Γαυρε καλα εκανες και αλαξες το ονομα αλαξε και ομαδα τωρα τα τσιμπο..κια απο τωρα αρχησανε
Forza LEVANTE χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
κ σε εψαχνα ρε gate ,,χ ημιχρονο 2 τελικο το εχω αλλα απ οτι βλεπω δυσκολα τα πραγματα ,,τελικα μεγαλη ομαδα αυτη με τα κοκκινα…ειναι μαλλων επειδη εκει στο εσπανα με τους ταυρους εχουν ενα θεμα με το χρωμα,,η ειναι γενικο το κακο στην ευρωπη...............απο την αμαδα θρυλο ..χεχε /// σε πειραζω ε..:36_1_44:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ο γιανακοπουλος τι ελεγε χθες,,,θελει λεει πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα για οταν βγαινει ο ολυμπιακος στην ευρωπη να ναι πιο δυνατος ,,εμ ετσι ειναι τοσα χρονια η παραγκα του κοκκαλη το ξεκολιασε το πρωταθλημα,,τωρα τα γαυρακια θελουν κ ανταγωνισμο ,,παρτε το πρωταθλημα παλι τρενο..κ του χρονου σε βλεπω τετοια μερα να κλαις απο κανα αποκλεισμο με καμια ΚΠΡ….ετσι ειναι οχι ολα δικα μας ...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ο γιανακοπουλος τι ελεγε χθες,,,θελει λεει πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα για οταν βγαινει ο ολυμπιακος στην ευρωπη να ναι πιο δυνατος ,,εμ ετσι ειναι τοσα χρονια η παραγκα του κοκκαλη το ξεκολιασε το πρωταθλημα,,τωρα τα γαυρακια θελουν κ ανταγωνισμο ,,παρτε το πρωταθλημα παλι τρενο..κ του χρονου σε βλεπω τετοια μερα να κλαις απο κανα αποκλεισμο με καμια ΚΠΡ….ετσι ειναι οχι ολα δικα μας ...
Φιλε μου μακαρι του χρονου να κλαιω για τον ολυμπιακο
μη κλαιω ομως για τιποτα σοβαρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ξεσυντονιστηκε τελειως ο θρυλος δεν εχει κεντρο καθολου, χαφ τις πλακας παιζει τη μπαλα απο αμυνα επιθεση πραγματικα το πιο αθλιο ποδοσφαιρο να πηγαινει απο αμυνα επιθεση η μπαλα.εχει δυνατη επιθεση αλλα ηταν 5 παιχτες πανω τους τι να κανουν,αριστερα και δεξια πολυ παπαντζιλικι.καλα ηταν και ως εδω ουτως η αλλως δεν θα ειχαν κουραγιο και αλλους αγωνες τους αφηνουν τα ξενυχτια…...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οτι και να εγινε με τα γαυρακια το κλαρινο το κανανε και αυτη η δημοσιογραφοι βρε παιδι μου τι πραμα ειναι λεει ο αλλος εχθες δεν κερδισε η LEVANTE αλλα εχασε ο Ολυμπιακος επειδη δεν ειτανε καλος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αι μαμησου ρε που λεει και ο μπαρμπας σε βαλανε και την TV τραχανα ε τραχανα.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οτι και να εγινε με τα γαυρακια το κλαρινο το κανανε και αυτη η δημοσιογραφοι βρε παιδι μου τι πραμα ειναι λεει ο αλλος εχθες δεν κερδισε η LEVANTE αλλα εχασε ο Ολυμπιακος επειδη δεν ειτανε καλος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αι μαμησου ρε που λεει και ο μπαρμπας σε βαλανε και την TV τραχανα ε τραχανα.
Εχεις δικιο ρε Χρηστο
Δε μου λες εκοινος ο ιβαν τον εχει ακομα τον παοκ?
Γιατι ειχε πει οτι μολις σας παρει θα σας κανει ομαδα επιπεδου
χαχαχαχαχαχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εχεις δικιο ρε Χρηστο
Δε μου λες εκοινος ο ιβαν τον εχει ακομα τον παοκ?
Γιατι ειχε πει οτι μολις σας παρει θα σας κανει ομαδα επιπεδου
χαχαχαχαχαχα
Βασιλακο σιγα σιγα εμας ουτε χρεη μας χαρισανε ουτε τιποτα ουτε κοσκοτ..ες ειχαμε ουτε σιμητιδ..ς μας κυβερνανε ολα στον καιρο του.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ολες οι ομαδες ειναι καθαρες εκτος απο τον ολυμπιακο
Ειναι σα να λεμε ολα τα κομματα ειναι καθαρα εκτος απο πασοκ και νδ
Για κατσε θυμισου τη παρε δοσε ειχαν προεδροι και παραγοντες του παοκ με βουλευτες
Μονοι σας καταστρεψατε τον παοκ οπως εγινε τωρα και με τον παναθηναικο
Τον ζαγορακη κλεφτη τον λεγατε μεχρι χτες
και τωρα ο ιβαν θελει να τον φερει πισω
Καποια στιγμη πρεπει να δουμε τα βρωμικα παιχνηδια που παιζοντε πισω απο το ποδοσφαιρο
Το παμε στοιχημα ειναι χορηγος πολλων ομαδων
οπως και του παοκ
Ξερεις ποιος κανει κουμαντο εκει?
Ειπα μακρια απο κομματα και ομαδες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εγω λεω οτι μολις βαλανε χερι στους στημενους αγωνες ολες οι ομαδες ξαφνικα φαλιρισανε τυχαιο δε νομιζω.ο πρωτεργατης των στημμενων φαινεται ποιος ειναι!!!ας ειναι καλα τα κοροιδα που παιζουν τυχερα παιχνιδια αλλα θα μου πεις εδω ψηφισαν πασοκ και ΝΔ τι περιμενεις να σκεφτονται κιολας!!!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εγω λεω οτι μολις βαλανε χερι στους στημενους αγωνες ολες οι ομαδες ξαφνικα φαλιρισανε τυχαιο δε νομιζω.ο πρωτεργατης των στημμενων φαινεται ποιος ειναι!!!ας ειναι καλα τα κοροιδα που παιζουν τυχερα παιχνιδια αλλα θα μου πεις εδω ψηφισαν πασοκ και ΝΔ τι περιμενεις να σκεφτονται κιολας!!!!!
Δικη του ειναι η πιτα και οπως θελει τη μοιραζει
Οχι ομως οτι οι αλλοι δεν ξερουν τιποτα
Εμεις ημαστε οι ******* που σκοτωνομαστε γιαυτους
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕΝΑ θα πω για την φλωρια ωλλων τον g,, δαστοφανομενων καποτε στην ρυζουπολη τους φωναζαμε καντε επιτελους ενα ΝΤΟΥ ειμασταν 800 με 1000 τρελα ΠΑΟΚΙΑ εποχη του καρεμπε στο τελος τους καναμε εμεις το ΝΤΟΥ οι 800 κ κατι τελευταιω να δω τα κοκινα στην πολη μου τελικο ,,,,,,,,,,, αρε τοτε ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ρε τρελο ΠΑΟΚΙΑ , ΞΕΧΝΩ ΤΙς αμετριτες φορες με το μαροασπρο κασκολ κ τους καφεδες αραχτοι στην ομονοια κ μια μικρη ΠΟΡΟΙΑ στον πειραια πανω ΑΠΟ 8000 χιλιαδες μπαοξιδες ΩΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αρε τι μεγαλα ΓΟΥΣΤΑ που θα εχουμε με τις πασχαλινες ΣΟΥΒΛΕΣ