Χαιρετω ολους τους φιλους. Εχω το Garrett MH CX. Εχει το μικρο δισκακι και δεν πιανει παραπανω απο σαραντα ποντους βαθος. Μπορει καποιος να μου πει τι δισκο να παρω και αν υπαρχουν οδηγιες για να φτιαξω εγω εναν; {Λογω ΔΝΤ τα οικονομικα ειναι πολυ στενα}.
-
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΣΚΟΥ
Οδηγίες δεν ξέρω γιά κατασκευή δίσκου αλλα θα σού πρότεινα να κοιταξεις αν μπορείς να βρείς η να αγοράσεις τον πολλαπλασιαστη βάθους [depth multiplier] που παίρνει αυτό το μηχάνημα γιατί υπάρχει ο ενας τυπος που παιρνει ο GTI 2500 και ενας αλλος που παιρνει ο GARRETT MASTER HUNTER CX που εχεις εσύ.Οσο για το βάθος ανιχνευσης με τον gti 2500 παει 1.70-1.90 ανετα και πιάνει μόνο μεγάλα αντικείμενα κατι αντιστοιχο νομίζω κανει και για το δικό σου μηχάνημα .
-
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΣΚΟΥ
@WOLF:
Χαιρετω ολους τους φιλους. Εχω το Garrett MH CX. Εχει το μικρο δισκακι και δεν πιανει παραπανω απο σαραντα ποντους βαθος. Μπορει καποιος να μου πει τι δισκο να παρω και αν υπαρχουν οδηγιες για να φτιαξω εγω εναν; {Λογω ΔΝΤ τα οικονομικα ειναι πολυ στενα}.
Για να φτιαξεις εσυ ξεχασε το. Απαιτειται πολυ γνωση και εξοπλισμος. Περαν των οργανων μετρησης των βασικων στοιχειων των πηνιων τιθεται και θεμα ταυτισης φασης των δυο πηνιων οποτε καλα κρασια. Ασε που οταν φτανεις στη θωρακιση οτι και να κανεις θα ειναι μαλλον ημιμετρο. Μια ερωτηση στους αντιπροσωπους ισως σε διαφωτισει για το εαν και τι πηνιο μπορεις να βαλεις.
-
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΣΚΟΥ
εγω θα διαφωνησω και με τους δυο σας
δεν χρειαζετε τιποτα απο αυτα που λετε,απλα ενα κελυφος να βρεθει και λιγο πηνιοσυρμαΠαλι θα μας τρελανεις??? Οταν τελειωσεις και κανεις ενα τελειο και πολυ καλα μπαλανσαρισμενο πηνιο εστω και μετα τις κολλες. το που θα κοληθει το μπλενταζ αλλαζει τη φορα του σηματος μεχρι και 5ο μοιρες (ετσι για πλακα) οποτε θα σφυριζει για χρυσο και θα πιανει βατραχακια!!!!!!. Ασε που μεχρι να το φερεις εκει θα εχεις πληρωσει τα δανεια της Αγγλιας για ειδικες θωρακισεις, παλμογραφους για μπαλανσαρισμα, οργανο ελεγχου αυτεπαγωγων κλπ. Δεν αγοραζει το καλυτερο μηχανακι… θα του βγει φτηνοτερα.