Εχω θεμα ΔΥΝΑΤΟ ΦΟΒΕΡΟ k ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΔΥΝΑΤΟ
Το θεμα το γνωριζα εδω κ χρονια, αλλα δεν σκεφτηκα οτι μπωρουσε να συσχετισθη με το χομπυ, κ το τελευταιο καιρο το παρακολουθω στενα.
Οτι δουλευη δουλευη, δεν χωραη πλεον καμμια αμφιβολια, κ για αυτο αποφασισα να το θεσω επι ταπητος να το συζητησουμε να το αναλυσουμε
κ να αποφασισουμε αν πρεπη να το χρησιμοποιησουμε η ''οχι''!!!!! -
ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΔΥΝΑΤΟ
άμα θες πέστω θέμα σου και άμα είναι καλό θα δούμε
Παιδιά υπάρχει θέμα, βουλιάζουμε στο ψέμα, και έτσι όπως το πάμε, στην κόλαση θα πάμε
Τσάμπα παλεύεις με τα σίδερα θα στο ξαναπώ, γουστάρει πλαδαρούς φαρδύκωλους με Rolex χρυσό
Επώνυμο με status και υπογραφή με prestige, κάποιο λαμόγιο ψευτομάνατζερ μες τη showbiz
Ξύπνα Θανάση λάβε δράση είναι η ώρα μηδέν, μωρό δεν πέφτει άμα δεν έχεις ένα turbo cayenne
Δεν ενδιαφέρεται για καλλιτέχνη με ιδανικά, ψάχνει μεγάλο βιοτέχνη με χοντρό κουμπαρά
Οι γκόμενες πάνε με γέρους και χοντρούς upper class,οι νέοι κι ωραίοι έχουν καταντήσει μπας κλας
Κι όταν μυρίσουν χρήμα σαν τρελές ορμάνε σ' αυτό, όπως ορμούν κι οι μύγες όταν μυριστούν το σκατό
Κεφάλια μέσα βρε μπαμπέσα κοινωνία εσύ φταις, δουλεύω σαν το σκύλο μπας και πάρω μια Mercedes
Με την κουκούλα ανοιχτή να μπει κανένα μωρό, λίγη χαρά και 'γω στα σκέλια μου να βρωΠαιδιά υπάρχει κρίση, αντίθετα στην φύση, παρέα όλοι πάμε, μ' ανάθεμα που πάμε
Παιδιά υπάρχει θέμα, βουλιάζουμε στο ψέμα, και έτσι όπως το πάμε, στην κόλαση θα πάμεΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΔΥΝΑΤΟ