αυτοι δεν ειχαν ιδεα ,,,,τους πλισιαζη ,χορις κουβεντα ,ριχνη μια μπουνια ,στον εναν ,και πεφτη ανεστητος ,οι αλοι τρεξαν ,αλος προς την πλατεια ,αλοι προς την εκλισια κτλ ,,,,,,,,,ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ,ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΗΧΗΣ ,ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ,ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΠΗ ΠΟΛΛΕς ΦΩΡΕς ΠΟς ΕΙΜΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ,ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙς ,,ΜΗΝ ΞΕΝΧΝΑΤΕ ,,Ο Γ,Γ ΤΗς ΧΡΗς ΑΥΓΗς ,,ΝΙΚΟς ΜΙΧΑΛΟΜΙΑΚΟς ,ΤΟ 1984 ,Ο ΓΙΟΡΓΙΟς ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ,ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΜΗΝΗΜΑ ,ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝ ,,ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ,ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗς ΝΕΟΛΕΑΣ,,θα μου πητε ,εσυ αντρονικε ελεγες ,,,νδ,,τη να σας ελεγε ,,φοβομουν ,να μην αρσχησουμε ,τα μαλοματα ,,, Ο ΑΓΟΝΑς ΤΟΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ,,
-
Χρυση αυγη ,
φιλε 007 ,ασεμε δεν ειμαι καλα εχω πινο τσιπρο ,απο σουρουπο ,εχω πολα αποθημενα μες την ψηχη μου ,αν μπορουσες να κοιταξης την ψηχη μου ,θα ειφλεπες τη εχω περαση 30 χρονια κοντα ,με της λιρες ,ειμαι πολη βασανησμενος και σοματηκα και πνευματρηκα αφανταστα κουρασμενος ,,ασε τα τεραστια εξοδα τοσα χρονια ,,οσο για τα πιστευω μου ,χρηση αυγη ,,,,,ειναι πολυ βαθη το νοημα μου ,στο θεμα δεν ειναι ορα τορα ,θα πο ενα μονο ,,,τοτες ,,ροτα οπιον θες εδω ,,,που μενο ,λογο του φανατησμου του εικογενιακου μου ,μας καψαν 3 φορες τα σπιτια οι ανταρτες ,σημορητες ,,,αυτοι τη στηγμη που σου γραφω ,σου κανο καταθεση ψηχης ,φευγουν δακρια απο τα ματιοα μου ,,για ολα ,,λιρες ανταρτες χρηση αυγη ,ολα γυρω γιρω ειναι ,,,χαμο το χρηστοτ ,ετσι μουρχετε νΑα ξεθυμανο ,να περω της χιρηβοβιδες κτλ ,και να μην αφησω τηποτα ορθιο ,ασε να φιγη δακρι να ξαλαφροσο ασεμε ,,,
-
Χρυση αυγη ,
φιλε 007 ,ασεμε δεν ειμαι καλα εχω πινο τσιπρο ,απο σουρουπο ,εχω πολα αποθημενα μες την ψηχη μου ,αν μπορουσες να κοιταξης την ψηχη μου ,θα ειφλεπες τη εχω περαση 30 χρονια κοντα ,με της λιρες ,ειμαι πολη βασανησμενος και σοματηκα και πνευματρηκα αφανταστα κουρασμενος ,,ασε τα τεραστια εξοδα τοσα χρονια ,,οσο για τα πιστευω μου ,χρηση αυγη ,,,,,ειναι πολυ βαθη το νοημα μου ,στο θεμα δεν ειναι ορα τορα ,θα πο ενα μονο ,,,τοτες ,,ροτα οπιον θες εδω ,,,που μενο ,λογο του φανατησμου του εικογενιακου μου ,μας καψαν 3 φορες τα σπιτια οι ανταρτες ,σημορητες ,,,αυτοι τη στηγμη που σου γραφω ,σου κανο καταθεση ψηχης ,φευγουν δακρια απο τα ματιοα μου ,,για ολα ,,λιρες ανταρτες χρηση αυγη ,ολα γυρω γιρω ειναι ,,,χαμο το χρηστοτ ,ετσι μουρχετε νΑα ξεθυμανο ,να περω της χιρηβοβιδες κτλ ,και να μην αφησω τηποτα ορθιο ,ασε να φιγη δακρι να ξαλαφροσο ασεμε ,,,
Επρεπε να γνωρισεις τον παππουλη μου χυτης και μαληστα σληρος
-
Χρυση αυγη ,
@gate:
Επρεπε να γνωρισεις τον παππουλη μου χυτης και μαληστα σληρος
και εσυ τον δικο μου.
τυφλος απο 21 εως 70 (απεβιωσε) με 2 παιδια, εγκυο γυναικα και με τεταρτο αγορι σαν τυφλος. και ολα αυτα γιατι καπιοι θελαν με το ετσι θελω να κανουν τα χατιρια ξενων δυναμεων.
δεν ξανα απανταω γιατι ανεβαινει η πιεση μου οταν τα σκεφτομαι.
-
Χρυση αυγη ,
ανδρονικε δυσκολες εποχες τοτε και τωρα παλι απο την αρχη.
οσο για τα αλλα ολοι εχουμε απο κατι ,και μεις απο δω δεν τραβηξαμε λιγα ,οχι εγω προσοπικα,μξλαω για την οικογενεια του πατερα μου μια απο τα ιδια ,τον παππου δεν τον γνωρισα των καθαρισαν αυτη που ανεφερες κτλ.
οσοι ηρθαν πριν χρονια στην συναντηση στη σκοτινα ειδαν που τον εχω -
Χρυση αυγη ,
ειμαστε επικινδυνοι εμεις οι ελληνες….μολις καταλαβαμε οτι ποια δεν υπαρχει περιπτωση να μας πεταξουν κανα κοκαλο μετα τις εκλογες,τρεξαμε να τιμωρησουμε τον δικομματισμο και να ψηφισουμε για αλλη μια φορα αμυαλα....χρυση αυγη...τους υποψηφιους,τους γνωριζετε????μπουμπουκια....αραγε η ιστορια δεν μας διδαξε τιποτα???κριμα.....
-
Χρυση αυγη ,
ωραιος ο sotiris.
και γω θα το παω παρακάτω γιατι 30 χρονια και βάλε,, πασοκατζήδες και νεοδημοκράτες τρωγανε τρωγανε και τρώγανε , με αυτοκινητάρες, σκαφαρες, βιλαρες, πολυκατοικιες, παχουλες συνταξεις, εφαπαξ , βαρβατους μισθούς, προσλήψεις του κωλου, δημοσια εργα πληρωμενα ξανα και ξανα, διαγωνισμους ξεφτιλισμενους, stage για τα παιδια , τριχιλιαρα στις φωτιες, αναπηρικες του κώλου, και η λιστα ειναι ατελέιωτη.
χα και τωρα που κοπήκε η μασα, τρεξαν ολοι να κανουν παρθενοραφες, και να το παιξουν παρθενες και να ψηφισουν τους άλλους για να μας σωσουν.
οταν τα τρώγατε οοοοολοοιιιι ηταν καλά.
αντι να κοιταμε μπροστα οοοολλοοιιιι κοιτανε πισω