Μη μου πεις οτι συμβαινουν και τετοια στο Ελληνικο ποδοσφαιρο, γιατι θα θυμωσουν οι Μπαλλης,Φοιρος και Παλλας !
Ντροπη !
Μπα μπα καιρο ειχα να σε δω εσενα παοκι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μη μου πεις οτι συμβαινουν και τετοια στο Ελληνικο ποδοσφαιρο, γιατι θα θυμωσουν οι Μπαλλης,Φοιρος και Παλλας !
Ντροπη !
Μπα μπα καιρο ειχα να σε δω εσενα παοκι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ρε κουταβι 3 γκολακια ρε?
Με ποια ομαδα παιζατε?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κερδιστε τον χοντρο
χαχαχαχαχαχαχα
http://www.trelokouneli.gr/2012/10/free-games.html
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
πωπωπωπωπωπωπω
Μπαλαρα παιξαμε και σημερα
Καλητερος παικτης ο μασαντο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
πωπωπωπωπωπωπω
Μπαλαρα παιξαμε και σημερα
Καλητερος παικτης ο μασαντο
Μπαλαρα δεν παιξατε αλλα την ζημια στο στοιχημα μας την κανατε.Ακριβες σκορ 1-1 και το σπατε στο 90++++
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπαλαρα δεν παιξατε αλλα την ζημια στο στοιχημα μας την κανατε.Ακριβες σκορ 1-1 και το σπατε στο 90++++
Tι μπαλαρα?
Χαλια μαυρα ειμαστε και ο μασαντο παλτο για το γεναρη
χαχαχαχαχαχαχα
Οτι θα ητανε 2 φωναζε απο μακρια
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μια φορα ρε παοκια να μη δοσετε το παιχνιδι
και τη στο κοσμο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
Μια φορα ρε παοκια να μη δοσετε το παιχνιδι
και τη στο κοσμο
Την επομενη εβδομαδα να εισαι σιγουρος θα το κερδισουμε να σου κανουμε και το χατιρι.χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Οι υπάλληλοι της Βουλής ήρθαν από την Κόλαση για να καταστρέψουν την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιταλία… τον Ομπάμα… να φέρουν το AIDS… και να χάσει ο Ολυμπιακός»
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Την επομενη εβδομαδα να εισαι σιγουρος θα το κερδισουμε να σου κανουμε και το χατιρι.χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Επανω σας θα ξεσπασουμε τωρα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
Επανω σας θα ξεσπασουμε τωρα
χαχαχαχαχαχαχα θα μας κλσ.τε μια μαντρα αρχιδ.α χαχαχαχαχαχαχαχα μια ζωη στην ευρωπη τσιμπο.κια κανετε χαχαχαχαχαχα αλλα γαυρη δεν ειστε χεχεχεχεχεχεχεχε η τουμπα σας περιμενει γαυρακια μου.χιχιχι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εχθες εβλεπα το παιχνιδι στο καναλι ZDF με ενα ματι ομως γιατι καλητερα απ ολους βλεπει μονο ο ταχμα χαχαχαχαχαχαχα και ο Γερμανος που εκανε την αναμεταδοση ειπε ενας Ελληνας απο την SCHALKE κερδισε ολους τους αλλους.XAXAXAXA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η" ΚΥΠΕΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ JUΜΒO Η ΑΦΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/2012 ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1ο BAZAAR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ !! ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΟ ΜΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Mπραβο αυτες τις δυσκολες μερες καλο ειναι να δινουμε χαρα στον κοσμο
Μιας και ερχοντε γιορτες να κανουμε ενα BAZAAR για παοκ και αεκ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
μιας και Θα τελειωσει ο κοσμος την παρασκευή λέω να σκαλίσω σε βράχο Βέροια-Παναθηναικός 3-0 να το βρούνε οι επόμενοι Ανθρωποι των σπηλαίων: λέτε να νομίσουν ότι πρόκειται για απόκρυψη????
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τωρα που ο ΠΑΟΚ ειναι δευτερος δεν προκοιτε να γινει τιποτε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα