Θα ξεκινησω λεγωντας οτι ειμαι 23 στα 24
Σας ακουω ολους να βριζετε τους πολιτικους αλλα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι
τα τελευται 20 χρονια βουλευτες εκλεγωντε σχεδον τα ιδια προσωπα
Ποιος τους ψηφιζει ρε παιδια?
Επιδει δεν θυμαμαι τη κομπινες εκανε ο αντρεας παπαντρεου θα ξεκινησω απο τον σημιτη
Ερχεται λοιπον ο σημιτης και κανει μεγαλες κομπινες οπως χρηματιστηριο,εργα που τα πληρωσαμε δυπλα και τριδυπλα,αμηντικο εξοπλησμο
που ειναι για πεταμα και αλλα που δεν τα θυμαμαι
Φευγει λοιπον ο σημιτης και ερχεται ο κωστακης της ΝΔ
Και ο κωστακης ομως σηνεχιζει το εργο του σημιτη ΠΑΣΟΚ
Κουμπαροι υποκλοπες βατοπαιδι δυπλασιασμος του χρεους (εικονικο) και αλλα πολλα
Ενα καλο πηγε να κανει να σηνεργαστει με τους Ρωσους αλλα μολις τον απηλεισαν εκανε την κοτα και την κοπανησε
Και μετα το απιστευτο στην εξουσεια το ΠΑΣΟΚ
Ναι το πασοκ αυτο που δεν αντεχαμε αλο βγηκε με 10 μοναδες διαφορα
Πρωθυπουργος ο γιωργακης το τη εκανε δεν υπαρχουν λεξεις για να το περιγραψω
Την ιδια ωρα που ο γιωργακης μας μαμαει στη ΝΔ κανουνε το ποιο παραλογο πραγμα
Προεδρος της ΝΔ ο σαμαρας ποιος? ο σαμαρας ο μεγαλητερος προδοτης της ΕΛΛΑΔΟΣ
Και σαν να μην εφτανε που τον κανανε προεδρο ειναι και μπρωστα στις (στημενες) δημοσκοπησοις
και αν θυμαστε την ΝΔ για να τη διωξουμε καψανε την Αθηνα και τωρα την ξανα φερνουμε με αχηγο τον σαμαρα
Παμε τωρα στο ΚΚΕ
Που για μια θεση του προεδρου το εχουνε δισπασει 10 15 κοματα
Ειναι αυτοι που και καλα λενε εξω οι αμερικανοι αλλα η προεδρος το παιδι της το στελνει σε αμερικανικο σχολειο
Και ποιος δεν εχει ακουσει για κατι κουμουνηστες που περνανε το εληκοπτερο τους και ψαχνανε για αποκρηψοις
Ειναι αυτοι που λενε δεν φτεει ο σομαλος που βιασε αλλα το κρατος που δεν τον βοηθα
Παμε και στο ΣΥΡΙΖΑ
Το κομα που το κατηγορουν οτι εκπεδευει κουκουλοφορους και αυτο δεν αντηδρα δηλαδη με λιγα λογια το δεχεται
Εκπεδευει παπαργια να σπανε οτι βρουνε μπρωστα τους γιατι και καλα τους φτεει η εξουσεια
Παμε και στο ΛΑΟΣ
Ειναι το αντιθετο του ΚΚΕ
θανατος στους μεταναστες αλλα το ΔΝΤ να ερθει στην ΕΛΛΑΔΑ να μας μαμαμε νομιμα
Και τωρα εσεις που βριζετε ολους αυτους τους απατεωνες αλλα σας πειρε 20 χρονια για να το καταλαβετε
η μηπως τα προηγουμενα χρονια κοιταγατε πως θα μπητε στο δημοσειο εσεις η τα παιδια σας
ολοι μα ολοι κλεβαμε και κλεβουμε το καρατος και μη μου πειτε εμεις κλεβουμε ψυχουλα
δε με μοιαζει η κλεψια μηκρη η μεγαλη ειναι κλεψια
καταντησαμε την ΕΛΛΑΔΑ μπουρδελο και τωρα μας φτενε μονο αυτοι?
Και τωρα ποιος τη πληρωνει?
Η γενια η δικη μου και οι επομενες
Γιατι?
Γιατι τοσα χρονια κοιταγατε πως θα κανετε την πουστια για να κονομησετε κοιταγατε μονο το χρημα και τη παρτη σας
Παρη τωρα κατι για σενα
Αν και δεν πηστευω πως την ΕΛΛΑΔΑ θα τη σωσει μια πολιτικη κινηση
εγω ειμαι μαζι σου και θα βοηθεισω οπως μπορω
ΑΥΤΑ