φιλοι σηναδερφοι,μου ηρθαν καπιοι ανθροποι για μια δουλια μεσου ενος κουμπαρου μου η ιστορια εχει ως εξης,,,,τοτες με τον εμφιλιο,γινονταν καπια μαχη στο καρπενηση και ο αρχηγος φηγαδευη τα λεφτα με μια αποστολη ,η αποστολη αυτοι κατευθηνθηκε προς αγραφα ,δηλαδη νιαλα ,κτλ,φτανουν σε εναν σηνεκισμο απο λιγους κατηκους ,που τον σηνικισμο τον λενε ,ΣΑΙΚΑ ,ΣΗΜΕΡΗΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ,ΠΕΤΡΑΛΟΝΑ ,υψομετρο κοντα 2000μ,,,,κρηβουν τα λεφτα ,εξο απο το χοριο ενοητε,και μετα ο ανταρτης σκοτονη τους αλους 4,φευγη στην προσπαθεια του να συνδεθη με αλους ανταρτες ,τον πιανη ο στρατος και τον παη λαρισα φυλακη ,στο κελι ηταν και ενας αλος για ζοωκλοπη,ο οπιος καταγοταν απο κοντηνο χοριο το καροπλεση ,ανακηνονουν τον ανταρτη πος αυριο εκτελισε ,οπος και εγινε ,πριν την εκτεληση,ο ανταρτης λεει το μεγαλο μυστηκο στον κλεφτοκοτα ,,περασε ο καιρος ελευθερος ο κλεφτης ,ο κλεφτης εχει μια κορη η οπια σημερα 55χρονον περιπου ,και μου ερχετε μεσου του κουμπαρου μου ,η κορη ο σηζηγος και ενας αλος με τον κουμπαρο μου,μου λενε αυτη την ιστορια ,,ααα,πριν τον εκτελεσουν το βραδυ τον φτιαχνη το σχεδιο στο μπουτι ,στο που εχει τα λεφτα ,το οπιον το εχει σημερα η κορη ,και μου το διχνη ,,,,,,,μου λενε πος τα ψαχνουν 20 χρονια και τιποτα ,στο μερος που λεει ο χαρτης εχει μια σπηλια ,και πος μεσα εχει εναν πασαλο μπηχμενο ,με διο καρφια ,η σπηλια μεγαλη και η ησοδος ,4χ5,μια μερα εκει που ψαχουτλεβαν ,σηκονη μια πετρα και απο κατο βρηκε 1 πανι με 12 λιρες ,,εντομεταξη 12 και τα φωρτοματα,,,,μου δηχνη το σχεδιο ,,το κιταζω ,δεν ηταν πλουσιο δεν εχει πολα σημαδια ,πολυ φτοχω πραμα ,πος ηταν ,εχει διο τετραγονακια κοντα κοντα ,ενα μεγαλο τριγονο 2 σταυρους ,και κανα 2 αλα που δεν βγαζης ακρη ως προς τη ηταν ,και στην γονια κατω ειχε 3 σηρες με αρηθμους δηλαδη ,,,πχ,,23=42-12=36=41-11κτλ,καταλαβα εν μερη πος εχει βαση το θεμα ,αυτη οι αριθμοι ηταν μετρα ,στην νοηματικη να το πο ετσι,αλα δεν μου λεγαν ελα εισε μεσα ,λεγαν μονο πες πες ,και οταν τα βρουμε θα σε θυμηθουμε ,τους ηπα μερικα αλιθεια αυτο που πιστευα και καταλαβενα ,και καπια πιο σοστα και σοβαρα τα κρατισα λογο σημπερηφορας ,πληονεκτησμος σε ολο το μεγαλιοτους ,πχμδεν τους φταναν 5εκατ,ο ενας ηθελαν απο 5500εκ,,τους ηπα να ξαναπανε και να κιταξουν να βρουν αυτο κιαφτο ,δεν ξεναεπικινονισαν με τον κουμπαρο τους περνη τηλ,και λενε δεν πιγαμε λογο βρεχη ,δικιολογιες του κολου δηλαδη ,κιαμα βρεχη τη εγινη ,,,,να πο την αμαρτια μου αυτο που ηδα στο σχεδιο που ηταν πολη φτοχω σιγουρα κρηβαν πραγματα ,αμ πος να βοηθησης ,καταλαβα πος αν στεκη η ηστορια ,που ειναι τα λεφτα ,οπος θα καταλαβενε και ο αγρινιοτης πχ,και ενας αλος οπιοσδηποτε συναδερφος λιγο μπασμενος σε αυτα ,,ροταω τορα ,μιπος καπιο μελος εχει ακουστα τη δουλια αυτοι στην σαικα ,,,,,,,,,,,αν ναι ας καταθεση την ιστορια του ,,,
