Παιδιά αυριο μην πετάξετε χαρταετό του Ολυμπιακού γιατί αν πέσει θα ζητήσει πέναλτι ( απο εκπομπή του Γεωργίου ) .
:36_8_8::36_1_11::36_1_19::36_1_19:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Aν και ειμαι Παοκαρα αυτοs που ηθελε το παιχνιδι περισσοτερο ηταν ο Παναθηναικοs και φυσικα κερδισε ο καλυτεροs….......Toν Ολυμπιακο δεν το ενδιαφερε το παιχνιδι για αυτο και δεν το χτυπησε απλα το μυαλο του ειναι το Champion League γιατι εκει ειναι τα φραγκα και θελει να περασει στην επομενη φαση............
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
συμφωνω οτι ο ΠΑΟ ηθελε παρα πολυ αυτο το παιχνιδη και το κερδισε,δεν συμφωνω ομως οτι ο ΟΣΦΠ δεν το ηθελε ηταν στημενο κτλ.
σε ενα μικρο βαθμο επηρεασε και το γεγονος οτι ο ΟΣΦΠ εκανε πριν λιγες μερες ευρωπαικο παιχνιδι και εχασε δυναμης/παθος.το παιδι που λιγο ελειψε να μεινει απο καρδια οφειλεται στα 2 συνεχομενα δυνατα παιχνιδια με πολυ ψυχικη και σωματικη πιεση.
δεν ειμαι οπαδος με καμια ομαδα απο της δυο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Aν και ειμαι Παοκαρα αυτοs που ηθελε το παιχνιδι περισσοτερο ηταν ο Παναθηναικοs και φυσικα κερδισε ο καλυτεροs….......Toν Ολυμπιακο δεν το ενδιαφερε το παιχνιδι για αυτο και δεν το χτυπησε απλα το μυαλο του ειναι το Champion League γιατι εκει ειναι τα φραγκα και θελει να περασει στην επομενη φαση............
Άιντε Αρίωνα. Ρίξτε μας κι' εσείς μια τριάρα μεθαύριο και μετά θα δεις ψυχολογία να πάμε στη ρεβάνς με τη Μάνσεστερ για το τσάμπιονς λίνγκ…
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Άιντε Αρίωνα. Ρίξτε μας κι' εσείς μια τριάρα μεθαύριο και μετά θα δεις ψυχολογία να πάμε στη ρεβάνς με τη Μάνσεστερ για το τσάμπιονς λίνγκ…
Κωστακη να δειs οτι θα το χασετε το παιχνιδι οχι γιατι ειμαστε καλυτεροι απο εσαs απλα το μυαλο σαs ειναι στο Champion League μια και το πρωταθλημα το εχετε παρει 100%…..........
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Λειπει εδω κ καιρο απο το φορουμ ο πατρογαυλοτρελιαρης ξερει κανεις τι απεγινε αυτο το αλανη; Τωρα ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ Αμερικανικου στολου τι παθατε σας ελεγα οτι τα Κοζια θα αλαξουν κ οσο για τους Τρικαλινους να χερωνται τον Διεθνη τρυπιο μπαστ,,οπουλο θα παει καλα στην πορεια ο γαυρος διατητης το 1 , 4 καταφερε να το κανει 1 2 μονο μπραβω στον εντεταλμενο , Γαυρακια τωρα χωνεψατε τις ΣΑΡΔΕΛΕΣ γ στην ΤΟΥΜΠΑ περιση σας καθισαν λιγο βαριες καλη χωνεψη , ΝΑ με συνχωρατε που σας ανεβασα το υθικο κ σας ευχωμε να ερθετε στον ΝΑΟ να γευτητε τον αστακο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ σημερινου προπονητη του ΑΞΙΟΥ Κ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΑΠΟ ΩΛΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΛΘΗΤΗ Κ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ [ συνχωρεστεμαι γ την καζουρα φιλοι κ αδελφοι ψαχτηρια ] μες την ζωη ειναι ωλλα ηρθε η ωρα να πανυγιριση λιγο κ η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ενταξη αδελφουλη να αναψουν λιγο τα αιματα σας ζητησα συγνωμη αλλα πες μου χωνεψες τις Σαρδελες απο περιση οσο γ το προταλθημα ξερεις υπαρχει ενα τραγουδι που λεει ο λαος του ΠΑΟΚ θα στο γρψω να το μαθεις καποια φορα κακομαθημενε δαυφνοστεφανομενε γκαιη ξερεις εγω δεν εγινα ΠΑΟΚ γ τα καλπικα τρυπια προταλθηματα αλλα γ την ιδεα κ την φιλοσοφια του μεγαλιου αυτης της. Ομαδας , κ παλι συνχωραταμε ελλα στον ναο να αλαξεις ιδεες κ ομαδα να προσκινησεις το μεγαλειο της Τουμπας κ την κολτουρα του λαου τις Μακεδονιας μας με τις υγειας σου καλη χωνεψει τα λεμε ξανα του χρονου στο τηγανι