Να δωσω καποιες νεες πληρωφοριες προς τους φιλους που ασχολουνται με την ραβδοσκοπια κ ειδηκοτερα ενα πολυ ωραιο τροπο εξακριβωσης πραγματικου στοχου η οχι, αυτο το τελευταιο πιστευω πως ειναι το πιο σημαντικο, κ ισως το μυστικο ολων των μυστικων πανω στη ραβδοσκοπια!!!!!!!!!!!!!!
-
ΠΡΟΣ ΒΕΡΓΑΚΗΔΕΣ
Φιλε Ιουλιε περιμενω τα λεγομενα σου με μεγαλη ανυπομονησια
Εκτος εαν κανεις πλακα, γιατι αυτο το θεμα τσουζειευχαριστω
Εκανα πολλες φορες τετοιες πλακες; η μηπως εχω πει ποτε αερολογιες δηθεν κ ταχαμ προς εντυπωσιασμο; Οταν κανουμε πλακα κανουμε πλακα, αλλα οταν μιλαμε σοβαρα κ συζηταμε να λοιπουν ειρωνιες κ εξυπναδες κ να υπαρχη κ καποιος σεβασμος, απο κατι τετοια καποια ατομα με γνωσεις τα βροντηξαν η σωπασαν η αποχωρησαν οριστικα αφηνωντας αλλα μελη που περιμενουν πως κ πως να μαθουν το κατι παραπανω στο αναλογο αντικειμενο που τους ενδιαφερη.
-
ΠΡΟΣ ΒΕΡΓΑΚΗΔΕΣ
Οριστε νατος….!!!!!!! Ο Ανθρωπος της καρπαζιας, ειναι ψαχτηρη ξερετε κ δεν εχει ουτε ενα δισκακι v.l.f συν τοις αλλοις παρουσιαζετε κ ως μεντιουμ τωρα, διαβασε τη σκεψη μου ως φαινετε κ εσπευσε να απαντηση οτι ειναι ξεπερασμενα ολα αυτα που δεν εγραψα.
Έλα ρίξε αν μπορείς χαχα…τι να το κάνω το δισκάκι η μαγκιά είναι να ΞΕΡΕΙΣ που να σκέψεις .ραβδοσκοπικο ΣΥΝ ένα της πλάκας δισκάκι είναι αρκετά...
-
ΠΡΟΣ ΒΕΡΓΑΚΗΔΕΣ
Εχω ηδη απαντηση σε π.μ σε αρκετα ατομα, (αυτα που θελω εγω) κ θα απαντησω κ στους υπολοιπους που βλεπω οτι πραγματικα ενδιαφερονται, και το κανω για το λογο οτι δεν θα στερησουν τη γνωση απο τους υπολοιπους μια χουφτα ανεγκεφαλοι κ ξερολες κ δηθεν γνωστες του κερατα ενω συνεχως μαθαινουν.
Και να φανταστειτε οτι δεν πουλαω τιποτα εκτος τα δικα μου μηχανηματα (αγορασμενα) που εχω δωση, κ αλλα τοσα που εχω αγοραση απο δω μεσα, συνεπως δεν εχω αποκομιση μια δραχμη, κ ουτε ειμαι ηλεκτρονικος, το αν εχω ενα κολητηρη κ 5 αλλα εργαλεια δεν με κανουν ηλεκτρονικο κ για αυτο δεν επενεβησα ποτε σε συζητησεις αναμεσα στους κατεχοντες του ειδους, στα δυσκολα , εχω ανθρωπους να κανω τη δουλεια μου η την πατεντα που μου κατεβηκε.