Εγώ σαν γαβρος συνχερω τον ΠΑΟΚ για την νίκη .
Και δεν κρατώ κακιά ότι και να γραφτεί .
ΓΙΑΤΙ δεν ειναι και λίγο πράγμα!!!!!
-
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
μην τρελενεστε φιλοι μου δεν αξιζει το ποδοσφαιρο οπως τοκαταντησανε.ολα στο βωμο του χρηματος και του στοιχηματος.παει το στησιμο και το ξεπλημα φουλ.αυτοι κονομανε και εμεις τρεχουμε να δουμε τους πουλημενους και μετα,,,τσακωνομαστε κιολας λες και εμεις κερδιζουμε τιποτα.οι μονοι χαμενοι ειμαστε εμεις που ξοδευομασταν να παμε γηπεδο να παρουμε φανελες και διαρκειας και αυτοι παιζου και γελανε.το ποδοσφαιρο για αυτου μεταφραζεται μονο σε ευρω.εμεις τσακονωμαστε και αυτοι τα πινουν μαζι και γελανε με εμας.συγνωμη εαν θυγω καποιον ειναι η γνωμη μου και ηθελα να την αναφερω
-
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φιλε Αθηναγορα μια και μιλισες για σεβασμο πες μου σε παρακαλω ποιο σεβασμο να δειξει καποιος σε μια ομοδα οταν πληρωνει το διαιτητη για να ακυρωσει καθαροτατο γκολ για οφ-σαιτ,και να μην δωσει πεναλτυ σε ανατροπη αλλα αντ άυτου να δωσει καρτα για θεατρο???????????
Και ολα αυτα μεσα στο δικο του γηπεδο??????????
-
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Kαλημερα αδελφε Κωστα συνχωραμε αεν σε πικρανα , οσο γ σενα αθην αγορα ρεντη ανακαλεσε γ οτι γραφεις προς το πρωσοπο μου γ τι απο αδελφο που σε αποκαλεσα κ την συγνωμη που ζητησα απο την μυγα θα σε απαντησω να δεις κ το δικο μου χιουμορ λιγο μπλακ θα ειναι αφου θα περιμενωτην απαντηση σου στο εραστικος κ αληθινως να διαβασεις τα φωνηεντα αναποδα κ μην ξεχνας στο καφενειο κ στα οπαδικα δεν χωραει διαγραφη κ μπαναρισμα κ κατι τελευταιω στου στομπανη την γλυτσα το προβατο εαν ξυνεται ….........
-
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τopa ειλικρινα ευχομαι για να τελειωνει εδω το θεμα εαν ο παοκ ειναι καλυτερος ( που στο παιχνιδι το τελευταιο ηταν) να παρει το πρωταθλημα, απλως μην παθιαζεσαι τοσο με τα αθλητικα γιατι ολα ειβαι στιμενα κ κανονισμενα. Ναι να εχεις μια ιδεολογια αλλα μεχρι εκει δεν υπαρχει λογος να το αναπτυξεις περετερω. Αυτα απο εμενα δεν κραταω κακια ολοι εδω ειμαστε φιλοι κ μακαρι να τα πουμε κ τηλ.σε πμ.
-
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αδελφουλη τελος εχεις δικαιω εγω απο την αρχη καζουρα εκανα πχ ο πιο αγαπημενος φιλος μου κ κουμπαρος μου ειναι βρομοσκουλικο στο Νταχαου κ στον ΝΑΟ μεσα αληλοβριζομασταν μεχρι οικογενειες κλπ εξω ειμαστε κουμπαροι κ κολητοι καπος ετσι το σκευτηκα κ εγραψα με επιγνωση το τι γραφω ετσι κ αλιος κ αδελφε κ συγνωμη πολες φορες ζητουσα απο ολους τους γαυρους , να αναψει το αιμα ηθελα κ θελω να το συνεχιζαμε γ τι θα ειχαμε καλο καλαμπουρι κ καλο φροντιστιριο γ εκδρομες μανουρες κλπ μεγαλα παιδια ειμαστε , Αδελφε τελος κ απο εμενα στον ΝΑΟ θα ξαναεχω σχολια κ τοτε να γινει φασαρια στο καφενειο του φορουμ εγω τα εχω ξεπερασει οπος κ εσυ μεσα απο την καρδια μου σου ευχωμε τα καλητερα ΤΕΛΟΣ