καλησπερα παιδια. 029 , 149 ,627 ,337 ,965 απο μενα
-
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
τεχνικες λεπτομερειες γνωριζουμε για το μηχανακι?
η θα το βαφτισω εγω?Υπαρχει το Ελληνικο ενχειριδιο η αλλιως user manual με 90 περιπου σελιδες το οποιο δινετε με το Ηφαιστος Τ2 + Ελληνικο προγραμμα + ολα τα παρελκομενα του Γεωρανταρ!
Το κοστος του ανιχνευτη στο εμποριο αυτην την στιγμη ειναι 3400$.
Λιγα λογια για το γεωρανταρ…..... Ελληνικο μενου,Ελληνικος σχεδιασμος,Ελληνικο προγραμμα, Γεωρανταρ με καταγραφη δεδομενων και απεικονιση σε 2d .
Ρυθμιση βαθους για ερευνα απο 3 εως 12 μετρα. Καταγραφη σε sd card. Δειγματισμος ερευνας ανα βημα με 1400 καταγραφες . Αξιολογιση στοχου με κβαντοποιηση δεδομενων μεσα στο προγραμμα<με την μεθοδο αποκλισεως καταλαβαινει ο μαγνητικος αισθητηρας ποτε ειναι σιδηρουχο μεταλλευμα>
Συχρονισμος πομποδεκτη elf-vlf για ερευνα με αποτελεσματα εως 95%..
Και πολλα αλλα....Οι τεχνικες λεπτομεριες και ο τροπος χειρισμου δινονται σε οδηγιες και βιντεο στον χρηστη Παρη. Ειπα 2 λογια για το μηχανημα .....
καλη τυχη σε ολους! -
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
Μα γιατι δεν εισαι γλυκος οπως με τους αλλους????
87 - dimitrisps ……….= 10 = 042 , 141 , 255 , 374 , 443
–--- dimitrisps………..===== 516 , 657 , 758 , 829 , 910παναγιωτη διαλεξε 5 νουμερα για τον pontper και βαλτα
92 - pontper…………= 5 = 152 , 223 , 384 , 595 , 716
Παναγιώτη!
Βάλε και για εμένα δύο νούμερα!91 - Kristhegreek……= 2 = 145 , 354
-
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
Για ακόμα μια φορά νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω
για την ανταπόκριση που δείξατε στο κάλεσμα μου , για
την σωτηρία του φόρουμ , αλλά και για αυτούς που είχαν
την θέληση να το κάνουν αλλά δυστυχώς δεν τους
επιτρεπόταν λόγω οικονομικών .Χαίρομαι πάνω από όλα που βλέπω μια Ελληνική ομοψυχία
γι’ αυτό που θέλει να κρατήσει ζωντανό να δίνετε με όσα
κουράγια οικονομικά έχει .
Ένα χώρο που ο καθένας έχει σαν σημείο , ίσος και τελευταίο
μέσον να έκφραση την αγωνία του , τα συναισθήματα του ,
το χόμπι του , τα κατορθώματα του , την απορία του ,
την κατασκευή του στο κάθε θέμα .Και επειδή και εγώ είμαι ένας από εσάς που θέλει να υπάρχει
αυτός ο χώρος , για να εκφράζομε και να νιώθω την αίσθηση της συντροφικότητας , της πληροφόρησης και της ύπαρξης μου σε κάτι ……( άσχετα με της συγκρούσεις , της αντιπαραθέσεις , της συμπάθειες
και πολλές φορές και της αντιπάθειες που γεννώνται σε ένα
μεγάλο σύνολο που ήμαστε )Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή επιτυχία και καλές γιορτές .
Φιλικά Πάνος
-
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
αγαπητοί φίλοι η συμμετοχή θα συνεχιστή και στης γιορτές
και θα κλήση στης 30 / 12 / 13 το βράδι 11 μ.μ
για να παραδοθούν οι πίνακες στον Παρη για να κάνει τον
τελικό πίνακα ονομάτων και αριθμών στης 31 / 12 / 13 ώστε
να είναι έτυμος στην ( 1 ) πρώτη του μηνός .
όσοι επιθυμούν την συμμετοχή τους στην κλήρωση θα μπορούν
έως και της 30 / 12 / 13 . -
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
φιλοι το θεμα δωρο χριστουγεννων μετατρεπεται σε κληρωση πρωτοχρονιας
η εταιρεια http://www.eit-electronics.com/onarplus.html με αντιπροσωπο για την ελλαδα τον κωνσταντινο ψημογιαννο προσφερη το παλμικο μηχανακι onar+
και θα κληρωθη την πρωτοχρονια με τους ληγοντες του πρωτου αριθμου του κρατικου λαχειου,τα εσοδα θα διατεθουν για την επιβιωση του φορουμ και την ανανεωση της αδειας
εαν δεν συνμπεση σε κανεναν σας ο αριθμος τοτε θα γινη επαναλαπτικη κληρωση με προγραμμα τυχαιων αριθμων
ο λαχνος οριζετε σε 10 ευρω,οσους ποιο πολλους τοσο περισσοτερους λαχνους θα εχετε
το συστημα λειτουργη με paysafe,θα πατε στο περιπτερο η ψιλικατζιδικο της γειτονιας σας και θα ζητησετε μια paysafe καρτα με το ποσον που οριζετε εσεις και θα μου στειλετε τα νουμερα σε προσωπικο μηνυμα,συνχρονως θα γραψετε στο θεμα εδω ποια νουμερα θελετε εσεις,τοσες φορες οσο ηταν η καρτα συναλλαγης,και θα αναμενετε την κληρωση του κρατικου
σας ευχομαι καλη δυναμη και καλες γιορτες να εχετε σε ολουςλεπτομερειες για το μηχανημα και φωτο θα αναρτηθουν συντομα
επισης στον καταλογο των δωρων προστεθηκε η βεργα του ρωσουκαι το ραβδοσκοπικο φιλτρο του παναγιωτη το do-as1
τα δωρα ειναι σε ισαριθμες κληρωσεις δεν τα παιρνη ολα ενας
ακομα ενα δωρο απο το μελος soulis1 με radiodvd αυτοκινητου για οδηγικες απολαυσεις λεπτομερειες εδω http://www.car.gr/parts/view/4194384/ και http://www.car.gr/parts/view/3843104/
τα δωρα πολλαπλασιαζονται με μια προσφορα του μελους niknok μια συσκευη παρκαρισματος parktronic
και συνεχιζουμε με το γεωρανταρ του μελους μερακλη και της ΗΦΑΙΣΤΟΣ και LionEGeoSoft(ακομα περιμενω φωτο)
πρωτο στην καταταξη τιμης ερχεται το εργαλειο του μερακλη,δευτερο της γερμανικης ΕΙΤ και ακολουθουν οι υπολοιποι και μεχρι στιγμης οι κληρωσεις εγιναν 5
σας ευχομαι καλη τυχηΠαρη αμα θες βαλε και αυτη τη βεργα απο μενα για τη κληρωση!