Παιδιά μετά από πολλά χρόνια πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να πάω πάλι στην κάλπη!!! την τελευταία φορά που πήγα βγήκε ο δρακουμέλ :15_8_212:
ότι και να ψηφίσουμε για κουμανταδόρο στο ασκέλι έχουν αποφασίσει τον εβραιόσυμφερόντων αντώνη τον κολοτούμπα
αλλά θα πάω για να υποστηρίξω κανενα μικρό κόμμα και εγώ για να μπει στην βουλή, μάλλον, αν και είναι λίγο αριστεροί, θα ψηφίσω την χρυσή αυγή!!!!
-
ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ;;;… Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ... Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡ. ΓΡΑΨΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑ
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ;;;… Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ... Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡ. ΓΡΑΨΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑ
@gate:
Αν το εχεις εσει βαλτο ετσι για να δω αν λεει κατι αλλο
δεν το εχω ουτε ειμαι του κομματος -εχω 13 χρονια να ψηφισω- αλλα κατι μεμονωμενο μονο σε προπαγανδα σε παραπαιει και με κανει εντυπωση ενω υπαρχει δυο χρωματων φασισμος-πολωση (μαυρο και κοκκινο)γιατι το συγκεκριμενο κομμα το κυνηγανε ολοι ? ειδικα τωρα?
-
δεν το εχω ουτε ειμαι του κομματος -εχω 13 χρονια να ψηφισω- αλλα κατι μεμονωμενο μονο σε προπαγανδα σε παραπαιει και με κανει εντυπωση ενω υπαρχει δυο χρωματων φασισμος-πολωση (μαυρο και κοκκινο)γιατι το συγκεκριμενο κομμα το κυνηγανε ολοι ? ειδικα τωρα?
ισος ελπιζωντας να σφαξουν αυτους και ολοι τη σαβουρα που κουβαλησαν ??????
-
Eγω περιμενω να μου πει ενας απο τη χρυση αυγη που ηταν τοσα χρονια?
Τωρα που μυριστικανε βουλη γινανε ξαφνηκα το κομα που βοηθα τον κοσμο
Ειναι ολοι τους ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ
Εγω θελω να μπει στη βουλη και να συνεργαστει με τον προδοτη μετα να δω μετα τι θα λετε -
@gate:
Eγω περιμενω να μου πει ενας απο τη χρυση αυγη που ηταν τοσα χρονια?
Τωρα που μυριστικανε βουλη γινανε ξαφνηκα το κομα που βοηθα τον κοσμο
Ειναι ολοι τους ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ
Εγω θελω να μπει στη βουλη και να συνεργαστει με τον προδοτη μετα να δω μετα τι θα λετεελα ρε παπαγαλακι του ΤΣΙΠΡΑ (γατακι νιαουοουουουου)
-
μικρουλη κοκκινη θυελα μην το παιρνης κατακαρδα,οι ποιο πολλοι ζηταμε χρυση αυγη για να μπη στην βουλη,και να δουμε λιγο δραση,καμμια χριστοπαναγια να ακουσουμε,καμμια καρεκλα να φευγη,καμμια σιδηρογροθια να πεταη,βαρεθηκαμε τους κυριλλατους που μας πηδανε,τουλαχιστον το πηδημα να εχη και σασπενς
αλλα ειμαστε τοσο κοιμισηδες σαν λαος που παλι θα δωσουν την δυναμη σε αυτα τα λαμογια να μπουν στην βουλη,οι μισοι ειμαστε οι βολεμενοι και οι αλλοι μισοι αυτοι που περιμενουν να βολευτουν,αυτο ειναι οι ελλαδα και οποιος πει το αντιθετο ειναι χρυσαυγιτης η μεταναστης
και στις 7 μαιου θα ανακοινωσουν τα νεα μετρα που εχουν παγωση προσωρινα,και που ορυεται ο βενιζελος και ορκιζονται οτι δεν θα γινουν οριζοντιες περικοπες(σε αυτο εχουν δικιο)αλλα καθετες κατι σαν ανασκολοπηση των οθωμανων,αυτοι ειναι οι ελληνες πολιτες σημερα μικρουλη μου,και μαθηματικα μας οδηγουν σε χρεοκοπια του εργαζομενου και εμφυλιο ταξικο πολεμο -
Αλονε δεν με ενδιαφερει τι πιστευεις αλλα για τους χρυσαυγιτες τα Φασιστομουτρα δεν μπορω να τα ακουω
Την ηξερες την ομαδα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ με Αρχηγο τοτε τον Μιχαλολιακο??????
Το 1985 στον Αγιο Κωνσταντινο τοτε ειχε γινει μακελειο με τους μπραβους του που κυκλοφορουσε με λεωφορεια
Αν μπορεις κοιταξε στην τοτε Αυριανη και θα δεις το ονομα μου
-
για τους φίλους κ τους μελοντικούς ψηφοφόρους τις χρυσής αυγής ρίξτε μια ματία εδω http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html μπας κ αλλάξετε γνώμη πριν είναι ΑΡΓΑ ρίξτε κ καμία ματία στα σχόλια έχει κ εκεί θέμα …............
