Μαγκες το εγραψα να κανουμε λιγο χαβαλε αν ειναι να εχουμε φανατισμους να πω στον μεγαλο να το σβησει
Και οτι και να λετε τη που..τσα θα τη φατε
χαχαχαχαχαχααχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μαγκες το εγραψα να κανουμε λιγο χαβαλε αν ειναι να εχουμε φανατισμους να πω στον μεγαλο να το σβησει
Και οτι και να λετε τη που..τσα θα τη φατε
χαχαχαχαχαχααχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εχεις δικαιο να σβυσει οτι εχει σχεσει με ΨΑΡΙΑ να ασχολιθουμε με αλλα σπορ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ συγνωμη που οξινα τα πνευματα δεν ξαναγραφω αληθειες συναδελφε ωλλα για το χαβαλε αλλα μας νοιαζουν
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ετσι κι αλλιως μαγκες χασει κερδισει ο ολυμπιακος εγω τα ******* μου θα παρω οπωτε
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
συγνωμη για τις απρεπεις φρασεις
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Και για να μην ξεχνιομαστε
παοκιαΠαρτε βαζελινη γιατι θα σας τσουξει την κυριακη
χαχαχαχαχαχαχα
Τι εγινε ρε γαυρακια το ξεχασα το θεμα αυτο,δεν σας εκανε κουκου ,μονο λογια ειστε .χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΑΑλαζουν τα κοζια σιγα σιγα ….. . ΤΟΤΕ να ΔΕΙΣ γουστα ;;;;
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
πατρινε που εισαι το πηραμε το νταμπλ(οπως το πηραμε τελικα) αντε και το τσαμπιον τωρα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
πατρινε που εισαι το πηραμε το νταμπλ(οπως το πηραμε τελικα) αντε και το τσαμπιον τωρα
Κερδισατε κι ενα τερματοφυλακα χθες ,τον Μανιατη.Α κι εναν μεταμελημενο εγκληματια{ αυτος το ειπε } τον διαιτητη.
ασχοληθειτε με το ποδοσφαιρο οταν ξεβρωμισει
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ποσους να εστειλε κουβα στο στοιχημα ο τελικος με την ισσοπαλια?Μαρινακης αξιος αντικαταστατης του κοκκαλη
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ποσους να εστειλε κουβα στο στοιχημα ο τελικος με την ισσοπαλια?Μαρινακης αξιος αντικαταστατης του κοκκαλη
:36_1_11::36_1_11::36_1_11:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πραγματικά άδικο το αποτελεσμα
γιαυτο και δεν το πανηγυρησε ο κόσμος
του Ολυμπιακού,
Αλλα εσάς ρε βαζελοι τι σας κόφτει
Και κάνετε τα κοκόρια ?
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
παντως στο μπασκετ τα δωσαν ολα μπραβο τους δικαιη νικη.ο σπανουλης τους εστειλε αδιαβαστους με τα τριποντα και χασανε το ρυθμο τους οι ισπανοι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πραγματικά άδικο το αποτελεσμα
γιαυτο και δεν το πανηγυρησε ο κόσμος
του Ολυμπιακού,
Αλλα εσάς ρε βαζελοι τι σας κόφτει
Και κάνετε τα κοκόρια ?
Aν αγαπας κατι γιατι απο τα 12 ματωνες μεσα στα χωματινα και εφτυνες αμμο και χαλικια ,σε πειραζει να βλεπεις τα λαμογια να το διαλυουν ,γιατι αυριο το παιδι μου που θα παιζει μπαλλα και με τι πρωτυπα;Aυτο το βαζελοι και γαβροι και χανουμια ,σκουληκια και βουλγαροι το καταστρεψανε.Κι ακολουθησαν τα ανεγκεφαλα παιδακια το κατευθυνομενο απο τα συμφεροντα κοπαδι.Η τριτη εθνικη ειναι καλη για την ιστορια της ΑΕΚ και του Μιμη Παπαιωανου;Και τα λαμογια οι προεδραρες με τα πουρα εξω απ τα καγκελα και γελανε με τους χαζους που τους χειροκροτουσαν.ΑΡΕ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ,δεν αλλαζει μυαλα ο ελληνας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Καταλαβατε τωρα γιατι εφυγε στη μεση της σεζον ο προπονητης που για πρωτη φορα εδωσε στον ολυμπιακο το πρωταθλημα απ τον πρωτο γυρο;
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Καταλαβατε τωρα γιατι εφυγε στη μεση της σεζον ο προπονητης που για πρωτη φορα εδωσε στον ολυμπιακο το πρωταθλημα απ τον πρωτο γυρο;
φως φαναρι ηταν δεν εκανε τα χατηρια του μαρινακη και περε ποδι αλλα για να δειτε ποσο ηλιθιοι ειμαστε σαν λαος παρολο που ξερουμε οτι τα τυχερα παιχνιδια ειναι κομπινες και πεφτει πολυ κλεψιμο παιζουμε τα κοροιδα αβερτα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Λαμογια για μαζευτιτε και λιγα τα λογια σας για την ομαδαρα
Ουτε ο υπολογιστης δεν μπορει να χαλασει με εσας εδω μεσα
χεχεχεχεχεχεχεχε
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Olympiakos Piraeus vs Manchester United dos-cero Viva el thrilo!!! La muerte de Manchester!
:36_1_43::36_1_43::36_2_46::36_2_46:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τι εγινε ρε παιδια,δηλαδη ο ΠΑΟ θα εριχνε 6 στη Μαντσεστερ;Τελικα βγαζουν πολλα απ το στοιχημα τα αλανια.Καναμε ομαδα (βαζελοι)και δεν το πηραμε χαμπαρι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τι εγινε ρε παιδια,δηλαδη ο ΠΑΟ θα εριχνε 6 στη Μαντσεστερ;Τελικα βγαζουν πολλα απ το στοιχημα τα αλανια.Καναμε ομαδα (βαζελοι)και δεν το πηραμε χαμπαρι.
Άστα φίλε μου.. Κι' εγώ ο μακάκας νόμισα πως φτιάξαμε ομαδάρα (ολυμπιακάκιας είμαι) και έκατσα να δω το ματς αντί να κάτσω να κοιτάξω ραβδοσκοπικά καμιά φωτό από τις δουλειές που έχω χεχε…Άντε τώρα μετά από τέτοια σύγχιση να πιάσω βέργες...χαχα...αντί για κίτρινα τα βλέπω όλα πράσινα ωχ ωχ...