παει η κυπρος τη φαγανε λαχανο παιδια.μια μια χωρα μπαινουν στον κυκλωνα της φτωχοποιησης αντε και εις ανωτερα!!!!!
-
Κυπρος
Παιδιά μην πιστεύεται ότι τη Γερμανία της ενδιαφέρει να στηρίξει της Ελληνικές και της Κυπριακές τράπεζες παιχνίδια είναι όλα , μετά το κούρεμα των κρατικών ομολόγων προχώρησε στο κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων αρχίζοντας από την Κύπρο, το αποτέλεσμα είναι ,οι καταθέτες αρχίζουν να χάνουν την εμπιστοσύνη στης Ελληνικές και Κυπριακές τράπεζες και θα αρχίσει η εκροή κεφαλαίου . Στην πραγματικότητα στην γωνία καραδοκεί η Deutsche Bank που θα αρχίσει να ανακοινώνει ότι είναι η μοναδική που θα εξασφαλίσει της καταθέσεις και όταν προχωρήσει και στην αγορά των δικών μας τραπεζών τότε να δείτε γέλια.
Μακάρι να βγώ ψεύτης -
Κυπρος
PATRIK μια που σε βρηκα εδω να σου πω πως αυτο που εχεις στην υπογραφη σου δεν το εχει πει ποτε ο Μεγας Αλεξανδρος.
Ειναι παραποιηση της ιστοριας απο αυτους που δεν θελουν το καλο του Ελληνισμου και κανουν οτι μπορουν να στρεβλωσουν την ιστορια που εχει γραφτει τοσα χρονια ωστε με αυτη την καθαρα προπαγανδηστηκη κηνιση και καπηλια των αρχαιων!!
Γινετε ωστε να εχουν αφορμη σε αυτο που θελουν να κανουν και να λενε στις επομενες γενιες….. να μεχρι και ο Μεγας Αλεξανδρος το ειχε πει πριν χιλιαδες χρονια!!!Θα ερθει το εγγονι σου στο μελλον και θα σου πει να παππου ο Μ.Α. δεν ηταν ρατσιστης!!! τους αγαπουσε ολους και ολοι ηταν ισοι μεταξυ τους!!εσυ γιατι υποστηριζεις πχ χρυση αυγη???
Μπαρουφες φιλε μου.
Υποτηθετε ειναι ο ορκος του Μ.Α. ετσι τον ονομασαν το λογο που και καλα ειπε στους προσκεκλημένους αξιωματούχους όλων των φυλών σε ενα συμποσιο σε μια ανυπαρκτη πολη της Ασσυρίας!!!!
Ο και καλα αντιρατσιστης Μεγας Αλεξανδρος!!!! αν ειναι δυνατον!! Μεχρι και σε καδρακι κρεμασμενο ειναι σε δημοσιες υπηρεσιες!!!
Ψαξε το λιγακι και θα καταλαβεις. Μην τρως την αναμασημενη τροφη που μας πουλανε ειναι κριμα!!
Ειναι λιγο ακυρο με το θεμα αλλα δυστηχος ειναι η αληθεια και αυτο γινετε απο τις ιδιες σκοτεινες δυναμεις που βαζουν παντου το χερακι τους.
Τα πηραν τα Ιμια. Τη χωρισαν την Κυπρο μας. Τωρα βαζουν χερι σε μια εναν φορολογικο παραδεισο και φεραν την κριση σε μια δυνατη οικονομια!!!
Ο γνωστος αξονας υπηρχε υπαρχει και θα υπαρχει και θα μας κανει οτι θελει!!! Το ξερει καλα το ρολο της η Γερμανια. Δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο δαυτους!!
Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
Κυπρος
γιατι να υπαρχουν αυτα τα ποσα σε καταθεσεις μηπως το χρημα θα πρεπει να κινειτε?καποια στιγμη πρεπει να γινει νομος να μην υπερβαινουν οι καταθεσεις καποιο ποσο κατα κεφαλη πιστευω και τα χρηματιστηρια πρεπει να κλεισουν!!
μα φιλε μου ευτο που λες δεν ισχυει!! το χρημα των καταθεσεων κινειτε και παρα κινειτε κανονικοτατα!!