τον νου σας κ καλή συνέχεια -
μικρουλη κοκκινη θυελα μην το παιρνης κατακαρδα,οι ποιο πολλοι ζηταμε χρυση αυγη για να μπη στην βουλη,και να δουμε λιγο δραση,καμμια χριστοπαναγια να ακουσουμε,καμμια καρεκλα να φευγη,καμμια σιδηρογροθια να πεταη,βαρεθηκαμε τους κυριλλατους που μας πηδανε,τουλαχιστον το πηδημα να εχη και σασπενς
αλλα ειμαστε τοσο κοιμισηδες σαν λαος που παλι θα δωσουν την δυναμη σε αυτα τα λαμογια να μπουν στην βουλη,οι μισοι ειμαστε οι βολεμενοι και οι αλλοι μισοι αυτοι που περιμενουν να βολευτουν,αυτο ειναι οι ελλαδα και οποιος πει το αντιθετο ειναι χρυσαυγιτης η μεταναστης
και στις 7 μαιου θα ανακοινωσουν τα νεα μετρα που εχουν παγωση προσωρινα,και που ορυεται ο βενιζελος και ορκιζονται οτι δεν θα γινουν οριζοντιες περικοπες(σε αυτο εχουν δικιο)αλλα καθετες κατι σαν ανασκολοπηση των οθωμανων,αυτοι ειναι οι ελληνες πολιτες σημερα μικρουλη μου,και μαθηματικα μας οδηγουν σε χρεοκοπια του εργαζομενου και εμφυλιο ταξικο πολεμοΤι σε κανει να πιστευεις πως επειδη σκουζουν τωρα θα σκουζουν και οταν μπουν στη βουλη
και οχι μικρουλης πιτσιρικας ειμαι χαχαχαχαχα -
Να εισαι καλα ρε Σακη
Αυτοι δεν ειναι οι χρυσαυγιτες μονο
Ειναι πολυ χοιροτεροι
Πραγματικα λυπαμαι για την καταντια μας
Οσο για αφτο το μου.ι το Μιχαλολιακο δεν προλαβα να το πελεκησω πριν 30 χρονια σχεδον γιατι επεσε η αστυνομια επανω
Γα.ω το μου.ι που τον πεταγε αυτον και τα τσιρακια του
-
γερμανια,συντηρη τον ναζισμο ως ενα μεσω εκφοβισμου
αυστρια,προεδρος ακρα ναζιστης
γαλλια,τα ιδια με εδω,ξεσηκωθηκε η βουλη με την ρητορια λεπεν και μετρα που ηταν να περασουν δεν περασαν
δεν ειμασται χρυσαυγιτες και μην κοντραριζεστε ειτε εδω ειτε αλλου,αυτοι για να γινουν κυβερνηση την επομενη χιλιετια που θα ξεχαση ο κοσμος τα εγκληματα του ναζισμου,απλα ειναι η μονη καστα ανθρωπων που θα φοβηθουν οι δημοκρατικοι συμμοριτες μας
δεν υπαρχουν αλλα κομματα με διαφορετικη αποψη εκτος του μνημονιου,και δεν βλεπω ουτε καν αυτο να καταλαβενετε
οταν το καταλαβετε θα δειτε και τι γινετε γυρω σας,δεν ειναι μονο η οικονομικη απελπισια,κρυβονται αλλα απο πισω απο τους πολιτικους,και ειναι ηδη υπογεγραμμενα -
για τους φίλους κ τους μελοντικούς ψηφοφόρους τις χρυσής αυγής ρίξτε μια ματία εδω http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html μπας κ αλλάξετε γνώμη πριν είναι ΑΡΓΑ ρίξτε κ καμία ματία στα σχόλια έχει κ εκεί θέμα …............