-
Τη να προτοπιστεψω,
φιλε μου θωμα ,κοιτα ,σε ροτησα τη χαρακτηριστηκο εχει το μερος να το βρω να δω αν ξερης που ειναι αλα οπως λες δεν ξερης ακρηβος ,δεν πιραζη ,κοιτα τορα ,δεν θα παμε αυριο αλα γενικος δεν θα παμε ουτε θα παο ,γιατι την δουλια την ψαχνουν χρονια ,θα περημενο να ξαναρθουν να μου πουνε να παμε ,και αν δεν ξαναρθουν απο το καλοκαιρι μετα θα παω εγω ,,αα,εγω ξερω που ειναι ,καλο σου βραδι ,
-
Τη να προτοπιστεψω,
φιλε μου θωμα ,κοιτα ,σε ροτησα τη χαρακτηριστηκο εχει το μερος να το βρω να δω αν ξερης που ειναι αλα οπως λες δεν ξερης ακρηβος ,δεν πιραζη ,κοιτα τορα ,δεν θα παμε αυριο αλα γενικος δεν θα παμε ουτε θα παο ,γιατι την δουλια την ψαχνουν χρονια ,θα περημενο να ξαναρθουν να μου πουνε να παμε ,και αν δεν ξαναρθουν απο το καλοκαιρι μετα θα παω εγω ,,αα,εγω ξερω που ειναι ,καλο σου βραδι ,
Καλά ρεσυ Ανδρόνικε θα μας παλαβώσεις τέλειος αφού ξέρεις που είναι γιατί ρωτάς πήγαινε και παρτα:36_2_49::36_2_49::36_2_49:
-
Τη να προτοπιστεψω,
φιλε θωμα ,καταρχην πεσμου απο που εισε ,πεσμου σαν τη εχεις ακουση περαν αυτο για τα 12,πος θα το βρω πεσμου κατι χαρακτηριστηκο που εχει το μερος ,
Αρχική Δημοσίευση από antronikos Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου θωμα ,κοιτα ,σε ροτησα τη χαρακτηριστηκο εχει το μερος να το βρω να δω αν ξερης που ειναι αλα οπως λες δεν ξερης ακρηβος ,δεν πιραζη ,κοιτα τορα ,δεν θα παμε αυριο αλα γενικος δεν θα παμε ουτε θα παο ,γιατι την δουλια την ψαχνουν χρονια ,θα περημενο να ξαναρθουν να μου πουνε να παμε ,και αν δεν ξαναρθουν απο το καλοκαιρι μετα θα παω εγω ,,αα,εγω ξερω που ειναι ,καλο σου βραδι :18_1_35:,
Εγώ είμαι εκτός τόπου και χρόνου δε νομίζω -
Τη να προτοπιστεψω,
Ρε συ panosx74 θα τρελαθούμε θέλει γράμματα για να καταλάβεις?
Υπήρχε περιπτώσει να τον ρωτούσε αν ήξερε που είναι τα λεφτά?
Δηλαδή αν ήξερε θα του έλεγε του Ανδρόνικου εκεί είναι πήγαινε πόρτα γιατί εγώ δεν ξέρω τι να τα κάνω!!! Μετά υπάρχει ένας κώδικας που πρέπει να τηρείται δηλαδή μας ζήτησαν μια βοήθεια ….μάθαμε και φύγαμε για να προλάβουμε???
Χαλαρώστε και προσπαθήστε να καταλάβετε αυτά που σας λένε!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!