που βρηκαν οι τραπεζες και δανιζαν με ρευστο τοσο κοσμο ολα αυτα τα χρονια??
μα φυσικα απο τις καταθεσεις των πελατων τους!!
και σαν ανταμιβη σου δειναν το επιτοκιο. μεριδιο διλαδι απο το κερδος τους το οποιο δεν ειναι αλλο απο τον τοκο που πληρωνε ο δανιστης και ολα καλα για ολους!! Εμια επιχειριση ειναι η τραπεζα οπως ολες οι αλλες .Ελα ομως που το προβλημα ειναι η αδυναμια αποπληρωμης των δανειων με συνεπια να μην παρει η τραπεζα πισω τα λευτα της δλδ τα λευτα σου να μην βγαλει κερδος αρα ουτε μπορει να σου δωσει το επιτοκιο και το χειροτερο ολων …. προβλημα ρευστοτητας.
Αρα οταν πας εσυ να σηκωσεις ολα τα φραγγα σου να τα ραψεις πχ στο στρωμα σου αυτο δεν γινετε γιατι δεν υπαρχουν τα χρηματα παρα μοναχα σε νουμερα στα βιβλιαρια.
Τις τραπεζες λοιπον και το τραπεζικο συστημα προσπαθουν να σωσουν για να μην καταρευσουν οι χωρες.
Και αυτα περι κριση κτλ τσαμπα ταλαιπωρουμαστε εμεις ο απλος κοσμακης!!! ιδικα οσοι δεν εχουν καταθεσεις και προσπαθουν να τα βγαλουν περα με οτι τους εχουν αφησει μετα απο την λεηλασια που καναν στου μησθους !
Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
Κυπρος
Φιλε μου οταν μια οικονομια κατεβαζει στροφες η κριση ειναι αναποφευκτη . Οταν μετα απο αυτα που συνεβηκαν στην αμερικη και γυρω στο 2010 το παγκοσμιο τραπεζικο συστημα εδωσε εντολη στην κεντρικη των κεντρικων τραπεζων στην λωζανη να γινει καταμετρηση παντου τι αξιες ειχαν εκεινη την στιγμη ολες βγηκαν ελειματικες…..Οι τραπεζιτες ειπαν στους πολιτικους οτι την επαυριο να κατεβαζαν στρατο γιατι τα μαγαζια τους δεν θα ανοιγαν .....
Τοτε πολιτικοι και τραπεζιτες συμφωνησαν οτι τα ελλειματα θα μεταφερθουν στα κρατη δηλ σαν εθνικο χρεος......Τα ελειματα τα δικα μας τα ξερεται πανω κατω........για οτιδηποτε περναμε και ενα δανειο...
Πιασε αρπακτες και κακοδιαχειρηση στο δημοσιο εκατονταδες εκατομυρια σε επιχειρηματιες για να μην πεταξουν τον κοσμο εξω...ολυμπιακοι αγωνες και ....αεροπορια διαφορα δανεια στον εναν και στον αλλο....Η αποφαση αυτη για την κυπρο προσβαλει την ενοια του ιδιου του καπηταλισμου - τωρα να παρει απο εναν που εχει καταθεση δεκα χιλιαδες τα εφτακοσια πενηντα ευρω δεν χαλασε και ο κοσμος αλλωστε τα δωσαμε και εμεις στα διαφορα χαρατσια
Το θεμα ειναι αν θα μπορουσε να κρατηθει η κυπρος εκτος ευρωζωνης ... -
Κυπρος
PATRIK μια που σε βρηκα εδω να σου πω πως αυτο που εχεις στην υπογραφη σου δεν το εχει πει ποτε ο Μεγας Αλεξανδρος.
Ειναι παραποιηση της ιστοριας απο αυτους που δεν θελουν το καλο του Ελληνισμου και κανουν οτι μπορουν να στρεβλωσουν την ιστορια που εχει γραφτει τοσα χρονια ωστε με αυτη την καθαρα προπαγανδηστηκη κηνιση και καπηλια των αρχαιων!!