τον νου σας κ καλή συνέχειαΤα του ΣΥΡΙΖΑ κακως κειμενα αλλα και του ΚΚΕ αν τα μαζεψεις φτιαχνεις πολλες ταινιες αλλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν καθονται να κανουν προπαγανδα οι Χρυσαυγιτες αλλα εργα εστω και υποτυπωδη και μια ματια απο τα σχολια:
[Γέλιο προκαλεί γενικά η "λογική" όλου του ανιστόρητου και ψευδέστατου αυτού άρθρου, αν το διαβάσει κανείς. Παρουσιάζει τους αντιστασιακούς σαν ένα στρατό που δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει, παρά μόνον, ολημερίς κι ολονυχτίς, να βιάζει και να σφάζει εμμονικά τον άμαχο ελληνικό πληθυσμό, τον οποίο οι ανθρωπιστές Γερμανοτσολιάδες, σε ρόλο κυανόκρανων του ΟΗΕ, έτρεχαν να προστατεύσουν με τα όπλα που τους έδωσαν οι Γερμανοί και [I]φίλοι μας ναζί. Γι αυτό τους τα έδωσαν άλλωστε. Όχι για να ευνοηθούν, εξυπηρετώντας τα συμφέροντά του 3ου Ράιχ, αλλά για να σώσουν τους άμαχους και υπό συνεχή απειλή Έλληνες (…)
Δεν πρόκειται φυσικά να αντιπαραθέσουμε ιστορικά ντοκουμέντα που διαψεύδουν τις ανιστόρητες αυτές ανοησίες, ούτε εδώ, ούτε και στα επόμενα "ιστορικού" περιεχομένου χρυσαυγίτικα κείμενα που θα ακολουθήσουν. Και αυτό, όχι τόσο επειδή, με τον τρόπο που το κάνουμε, ο όγκος του άρθρου θα γίνει άλλος τόσος, αλλά πολύ περισσότερο γιατί δεν αξίζει καν τον κόπο, μιας και ότι γράφεται από χρυσαυγίτικη πένα είναι εκ προοιμίου είτε διαστρεβλωμένο, είτε η μισή αλήθεια, είτε τελείως ψευδές και κατασκευασμένο. Αρκεί μόνο να αναλογιστεί κανείς την περίπτωση της "Ελληνίδας" μάνας του Ρούντολφ Ες και μπαίνει κατευθείαν στο νόημα.]
εγω θα πιστεψω τον πατερα μου για αυτα που εζησε στον εμφυλιο αλλα και οταν ηταν εδω οι γερμανοι ακομη για τη δραση των κομουνιστων
φιλικα -
ελα ρε παπαγαλακι του ΤΣΙΠΡΑ (γατακι νιαουοουουουου)
Ο Αλέξης Τσίπρας κατεβαίνει υποψήφιος στην Αχαΐα
Το βαρύ πυροβολικό του ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα προσδοκώντας την εκλογή βουλευτή, αφού επικεφαλής του συνδυασμού του θα μπει ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας…
Η πληροφορία κυκλοφόρησε χθες το μεσημέρι και σήμερα αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα. Είναι μια εξέλιξη που προκάλεσε αίσθηση, αλλά έχει ερμηνεία.Οι λόγοι που φαίνεται ότι οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι η θέληση του ΣΥΡΙΖΑ να ξανακερδίσει την έδρα που είχε πάρει στις εκλογές του 2009, την έχασε όμως όταν ο Νίκος Τσούκαλης ακολούθησε τον Φώτη Κουβέλη στη Δημοκρατική Αριστερά.
Η απώλεια αυτή της έδρας της Αχαΐας είχε στοιχίσει πάρα πολύ στους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε τοπικό όσο και κεντρικό επίπεδο, και μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναθέσει στον βουλευτή Επικρατείας Βασίλη Μουλόπουλο να ασχολείται με την Αχαΐα έκτοτε.
Τώρα που έφθασε η ώρα των εκλογών, αποφασίστηκε να κατέβει ως υποψήφιος ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ alone κοιτα να δεις
και που να το μαθει ο αλος χαχαχαχαχαχα -
@gate:
http://www.tsantiri.gr/politiki/foto-apodixi-dosilogi-germanotsoliades-i-chrisavgites.html
οσο και να χτυπιεστε θα βγει στη βουλη
-
κοκκινε ας ακουσουμε και την δικη σου αποψη επι του θεματος τι πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερο για την χωρα και εσας,εμεις ετσι και αλλοιως φτασαμε στο τελος
και μην το αφησεις να αιωρειται τελειωστο για να μπορουμε να δουμε το σκεπτικο σας -
κοκκινε ας ακουσουμε και την δικη σου αποψη επι του θεματος τι πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερο για την χωρα και εσας,εμεις ετσι και αλλοιως φτασαμε στο τελος
και μην το αφησεις να αιωρειται τελειωστο για να μπορουμε να δουμε το σκεπτικο σαςNα σου πιστευω μα το ειπες μονος σου φτασαμε στο τελος μονο το μπαμ μενει να ακουστει
Η γνωμη μου για τη πολιτικη θα ακουστει τραβηγμενη στα αυτια σας αλλα αυτη ειναι η αληθεια
Οι εκλογες στην Ελλαδα ειναι στημενες
ξερουν απο πριν ποιο κομα θα μπει στη βουλη και ποσους βουλευτες θα βγαλει
Καθε φορα βγαζουν τον πρωθηπουργο που θελουν
Μεγαλο ποσοστο των βουλευτων ειναι μασονοι
Ειναι και αλλα πολλα αλλα δεν γινεται να τα πουμε εδω μεσα και το ξερεις
Να παω να ψηφισω ? για ποιο λογο?
Σας μιλαω ειλικρινα πως αν παω να ψηφισω θα νιωθω πολυ ΜΑΛΑΚ@Σ