ωεο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κ κατι τελευταιω να ανεβασω επιπεδο το παρασκυνιο πως το ειδες; χαλαρα ; αδελφε πρωσοπικα θα ντρεπωμουν να γραψω οτηδηποτε μετα αποσα σκανδαλα δημιουργηται δεν καταλαβες οτι με την νοοτροπια σας πατε να χωρισεται την Ελλαδα στα δυο καλη χωνεψει κ μην χαλιεσαι μαζι μου αλο καζουρα κ αλλο χομπι η οτιδηποτε αλλο αδελφουλη καλο σου βραδι κ σου ευχωμαι τα καλητερα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σ οσους γαυρους μυγιαζονται κ σταματω εδω σημερα ειναι αλλη μερα κ μην μπερδεβεις το οπαδικο συναισθιμα με την φιλια γ μενα ολοι στο φορουμ ειμαστε αδελφοι φιλοι γ τι καπια στιγμη μπωρει στο μελλον να συνεργαστουμε μην χαλιεσαι γαυρακι απανταμε εαν χωνεψες τον γαυρο που σε πυραξε απο περυσι στον ναο η τον χθεσινο στο τυγανι ; Ισως να κανω κ λαθος που σε απαντω αλλα ειμαι ΠΑΟΚ κ δεν μασαω εν θελησεις εχω πολλες ιστοριες να σου αναλησω γιατι απο μικρος εμαθα να γραφω στα αρ,,,,,, τα δυο τον δαφνοστεφανομενο γκαιη απογονο του αμερικανικου στολου αντρες με κοκινα αστω θα παθεις εγκεφαλικο να εισαι καλα κ σ ευχωμαι τα καλητερα μεσα απο την ψυχη μου αδελφε αθηναγορα συνχωμπιστα κ φιλε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σ οσους γαυρους μυγιαζονται κ σταματω εδω σημερα ειναι αλλη μερα κ μην μπερδεβεις το οπαδικο συναισθιμα με την φιλια γ μενα ολοι στο φορουμ ειμαστε αδελφοι φιλοι γ τι καπια στιγμη μπωρει στο μελλον να συνεργαστουμε μην χαλιεσαι γαυρακι απανταμε εαν χωνεψες τον γαυρο που σε πυραξε απο περυσι στον ναο η τον χθεσινο στο τυγανι ; Ισως να κανω κ λαθος που σε απαντω αλλα ειμαι ΠΑΟΚ κ δεν μασαω εν θελησεις εχω πολλες ιστοριες να σου αναλησω γιατι απο μικρος εμαθα να γραφω στα αρ,,,,,, τα δυο τον δαφνοστεφανομενο γκαιη απογονο του αμερικανικου στολου αντρες με κοκινα αστω θα παθεις εγκεφαλικο να εισαι καλα κ σ ευχωμαι τα καλητερα μεσα απο την ψυχη μου αδελφε αθηναγορα συνχωμπιστα κ φιλε
Φίλε μου topa, ποδόσφαιρο είναι όντως, δεν αξίζει να χαλιόμαστε μεταξύ μας με οπαδικές χαζομάρες. Ωραίο άθλημα το ποδόσφαιρο, αυτό το χάλι όμως μεταξύ των οπαδών είναι αηδιαστικό. Έπαιξε πολύ ωραία μπάλα χθες ο ΠΑΟΚ και μπράβο του που κέρδισε. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε καλό θέαμα και δίκαια έχασε. Τί καθόμαστε τώρα και βριζόμαστε μεταξύ μας? Άλλο η οπαδική πλάκα που κάνουμε στους φίλους και γνωστούς μας όταν χάνει η ομάδα τους και άλλο τώρα να μιλάμε για <<δαφνοστεφανομένο γκαίη απόγονο του αμερικάνικου στόλου>>.
Ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος είναι ένα σύμβολο και ως σύμβολο οφείλουμε να του αποδίδουμε σεβασμό, όπως για μένα υπέρτατο σεβασμό έχει ο δικέφαλος αετός το σύμβολο του ΠΑΟΚ που θυμίζει τις μνήμες της ένδοξης βυζαντινής ιστορίας του έθνους μας. Οπότε, γιατί να τα ανακατεύουμε τα σύμβολα και να τα βρίζουμε?
Όσο για το αν οι ολυμπιακοί χώνεψαν τη χθεσινή ήττα ή την περσινή, θα μπορούσαν και αυτοί να ρωτήσουν τα ίδια και εσάς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ αν έχετε χωνέψει κάτι τεσσάρες που τρώγατε παλιότερα και κάτι γκολάρες που σας έβαζε ο Τζιοβάνι περνώντας ολόκληρη την ομάδα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο φιλος ο πλατανιας με καλυψε πληρως. Εσυ φιλε εισαι εριστικος κ θρασυς κ εσυ εισαι παοκ,εγω ειμαι ολυμπιακος κ χαλαρωσε λιγο κ να μιλας λιγο καλυτερα γιατι εαν θες να μιλαω κ εγω ετσι ξερω κ να μιλαω για τις κηδειες που σας εχουμε κανει. Οσο για τους περσινους γαυρους μην το επενισε γινατε ξεφτιλα παγκοσμιως. Κ κατι ακομα για να γινεις μεγαλη ομαδα πρεπει να σεβεσαι τον αντιπαλο.