Γινετε ωστε να εχουν αφορμη σε αυτο που θελουν να κανουν και να λενε στις επομενες γενιες….. να μεχρι και ο Μεγας Αλεξανδρος το ειχε πει πριν χιλιαδες χρονια!!!Θα ερθει το εγγονι σου στο μελλον και θα σου πει να παππου ο Μ.Α. δεν ηταν ρατσιστης!!! τους αγαπουσε ολους και ολοι ηταν ισοι μεταξυ τους!!εσυ γιατι υποστηριζεις πχ χρυση αυγη???
Μπαρουφες φιλε μου.
Υποτηθετε ειναι ο ορκος του Μ.Α. ετσι τον ονομασαν το λογο που και καλα ειπε στους προσκεκλημένους αξιωματούχους όλων των φυλών σε ενα συμποσιο σε μια ανυπαρκτη πολη της Ασσυρίας!!!!
Ο και καλα αντιρατσιστης Μεγας Αλεξανδρος!!!! αν ειναι δυνατον!! Μεχρι και σε καδρακι κρεμασμενο ειναι σε δημοσιες υπηρεσιες!!!
Ψαξε το λιγακι και θα καταλαβεις. Μην τρως την αναμασημενη τροφη που μας πουλανε ειναι κριμα!!
Ειναι λιγο ακυρο με το θεμα αλλα δυστηχος ειναι η αληθεια και αυτο γινετε απο τις ιδιες σκοτεινες δυναμεις που βαζουν παντου το χερακι τους.
Τα πηραν τα Ιμια. Τη χωρισαν την Κυπρο μας. Τωρα βαζουν χερι σε μια εναν φορολογικο παραδεισο και φεραν την κριση σε μια δυνατη οικονομια!!!
Ο γνωστος αξονας υπηρχε υπαρχει και θα υπαρχει και θα μας κανει οτι θελει!!! Το ξερει καλα το ρολο της η Γερμανια. Δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο δαυτους!!
Πρώτον θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι γνωρίζω πολύ καλά ιστορία ,δεύτερον δεν ήμουν δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ υποστηριχτής της χρυσής αυγής και του φασισμού και τρίτον, αν εσύ είσαι ρατσιστής , δικαίωμα σου, εγώ δεν κρίνω τους ανθρώπους από της βιολογικές διαφορές αλλά από την ψυχή τους.
-
Κυπρος
Πρώτον θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι γνωρίζω πολύ καλά ιστορία ,δεύτερον δεν ήμουν δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ υποστηριχτής της χρυσής αυγής και του φασισμού και τρίτον, αν εσύ είσαι ρατσιστής , δικαίωμα σου, εγώ δεν κρίνω τους ανθρώπους από της βιολογικές διαφορές αλλά από την ψυχή τους.
Αυτοί που κινούν τα νήματα, κι' έχουν σκοπό να καταστρέψουν την Ελλάδα, προσπαθούν να μας χωρίσουν σε χρυσαυγίτες και ,σε ρατσιστές και σε υποστηρικτές της πάλης των τάξεων σε εθνικόφρονες και σε πολυπολιτισμικούς, με απώτερο σκοπό να τρωγόμαστε μεταξύ μας, να μας αποσυντονίζουν και να μας ελέγχουν, ώστε να μας οδηγήσουν στην καταστροφή. Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι είμαστε όλοι Έλληνες, δεμένοι σε μια κοινή μοίρα και αντιμετωπίζουμε μια από τις χειρότερες επιθέσεις που έχει υποστεί ποτέ λαός στην ιστορία, ότι προσπαθούν να μας εξαθλιώσουν, και σε λίγες δεκαετίες δε θα υπάρχουμε πλέον? Για μένα δεν υπάρχουν πλέον οι διακρίσεις δεξιός, αριστερός, άκρα αριστερός, άκρα δεξιός, κεντρώος κλπ. Υπάρχει ο συμπολίτης που έχει τα ίδια προβλήματα με μένα, που ζει στο τέλμα που μας έχουν ρίξει και δεν καταλαβαίνει ποιοί φταίνε, αλλά επηρεαζόμενος από την πλύση εγγεφάλου που του κάνουν, θεωρεί ότι του φταίει ο διπλανός του. Ενωθήτε Έλληνες, μόνο αυτό θα τους κάνει να φοβηθούν, όταν όλοι θα είμαστε δίπλα-δίπλα. Μήπως όμως τότε, όταν θα το καταλάβουμε, θα είναι αργά?